Seriyi 4 yıl önce okudum, blurları açıyorum ama hiçbir şey anlam ifade etmiyor. 
Kitapları da sattım, hikayeyi hatırlamıyorum.
Ben de uzun zaman olması nedeniyle çok fazla şey hatırlamıyorum. Ucundan kıyısından yurt dışında çıkış tarihi belli olsa, yeniden okuyacağım kitapları.
- kitap gelene kadar her şeyi unutmaktan korktuğum malum seri…
Çıkarmayacak kitabı. Neyi bekliyor ? Neden çıkarmıyor ? Anlamış değilim
Keyif alıyor bence bu ilgiden.
katılıyorum ve arttırıyorum. Kanallardan dizi teklifi bekliyor bence 
Büyük prodüksiyon şirketlerinin Game of Thrones tecrübesinden sonra tamamlanmamış serilere başlayıp risk alacaklarını sanmıyorum açıkcası.
Kaynak metin bitip yapımcılar hikayeyi kendileri devam ettirdiklerinde kalite düşüşü kaçınılmaz oluyor.
Yapımcıların kaliteden çok paraya bakıyor. İlk birkaç sezon tutacak bir şey olsun yeter onlar için. Biten seri olsa kitapla birebir kurgulanmıyor ki zaten diziler. O yüzden paraya bakar mevzu bence
Boş yapıyor işte. 10 yıl olmuş neredeyse 2. kitabı yazalı, hala bir hareket yok. Bir de soranlara yaptıklarını da unutmadık, şimdi ne istiyor, kendisinin anlaşılmasını mı? Sıfır sempatim var kendisine. Çok güzel söylemişler.
Kitabı çıkarmıyor, çünkü plansız olarak yazılmış, oradan oraya atlayan bu hikayeyle büyük bir beklenti yarattı. Karşılayamayacağını bildiği için uğraşmıyor bile.
Kvothe’un ailesiyle ilgili bir dizi fikri var ortada ama yapımcı şirket alıcı kanal bulamıyor.
Ben de böyle düşünmeye başladım. 1 kitap hadi neyse ama 2 kitapta olaylar o kadar dallanıp budaklandı ki 3. kitapta Kvothe’un hikayesinin bitmesi imkansız gibi geliyor. Bu kadar olay nasıl birbirine bağlanacak onu hiç bilmiyorum.
Kovethenin daha genç olduğunu varsayarsak hikayenin devamı olacak ama serinin isminde de anlaşılacağı üzere kral katili olacak ve kaçıp saklanmak zorunda kalacak ve olaylar günümüzden devam edeceğini var sayıyorum.
bence de çünkü kvothe hancıyken dışarıda bir savaş var kvothe’nin hikayesi tamamlansa bile savaşı başka kitaplarla anlatabilir
The Lightning Tree öyküsünün hayran çevirisi yok mu?
Patrick Rothfuss canlı yayın açmış
Canlı yayın açacağına kitabını yazsa ya şu adam. On sene olacak yahu…
Not: Mesajınızı alıntılamıştım silinmiş. Size serzenişte bulunuyormuşum gibi olmuşsa kusura bakmayın gerçekten.
Üçüncü kitap çıksın seriye başlamayı düşünüyorum.(Tabi son kitabsa)
Büyük ihtimalle hiç başlayamayacaksınız o zaman 
İlk kitapta şöyle bir cümle var:
“When you wait a few span or month to hear a finished song, the anticipation adds savor. But after a year excitement begins to sour.”
-Kvothe, The Name of the Wind, Ch. 12
Yani diyor ki: eğer bir şarkıyı bitirmek için bir süre hatta birkaç ay beklersen, beklenti artar (lezzet katar). Ancak, bir yıl sonra bu tat ekşimeye başlar.
Şimdi, 2. kitabın 2011’de çıktığını düşünürseniz, 9 yıl sonra bu beklenti neye dönüşür, siz düşünün 
Bilmiyorum bir yandan okumak istiyorum ama diğer yandan o zavallı kervana katılmak istemiyorum