Kralkatili Güncesi

2 kitabı da bitirmiş arkadaşlara önerilir Kral Katili Güncesi - YouTube

2 Beğeni

Sanırım tek eksik son kitabın bir türlü yazılamamış olması…

1 Beğeni

Ulu taborlin bizi korusun.

kvothe o ormanda koca birliği resmen doğradı yahu. Şimdiye kadar okuduğum en güzel
bölümlerden birisiydi

2 Beğeni

Bu bilgiyi paylaştığın için teşekkürler. Çok çok iyi bir video ve anlatım.
Yukarıdaki yorumlardan birinde Denna’nın Kvothe’ı bir şekilde etkileyerek kendine bağlıyor gibi bir cümle kurulmuştu. Bunun nasıl olduğunu anlamamıştım. İlk videonun bir kısmında bu detaylı olarak anlatılıyor. Kitapları okurken küçük detaylara kadar dikkat ettiğimi düşünüyordum. O kadar da dikkatli değilmişim.

2 Beğeni

12 Beğeni

Çok güzel çizimler ama son resimdeki kim? Çıkartamadım

1 Beğeni

Chandrianlardan (umarım doğru yazmışımdır) Kül

3 Beğeni

ailesinin öldürüldüğü gece öndeki Cinder(Kül) arkadaki de Haliax

2 Beğeni

İlk resimde ne olduğunu veya kim olduklarını anlayamadım? Acaba bu resim hangi kitapta geçiyordu?

2 Beğeni

Handa takılan Cob, Graham, Jake vs. Taborlin öyküleri anlatıyorlar.

2 Beğeni

Resme pek dikkatli bakmamışım. Yerde kumpanyadan kalma tekerlekler falan var.

1 Beğeni

Sanırım bu yaratıkları 3. Kitap da da öldüremeyecek.

2 Beğeni

3.kitap yılan hikayesine dönmüş galiba. Peki hikaye havada kalıyor mu 2.kitabın sonunda? Okumak istiyorum ama 3.kitap meselesi can sıkıcı

1 Beğeni

Öyle gözüküyor (20 karakter)

1 Beğeni

Ben şu anda 1039. Sayfadayım. Havada mı kalacak ? yere mi çakılacak ? bilemiyorum daha :slight_smile:

1 Beğeni

Daha çok merak ettim şimdi :grin:

ÖZLEDİK (20 karakter)

Yazarın üçüncü kitapta bile hikayeyi büyük oranla havada bırakacağı, hancı Kote’nin eski hayatından kaçmaya çalışmasından anlaşılabilir.
Ancak Patrick Rothfuss iki kitapla bu denli büyük okuyucu kitlesi edinmişken Kralkatili Güncesini üç kitapla sınırlayıp edindiği tüm şöhreti çöpe atmaz. Devam serileri kesinlikle olacaktır.

3 Beğeni

Belki üçleme sonunda hancı kvothe e kadar gelirler, ondan sonra hancı kote tekrar kvothe olur onun hikayelerini yazar.
Tatmin ederdi beni böyle

1 Beğeni

Ben de öyle düşünüyorum. Sanırım yazarın şu sıralar yapmaya çalıştığı şey devam serisini Kralkatili Güncesi ile bağlamak. Ayrıca kitaplarını sürekli geçmiş zaman kipiyle yazdığı için şimdiki zaman kipine de alışmaya çalışıyor olabilir.

3 Beğeni