Malzan basit ya. Her fırsatta Itkovian hazretlerini övüyoruz. Bu kadar ahahaha
Ona daha 3-4 ay var. Şimdi ilk kitap olduğu için Rake’i öveceğiz.
Hakiki fanlar Kruppe över hocamlar
‘’…Is it not wisdom to conclude that other lives are of less importance than one’s own? Of course, very wise. Yes, Kruppe is wise.’’
-Kruppe
Benim sıralamamda dördüncü sırada Kruppe reyiz. Elbet onun da sırası gelecek.
Kruppe’yi sevemedim bir türlü ya
Benim ilk iki şöyle:
1 - Itkovian
2 - Karsa
- sırada çok favori dediğim bir karakter yok şu anda. Trull yakın ama. Onu epey beğeniyorum.
- olmaması üzdü.
Rake var, Coltaine var, Fiddler var. Hiç olmadı ST ve Cot var, en olmadı Beak var.
Ciltli baskı matbaadan gelmiş. Yarın ciltli kitap alanların kitaplarını kargoya vermeye başlarlar.
Fotoğrafı var mı üstat. Neye benziyor görürdük.
Kitabı görmedim ben. İlknokta kitabın sipariş durumunu temin edildi olarak değiştirdiği için öyle yazdım.
Coltaine de kıyak adamdı bak. Onu tamamen unutmuşum
Subterrenean Press baskıyı yenilemiş ama 5 dk içinde tükenmiş.
@Bunn-Y Telifin filan halledildiğini varsayarsak, ben ciltlide bu kapağı isterdim (minimaliste karşı değilim)
İlknokta çalışıyor Ciltlileri bekleyenlere hayırlısı olsun, ayın 2 si dediler 2 sinde çıkardılar kargoya.
Zaten fantastiğe bu tür kapaklar yakışıyor bence.
0 hasar geldi kitap. Cumartesi yarısını pazar yarısını okurum inşallah :))
Benimki dünden beri “paketleniyor” gözüküyor. Gönder gelsin İlknokta!
dedim ve gönderdi!
428386 kodlu siparişinizin durumu Gönderildi olarak değiştirilmiştir.
Sanırım sondan başa paketliyorlar. İlk veya ilk bir-iki siparişten biridir benimki, halen temin edildi adımında.
Büyük ihtimalle öyle yapıyorlar. Dün öğlen sipariş vermiştim, birkaç saat sonra paketlendi ve sabah kargoya verildi.
Bugün kargoya versinler de yarın elimize ulaşır büyük ihtimalle. Benimkiler Paketleniyor durumunda kaldı.