Şimdi şöyle orada gördüğün 3 kitabın 2 si ana kitap .
Kitap : Rüzgarın Adı . (ANA KİTAP)
1.5 . Kitap : Sessizliğin Müziği ( ARA KİTAP )
Kitap : Bilge Adamın Korkusu (ANA KİTAP)
Türkçeye basılmamış başka bir kitap daha var . The Lightning Tree adında kısa bir öykü , bu kitap da başka bir yan karakteri anlatıyor . Bildiğim kadarıyla bunu da basacaklardı .
Ben açıkçası yazarın 3. kitapta vaadettiği her şeyi yeterince etkileyici olarak verebilmesinin çok zor olduğuna inanıyorum. O nedenle ustalık eseri olarak ölmeden çıkarabilmesini başarı olarak görürüm. İnanıyor muyum? Belki.
Malum, Netflix’te Witcher dizisi başladı. Dizinin ilk bölümünden itibaren Jaskier’i ne zaman görsem Kvothe aklıma geliyor. (Belki de lavta ile ilgilidir, bilemiyorum. ) Bence Jaskier’i oynayan aktör hem sesi hem de dış görünüşü açısından Kvothe için “biçilmiş kaftan”. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bu adamın yüzü fazla masum gibi. Bu adamdan pek aksiyon beklenmez. Aksiyona girse de tesadüfen girer, onda da masanın arkasına saklanacak gibi bir görüntüsü var. Tabi daha diziyi izlemedim. Orada nasıl oynuyor bilmiyorum. Tamamen görüntüsüne bakarak yorum yapıyorum. @AyseEce
Ben witcher’ı izlerken muhtelif yerlerde durup yahu ne güzel seçim olmuş bu adam deyip deyip durdum. Şu dizide Dandelion cidden kusursuz bir oyuncu seçimi olmuş, tıpkı hayal ettiğim gibi.