Kralların Yolu - Fırtınaışığı Arşivi Okuma Etkinliği

Hangi karakter? İnternette araştırayım ikinci kitaptan önce, hiç hatırlamam yoksa.

Fırtınaışığı serisinde farklı bir isimle tanınıyor. Savaşkıran kitabında Vasher

2 Beğeni

Teşekkürler. 20 krktr

1 Beğeni

Tüm cosmeredeki en sevdiğim 2 karakter birisi ve gizemini en çok merak ettiğim karakter.

2 Beğeni

Teşekkür ettim dostlar, 1 hafta/10 gün sonra falan başlayabilirim diye düşünüyorum Savaşkıran’a. Denk getiremezsem de daha sonra okurum artık o zaman :smile: .

1 Beğeni

Benim de çok sevdiğim bir karakter. Büyük potansiyeli de var bence zamanı gelince ondan da büyük işler göreceğiz.

1 Beğeni

İkinci cildi muhtemelen yarın bitireceğim ama şimdiden söyleyeyim; bu seriyi bozacaksa Navani bozacak haberiniz olsun. Yani seriyi bırakırsam suçlusu Navani’dir arkadaşlar. :angry:

4 Beğeni

Navani bence şahane karakter.

1 Beğeni

Şimdilik öyle görünmüyor. Sonrasında öyleyse bilemem ama benim haz etmediğim bir etkisi var şu an seride.

4.kitap onun kitabı. Oradan sonra akıyor :slight_smile:

4 Beğeni

Umarım oraya kadar beni kahrımdan öldürmez. :joy:

:roll_eyes:

Bana mı Navani’ye mi bu tepki? :smiley:

Navani’ye değil tabii ki. :sweat_smile:
:man_dancing:

1 Beğeni
  1. bölüme geldim. Savaşa niye karılarını getirmişler diye merak ediyordum derken bir çavuş Adolin’e vereceği raporu karısına okuttu taşlar yerine oturdu benim. Güzel bir detaydı.

Sissoylu spoilerı içerir yorum.

Kaladin enerjiyi nereden buluyor? Acaba ferusimyasal bir durum mu var Kaladin’de? O kadar antrenman yaptı sonra gayet normal bir şekilde bir anda tükendi. Bir kenara çekildi 5 dakika muhabbet ederken dinç bir şekilde kendine geldi tekrar. Bir de şans durumu var. Bunu da sağlayan ferusimyasal bir metal var.

4 Beğeni

Kralların yolunu ilk bitirdim, ardından Sissoylu era 1 ve Elantris’i de okudum. Şimdi Savaşkıran’ı okumayı düşünüyorum ve yorumlardan gördüğüm kadarıyla birkaç karakter FI 2.kitabında yer bulacakmış

4 Beğeni
  1. bölüm bitti daha, %14. Karakterler detaylanmaya başladı ufaktan ama ben dikkatsiz okuduğum için bazı detayları kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. Bu hafta umarım ki daha çok vaktim olacak.
7 Beğeni

Ben de salıdan sonra gaza basarım diye umuyorum. Kaçan detayları da dert etme, ben bam güm okuyorum. :slight_smile:

5 Beğeni

İlk kitap sonunda bitti. Yer yer heyecanlı yer yer de merak ettiren güzel bir macera oldu. 15 günde 1000 sayfalık kitabı okumayı beklemiyordum ama iyi çıkınca hemencecik bitmiş oldu. Brandon Sanderson’ın kurmuş olduğu evreni sevdim. Çeviriden dolayı daha çok zevk alabilirdim kitaptan ama olduğu kadarıyla artık. Kaladin ve Dalinar şimdilik ön planda benim için.

Umarım Navani ve benim nefret ettiğim aşk meselesi daha fazla devam etmez. İkinci kitapta görüşmek üzere.

11 Beğeni

Kılıca kalkana doyamadım, Parlayan Sözler etkinliğine kadar ben de Savaşkıran’ı okuyacağım sanırım. :slight_smile: @Vordue @Moridin

4 Beğeni