Kralkatili Güncesi

Lutfen centilmen pic serisine camur atmayalim :grin:

3 Beğeni

Kimsenin çamur attığı yok :sweat_smile:

2 Beğeni

Youtube’tan bir video izledim. Sunum hoşuma gitti (Turgut Uç adlı bir kişi tarafından hazırlanmış). Yorumların doğruluk ölçüsünü değerlendirmek beni aşar, çünkü daha yolun/kitabın başındayım. Ama dediğim gibi, sunum hoşuma gitti…

4 Beğeni

Yahu bu kvothe nereye gitse denna ortaya çıkıyor. Çok saçma geliyor artık bu denna muhabbetleri.

1 Beğeni

Şu anda ilk kitabı okuyarsan eğer ikinci kitapta daha beter bu durum.

1 Beğeni
  1. Kitabı okuyorum. Umarım 3. Kitapda bu kadar saçmalamaz
1 Beğeni
  1. Kitap mı dediniz? :joy::joy::joy::joy:
3 Beğeni

Yazar ölmez ise çıkartır herhalde 3. Kitabı :grimacing::grimacing:

2 Beğeni

Tolstoy’un dirilip yeni kitap yazması ihtimali daha yüksek.

3 Beğeni

:joy::joy::joy::joy::joy: Bilge adamın korkusu’nun ortalarınsayım şu anda. Ne bileyim sanki yazar Kvothe’nin hikayesini 3. Kitapla tam anlamaya çakmış gibi bir his var içimde.

1 Beğeni

Efsanelere konu olacak hiçbir şey olmadı kitap boyunca. 3. kitapta bitmesi imkansız o yüzden. Yazar oyun oynamayı bırakıp kitabı yazmaya başlasa isterse 5 kitapta bitirsin önemli değil aslında. Bir de Sanderson abimize bakalım aynı anda 5 seri birden yazıyor ve her yıl bir iki tane kitabı çıkıyor, makine gibi yazar mübarek.

3 Beğeni

Spoiller vermeseydim keşke. Okuma zevkimi baltalıyor :slight_smile:

2 Beğeni

3.kitapta gerçekleşeceği çok bariz olduğu için söylemiştim ama yine de kusura bakmayın.

2 Beğeni

Kvothenin gittiği heryerde karşısına Dennanin çıkmasının bir manasi var. :wink:

4 Beğeni

Denanın patronunundan şüpheleniyorum. Garip işlerle uğraştığı aşikar. Aynı kvothe gibi bişeyşerin peşinde yada kvothenin aradığı kişilerden birisi

2 Beğeni

Ben 2. Kitabı bitmedim daha .kitabın arka kısmında yazan olaylardan bir kaçının bir kaç tanesinin gerçekleşmesini bekliyordum

2 Beğeni

Bizde halen bekliyoruz. :slight_smile:

2 Beğeni

Kitabı yazmadan önce tanıtımını yazdı heralde. O olayların yarısı gerçekleşmedi, gerçekleşenler de çok abartılmış olaylar. Kral Katili ismi büyük beklentiler içine sokuyor insanı ama Kvothe o kadar da müthiş bir kahraman değil. Tanıtımda anlatılan olaylar Kvothe, Kral Katili olduktan sonra şeyh uçmaz mürit uçurur mantığıyla abartılan olaylar. Zaten Kote’den hikayeyi dinleyince de çoğunun böyle olduğu anlaşılıyor.

4 Beğeni

Adam kendini de uçuruyor. Bakire halimle binlerce yıllık seks tanrıçasını kendime hayran bıraktım deyince atma Ziya dedim şahsen.

3 Beğeni

:joy::joy::joy: O kadarı aklımda kalmamış.

1 Beğeni