Spoiler yok. Sahne sahne olan biteni birkaç cümle ile özetliyor. Güzel birkaç harita ve görsel de var.
Bilgisayara geçince bir iki slayt atarım baştan, karşılaştırma yaparsınız.
Spoiler yok. Sahne sahne olan biteni birkaç cümle ile özetliyor. Güzel birkaç harita ve görsel de var.
Bilgisayara geçince bir iki slayt atarım baştan, karşılaştırma yaparsınız.
Kitap geldi gelmesine de, kapaktaki kabartmalı isim kısımları olmasa Olgunlar baskıları ayarında soluk bir fotokopisi gibi duruyor.
Artık kitabın tipine değil de, karakterine yoğunlaşacağız ne yapalım.
Yatmadan açılış kısmını bitirip yarın birinci bölüme başlamayı düşünüyorum.
Aa benim okurken yaptığım şey miymiş bu?
Ben kendiminkini oluşturmayı severim ama bunlar da çok faydalı olacak. Teşekkürler şimdiden.
İyice gaza geldim, elimdeki kitap bitsin de hemen 1 bölüm okuyayım. Yazarın diline alışmak için biraz ön okuma yapayım.
Ya arkadaş, madem sende var, beni neden uğraştırıyorsun kaç gündür.
Bende şu an oldu. Okuyunca not alıyorum yahu.
Gene beceremedim şaka yapmayı.
şimdi güldüm işte.
Cihan karamancıya göre üret ve çek değil tut ve çek diyor Rigga. Bölümün başında da dürt ve çek diyor.
Bu daha mantıklı. Oponn’a atıf var burada. Birisi çekiyor, birisi itiyor (bad luck, good luck).
When he pushed bad luck followed, while when she pulled, good fortune smiled.
Ben bugün dört sayfa not aldım ya. Yarın okumaya devam edeceğim ve yine baya not alacağım. Her seri için bu not olma olayı var bende.
4 sayfa mı? Kaç sayfada aldın bu 4 sayfa notu?
50 sayfada hocam. Çok vaktim olmadı. Umarım yarın daha çok okurum
Benim bu sıralar hiç bir şeye vaktim olmuyor, çok uzak kaldım .
İthaki’nin yayınladığı ön okumaya bakabildim geçen. Başıma bir şey gelmeyecekse çeviriyi beğendim. Yer yer aynı fikirde olmadığım yerler oldu ama en azından o örnekte metnin bütün olarak “havasını” güzel yansıtmış bence reis, ki bence önemli olan o.
Hocam el yazınıza tekrar hayran olduk, saygılar.
Sen de en önemli yerde offline moda geçtin hocam. Valla az bir süre kaldı, yalnız bırakma beni.
Benimkiler de Temin Edildi olarak gözüküyor. Umarım bu hafta içinde elimize ulaşırlar. Temiz ve sorunsuz gelsin de rahat rahat okuyalım.
Napıyomuşuz ben kaçırdım. WoT’un dizisinden sonra permanent stun yedim. Toparlayamadım hala
Malazan dünyasına yeni girecek arkadaşlara rehberlik yapıyoruz.