Kendimden şüphe ettirdin
o değilde senin bir re-read vaktin gelmiş. 2 haftada 8’e gel bekliyorum ![]()
Ben hocam sağlam bir dayak istiyorum da veren yok. Saldım okuma işlerini iyice.
Raftan sessizce GoTM al şimdi…
@nefarrias_bredd o değilde, bu “Walk in Shadow” ve “No Life Forsaken” kitapları ne zaman çıkacak, hiç update bilgi yok mu? Kralın en zayıf olduğu nokta bu.
Biri 2016’da (Fall of Light) diğeri 2021’de (The God is not Willing) çıkmış en son.
Wikia’dan:
STATUS: As of October 2022, Erikson says he has written several hundred pages of the novel (Walk in Shadow), but further work has been postponed until he completes No Life Forsaken . Work on Walk in Shadow was expected to resume in the Spring of 2023,[1] but progress on No Life Forsaken was only about 3/4 completed as of December 2023.[2]
Bende bunu gördüm ama çok yetersiz bir bilgi. 1.5 sene öncede mi kaldık update konusunda… üzücü bea
Sürece güveniyorum hocam ben şahsen, reis kafasına göre yazsın ![]()
En son 76ers sürece güvenmişti, gör bak ne haldeler. ![]()
İsmet’ten çok iyi yorum… Patrick ile George gibi olmasın da…
Göndermelerinizi anlamadım hocalarım ![]()
Anladığım kadarıyla basketbol takımıymış bunlar ama ![]()
Burda beni komple kaybettiniz ![]()
Fakat ben her türlü güveniyorum reise ya. Bizi yolda bırakmaz bence.
G.R.R Martin ve Patrich Rofthuss gibi yarım bırakmasın diyorum. 76ers Nba takımı, trust the process diye süreç başlatıp 10 yıl önce, batırdılar ![]()
Hahah, evet isimlerden anlamam gerekiyormuş gerçekten ![]()
Ama yok ya bırakmaz bence. Reis kendi diyor seri başlatmak okurla sözleşmektir diyor, yarım bırakmak olmaz diyor. Bence kral bizi yolda komaz.
Grup ismini Steven Erikson’un Malazan Book of the Fallen serisindeki bir savaş lordundan almış. Çıkardıkları tek albümünde esin kaynağı yine aynı seridir. Benim şimdilik katkım bu olsun ![]()
4.kitabı okuyorum, Karsa Orlong kısımları şimdilik bitti. Aklıma bir şey takıldı, bizim Karsa yeni bir karakter mi yoksa daha önceki kitapta da Leoman’ın yanında bahsedilen Toblakai mi? Yanlış anlamadıysam Karsa pov’u bir flashbackti sanırım.
Evet, Karsa Orlong giriş POV u flashback ve toblakai’ ın ta kendisi.
Teşekkür ederim, bi an acaba başka bir Toblakai daha mı geliyor diye düşünmüştüm.
Ta kendisi. Bunu ilk bölümün sonunda açıklıyor SE. Ama bir takım detaylardan çıkarılabilir ki sende çıkarmışsın.
HOC spoiler
Tavore, Felisin’i öldürdüğünü öğrenecek mi ? Yoksa hikaye için önemsiz mi? Ya da öğrendi de ben kaçırdım mı? TtH p250’deyim.
Hocam bulunduğunuz yerde henüz öğrenmedi, önemsiz değil tabi ki
. İlerleyen kitaplarda bu soruların cevaplarını reyizden öğrenin bence ama ısrar ederseniz ben de söylerim ![]()
Israr yok tabi ki, gece gece bir anda aklıma geldi
spoiler sevmem ![]()