Parlayan Sözler etkinlik başlangıç tarihimiz 15 Mayıs.
Herkese merhaba, Brandon Sanderson’ın Fırtınaışığı Arşivi serisine ilk kitap Kralların Yolu ile okuma etkinliği yaparak başlamaya karar verdik. 5. kitabın dilimize 2025 içerisinde kazandırılacağını umaraktan uzun bir maratonun ilk ayağına başlıyoruz diyebilirim. Umarım sonuna kadar dolu dolu ve keyifli bir etkinlik olur . 5 gelmeden seriyi tekrar hatırlamak isteyenleri, bizim gibi henüz hiç okumayanları, daha önce deneyip yarım bırakanları falan herkesi bekleriz.
Etkinliğe katılanların işlerini kolaylaştıracak kaynak, harita vs sonraki kitaplardan spoiler yedirmeyecek linkler olursa ilk mesaja ekleyelim
Heyecanlıyım ben bu arada baya Yıllardır bekletiyoruz bu seriyi, beklenti var baya. Çakılmayız umarım .
Bu arada burda yazmayı unutmuşum, anket sırasında yazmıştım galiba. Katılacak arkadaşlara tekrar bilgi vermiş olalım, 2 ye bölünmüş halinin 1. kısmını değil tüm kitabı okuyacağız etkinlik kapsamında. Son baskılar 2 ye bölünük.
Yani şunların ikisi beraber okuyacağız bir aylık etkinlik süresi içinde
Höh, iki cilt birlikte olunca sayfa sayısı biraz beklentiyi aştı. Bir ayda bin küsür sayfa benim için imkansız gibi. Beni bırakıp siz devam edin, bitiş çizgisinde buluşuruz. Yine de etkinliğe katılıyorum tabi, haftaya başlarım okumaya muhtemelen.
Bu arada benim gibi seriyi yeni alacak arkadaşlar için ufak bir not geçeyim. Amazon’da 4 al 3 öde kampanyasında bu seri de var. İlk iki roman ikişer cilt olduğu için dördünü alırsanız biri bedavaya geliyor. Tahminimce en makul kampanya bu şimdilik.
Dur hocam nereye, arkada adam bırakmak yok Günde 33.3 sayfa ortalamayla kalkarız bu işin altından .
Şaka bir yana hızımız nasıl olacak hep beraber göreceğiz, kitap yoğun ama aynı zamanda bu kadar beğenildiğine göre akıcıdır diye de ümit ediyorum. Sürede zorlanırsak sonraki kitaplarda etkinlik tarihini ona göre ayarlarız. Şimdilik 1 ay yeter diye düşündüm ama tüm opsiyonlar bizde nası olsa .
Etkinlik için ilk 4 kitabı sipariş verdim. Birlikte okuyunca daha zevkli oluyor. Ayrıca uzun zamandır okuyamıyorum bu vesile ile kırarım bunu. Gelince başlarım.
Bu arada ilk 4 kitabı demişim ama her biri iki ciltten ilk iki roman yapıyor