Kralkatili Güncesi

Şimdi şöyle orada gördüğün 3 kitabın 2 si ana kitap .

1. Kitap : Rüzgarın Adı . (ANA KİTAP)

1.5 . Kitap : Sessizliğin Müziği ( ARA KİTAP )

1. Kitap : Bilge Adamın Korkusu (ANA KİTAP)

Türkçeye basılmamış başka bir kitap daha var . The Lightning Tree adında kısa bir öykü , bu kitap da başka bir yan karakteri anlatıyor . Bildiğim kadarıyla bunu da basacaklardı .

Numara olarak sanırım 2.5 olarak olarak geçiyor .

Cevap için teşekkürler arkadaşlar. Set ile indirimli idi ondan mecbur üçünü de alacağım o zaman. İlk fırsatta alıp, okuyacağım inşallah

Ben açıkçası yazarın 3. kitapta vaadettiği her şeyi yeterince etkileyici olarak verebilmesinin çok zor olduğuna inanıyorum. O nedenle ustalık eseri olarak ölmeden çıkarabilmesini başarı olarak görürüm. İnanıyor muyum? Belki.

İlk 2 kitaba göre tabi değersiz gözüküyor ama 3. Kitapda çok önemli olacağı kanaatindeyim…

1 Beğeni

Bende öyle düşünüyorum ancak şu an önemsiz görünüyor.O yüzden öyle yazdım.

1 Beğeni

Şu seri yemin ediyorum mount&blade gibi oldu. Beklerken yaşlandım…

6 Beğeni

Seriyi okuduğum zamanları hatırlıyorum da, ne kadar farklı yıllardı. Ah ah.

2 Beğeni

Bizim derdimize bak adamın derdine bak…
https://twitter.com/gza77/status/1200494711791857666?s=19

Eklerlerse 2020’ de alacağım ilk kitap olabilir. Umudumuzunsun Kalkedon Yayınları.

1 Beğeni

Malum, Netflix’te Witcher dizisi başladı. Dizinin ilk bölümünden itibaren Jaskier’i ne zaman görsem Kvothe aklıma geliyor. (Belki de lavta ile ilgilidir, bilemiyorum. :smile:) Bence Jaskier’i oynayan aktör hem sesi hem de dış görünüşü açısından Kvothe için “biçilmiş kaftan”. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

4 Beğeni

Yok ya kvothe biraz daha… ne bileyim bu değil gibi :joy: hatları kvotheye uymuyor eledim :joy::joy:

4 Beğeni

Lavtadan dolayıdır ya, benim de aklıma gelmedi değil. Ama benim aklıma Ayhüznü’de geldi

2 Beğeni

Bu adamın yüzü fazla masum gibi. Bu adamdan pek aksiyon beklenmez. Aksiyona girse de tesadüfen girer, onda da masanın arkasına saklanacak gibi bir görüntüsü var. Tabi daha diziyi izlemedim. Orada nasıl oynuyor bilmiyorum. Tamamen görüntüsüne bakarak yorum yapıyorum.
@AyseEce

2 Beğeni

Ben witcher’ı izlerken muhtelif yerlerde durup yahu ne güzel seçim olmuş bu adam deyip deyip durdum. Şu dizide Dandelion cidden kusursuz bir oyuncu seçimi olmuş, tıpkı hayal ettiğim gibi.

5 Beğeni

Ben direkt sanatsal kısmına ve lavtaya odaklanmışım, aksiyon kısmına çok uymayabilir haklısınız. :sweat_smile:

3 Beğeni

Evet, bence de Dandelion’a çok uymuş karakter olarak.

1 Beğeni

Ayhüznü’nün kim olduğunu bilmiyordum, Elric serisine aitmiş. Dış görünüş açısından gerçekten benziyor Kvothe’a :smile:

Elric serisindeki mi?

Evet (20 karakterrrrr)

2 Beğeni

Bakmadan önce iyice düşünün . Büyük spoiler var .

1 Beğeni