Malazan Book of the Fallen

Malzan basit ya. Her fırsatta Itkovian hazretlerini övüyoruz. Bu kadar ahahaha

1 Beğeni

Ona daha 3-4 ay var. Şimdi ilk kitap olduğu için Rake’i öveceğiz. :slight_smile:

Hakiki fanlar Kruppe över hocamlar :roll_eyes:

1 Beğeni

‘’…Is it not wisdom to conclude that other lives are of less importance than one’s own? Of course, very wise. Yes, Kruppe is wise.’’

-Kruppe

3 Beğeni

Benim sıralamamda dördüncü sırada Kruppe reyiz. Elbet onun da sırası gelecek. :slight_smile:

Kruppe’yi sevemedim bir türlü ya :smiley:
Benim ilk iki şöyle:
1 - Itkovian
2 - Karsa

1. sırada çok favori dediğim bir karakter yok şu anda. Trull yakın ama. Onu epey beğeniyorum.
  1. olmaması üzdü. :frowning:

Rake var, Coltaine var, Fiddler var. Hiç olmadı ST ve Cot var, en olmadı Beak var. :smiley:

1 Beğeni

Ciltli baskı matbaadan gelmiş. Yarın ciltli kitap alanların kitaplarını kargoya vermeye başlarlar.

3 Beğeni

Fotoğrafı var mı üstat. Neye benziyor görürdük.

1 Beğeni

Kitabı görmedim ben. İlknokta kitabın sipariş durumunu temin edildi olarak değiştirdiği için öyle yazdım.

2 Beğeni

Coltaine de kıyak adamdı bak. Onu tamamen unutmuşum :smiley:

Subterrenean Press baskıyı yenilemiş ama 5 dk içinde tükenmiş. :slight_smile:

@Bunn-Y Telifin filan halledildiğini varsayarsak, ben ciltlide bu kapağı isterdim (minimaliste karşı değilim)

4 Beğeni

Bugün paketleniyora geçmiş durumu :slight_smile:

Bugün, en geç yarın kargoya verilir diye düşünüyorum.

1 Beğeni

İlknokta çalışıyor :smiley: Ciltlileri bekleyenlere hayırlısı olsun, ayın 2 si dediler 2 sinde çıkardılar kargoya.

Zaten fantastiğe bu tür kapaklar yakışıyor bence.

1 Beğeni

0 hasar geldi kitap. Cumartesi yarısını pazar yarısını okurum inşallah :))

2 Beğeni

Benimki dünden beri “paketleniyor” gözüküyor. Gönder gelsin İlknokta!

dedim ve gönderdi!
428386 kodlu siparişinizin durumu Gönderildi olarak değiştirilmiştir.

1 Beğeni

Sanırım sondan başa paketliyorlar. İlk veya ilk bir-iki siparişten biridir benimki, halen temin edildi adımında.

Büyük ihtimalle öyle yapıyorlar. Dün öğlen sipariş vermiştim, birkaç saat sonra paketlendi ve sabah kargoya verildi.

1 Beğeni

Bugün kargoya versinler de yarın elimize ulaşır büyük ihtimalle. Benimkiler Paketleniyor durumunda kaldı. :no_mouth:

1 Beğeni