2 kitabı da bitirmiş arkadaşlara önerilir Kral Katili Güncesi - YouTube
Sanırım tek eksik son kitabın bir türlü yazılamamış olması…
Ulu taborlin bizi korusun.
kvothe o ormanda koca birliği resmen doğradı yahu. Şimdiye kadar okuduğum en güzel
bölümlerden birisiydi
Bu bilgiyi paylaştığın için teşekkürler. Çok çok iyi bir video ve anlatım.
Yukarıdaki yorumlardan birinde Denna’nın Kvothe’ı bir şekilde etkileyerek kendine bağlıyor gibi bir cümle kurulmuştu. Bunun nasıl olduğunu anlamamıştım. İlk videonun bir kısmında bu detaylı olarak anlatılıyor. Kitapları okurken küçük detaylara kadar dikkat ettiğimi düşünüyordum. O kadar da dikkatli değilmişim.
Çok güzel çizimler ama son resimdeki kim? Çıkartamadım
Chandrianlardan (umarım doğru yazmışımdır) Kül
ailesinin öldürüldüğü gece öndeki Cinder(Kül) arkadaki de Haliax
İlk resimde ne olduğunu veya kim olduklarını anlayamadım? Acaba bu resim hangi kitapta geçiyordu?
Handa takılan Cob, Graham, Jake vs. Taborlin öyküleri anlatıyorlar.
Resme pek dikkatli bakmamışım. Yerde kumpanyadan kalma tekerlekler falan var.
Sanırım bu yaratıkları 3. Kitap da da öldüremeyecek.
3.kitap yılan hikayesine dönmüş galiba. Peki hikaye havada kalıyor mu 2.kitabın sonunda? Okumak istiyorum ama 3.kitap meselesi can sıkıcı
Öyle gözüküyor (20 karakter)
Ben şu anda 1039. Sayfadayım. Havada mı kalacak ? yere mi çakılacak ? bilemiyorum daha
Daha çok merak ettim şimdi
ÖZLEDİK (20 karakter)
Yazarın üçüncü kitapta bile hikayeyi büyük oranla havada bırakacağı, hancı Kote’nin eski hayatından kaçmaya çalışmasından anlaşılabilir.
Ancak Patrick Rothfuss iki kitapla bu denli büyük okuyucu kitlesi edinmişken Kralkatili Güncesini üç kitapla sınırlayıp edindiği tüm şöhreti çöpe atmaz. Devam serileri kesinlikle olacaktır.
Belki üçleme sonunda hancı kvothe e kadar gelirler, ondan sonra hancı kote tekrar kvothe olur onun hikayelerini yazar.
Tatmin ederdi beni böyle
Ben de öyle düşünüyorum. Sanırım yazarın şu sıralar yapmaya çalıştığı şey devam serisini Kralkatili Güncesi ile bağlamak. Ayrıca kitaplarını sürekli geçmiş zaman kipiyle yazdığı için şimdiki zaman kipine de alışmaya çalışıyor olabilir.