Ahahaha davet için teşekkür ederim. Kullanıcı adım zamanında okuduğum bir karikatür repliğinden geliyor. O karikatürü senelerce aradım ama bulamadım. Anlattığım gerçek mi yoksa hayal mi ben de tam bilmiyorum.
Adımı ‘nickname’ gibi görünsün diye şekilden şekile soktum. Mucreth = Nusret, Club penguin hesabı için buldum sonuç 15 yıldır beraberiz
Andromeda, “Zincire vurulmuş kız” demek. Ben de her günümü farklı bir şehirde, dünyanın başka bir noktasında geçirmek isteyip bu coğrafyaya tıkılı kaldığımdan zincire vurulmuş gibi hissediyorum…
Hbo dizisi OZ’dan geliyor 10-15 yıldır kullanırım
Karate’nin karası, manası boşluk, hiçlik tabi Türkçe anlamına yakın Japonca manası, eski forumda sağolsun fantastik bütün kullanıcı adları kullanıldığı için uğraşımdan mütevellit kullanıcı adım kara.
Çok beğendiğim anime, Guilty Crown’daki Yuzuriha’nın kendimce kısaltmasını yapıp çoğu yerde kullandığım bir kullanıcı adı.
Cipsten çıkan ilk tasom. Mahalleden bir çocuğa kaybetmiştim laprası sonrasında kaybetmemek için sadece kuzenimle oynadım Bunlar da bugüne kadar kalanlar
Soyadımın ingilizcesi.
Yıllar önce ismim İlayda’dan oluşturduğum bir kullanıcı adı, o zamandan beri her yerde kullanırım.
Deianeira ise Herakles’in karısıdır ve yanlışlıkla ölümüne sebep olmuştur. Ayrıca G.R.R. Martin’in hem isim benzerliği hem de Khal Drogo ile yaşadığı sondan ötürü Daenerys’i Deianeira’dan esinlenmiş olabilecegini okumuştum.
Ayrıca sonuna e harfini kendim koyarak celebrindale kullanıcı adını da çok kullanırım. Silmarillion’da Turgon’un kızı Idril Celebrindal’dan geliyor o da.
İsim ve soy ismim Baya bir yakından geliyor yani.
Skyrim oynamaya başladığımda karakterime uygun bir isim ararken bulduğum parlak bir fikre dayanıyor. Tamriel’in en mert savaşçısı ve Dragonborn’u Arqonquin’e yani.
Keep watching over durin sons diye de bilinir. Ayrintili bilgi icin bknz silmarillion
Erce kendi,gercek, orjinal adim ve kisaltma filan da degil
Rappelz diye bir mmorpg vardı şu an hala var ama çok oynayan kalmadı. Orada classlardan birinin adı Ruh Çelen idi ve ben de o anlama benzer bir isim bulmak için ruh anlamına gelen soul ile almak anlamına gelen take’i birleştirdim Sonra da yıllar geçti o isim kaldı hala
Aslında mazotçi,zozikçi diye bir ikilemedir(benim kullandığım yada bulduğum) burdan geliyor mazotçi,oyunlarda da sürekli kullanırım.Arada söylemek de hoşuma gider. Ve birazda trolümsü bir rumuz olduğu için sürekli kullanırım.
Ben “aga beee” deyişinin biraz daha değişiği diye tahmin etmiştim.
Paladine ve Mishakal’ın üçüncü oğlu olan Solinari, Beyaz Cübbelilerin ve iyi büyünün tanrısıdır. Krynn’i oldukça fazla sevmesinden dolayı, onu iyi büyüyle ödüllendirmiştir. Kontrolü altındaki tek alan İyi Büyüdür. Ejderha Mızrağı evreninden tabii ki…
Önceleri nickname generatorlerde çok gezdiğimden olsa gerek arada bir aklıma gelen kullanıcı isimlerindendi. Daha sonraları Skyrim oynadım ve düello vasıtasıyla tacı kazanan eski Skyrim yüksek kralı Kjoric the White’ın da aynı isme sahip olduğunu gördüm. Hoş bir tesadüf oldu ve hatırlamak adına kullanıyorum.
Benzer işler…
Skyrim bu konuda oyunculara yardımcı gözüküyor Gerçekten de kuzeyli isimlerinin kendine has asaleti oluyor bence.