Malazan Book of the Fallen

Buymuş hocam, bam diye sayı yazmışım direkt bulunması imkansız olmuş. :roll_eyes:

1 Beğeni

Ben 1’den sonra devam edemedim araya deprem girdi, kitaplar Maraş’ta kaldı falan.(İyi tarafından bakacak olursam ben devam edene kadar 4-5 te çıkar belki)

Her neyse. Bu sıralamalar benim hoşuma gidiyor çünkü ben 1. kitabı baya sevdim ve ona rağmen ilk kitabı son sıraya koyuyorsunuz. Serinin devamı için vay anam vay. :smiley:

1 Beğeni

Hocam ilk kitap ikinci ve sonraki okumalarda yine baya iyi oluyor da, serinin geneli düşünüldüğünde zayıf baya evet. İnşallah serinin kalanını daha çok beğenirsiniz siz de :3

Kalan kitaplar olsun hocam geçmiş olsun. Bu arada benim kitaplar da hala dedemin bodrumunda takılıyor :frowning: Bir buçuk yıl oldu hala alamadım buraya yahu.

1 Beğeni

Her şey düzelecek. Önce Tshirt’lerimi almam lazım. Kitap var. :smiley:

2 Beğeni

2.kitabın sonu = KaraKule sonu :slight_smile: şöyle bakıyorum, açık ara en zayıf kitap 1.kitap gibi duruyor o bile bence çok iyiydi. 1=9 diyorlar zaten sonra 4 geliyor. 4’ü ben bayağı beğendim ki kalam ve fiddler var.

2 Beğeni

Kara Kule’nin sonunu lisenin ilk günü yurtta tanışıp fantastik kurgu muhabbeti yaptığımız eleman bam diye spoil etmişti :frowning:

O seriyi okumadım o yüzden hiç, hevesim gitti :frowning:

3 Beğeni

Sonunu bilerek okuyabileceğimiz bir seri değil maalesef :frowning: zç falan tahmin edilir mesela ya da malazan sonundan ziyade örgüsü önemlidir. O arkadaşı ıslak odunla dövmek lazım :joy:

3 Beğeni

O gece yurtta su ararken müdür yakalayıp “bu saatte niye ayaktasınız” diye dövmüştü zaten. Öhöm, neyse :roll_eyes:

Ama evet aynen, sonunu bilince çok da okunulacak bir şey değil gibi hahah. Yazık oldu, heyhat.

1 Beğeni

Hocam hangi üni ya o :slight_smile: yurt müdürünü ıslak sopayla kovalarım :joy::joy:

1 Beğeni

Lisede yaşandı hocam bunlar. Mezkur yurt müdürünü ıslak sopayla kovalamak istiyorsanız sıraya geçmelisiniz :roll_eyes: :roll_eyes:

2 Beğeni

Aslında Kara kule serisininde de sonundan ziyade örgüsü önemli diyebiliriz. Ama öyle bir son ki önceden bilindiği takdirde işin bütün esprisi kaçar cidden.

2 Beğeni

4.kitap sayfa 570

Iskaral Pust’un gene olaya en alakasız yerden dalışı ve 2.kitaptaki örümcek korkusunun sebebi :slight_smile: adam güldürüyor yani tartışmasız. O değilde daha hiç Icarium ve Mappo göremedik…

Tiste ailesinin son üyelerini de gördük. Erikson hafif Andii’lere sempati, Edur’lara nefret,(Trull hariç) Liosan’lara da sinir beslememizi istemiş :slight_smile:

En kötü 2 kitaptan biri bu ise daha ne isteriz?!? Akıyor valla.

2 Beğeni
  1. Kitap ne zaman çıkıyor ?
1 Beğeni

Seçim öncesi çıkmazsa seçim sonrası kur atağı ile kitap 700-800 TL olur gibi. Hiç umut edilmemesi gerekir ne yazık ki… E-Book sistemine çok hızlıca geçmeleri lazım yayınevlerinin.

2 Beğeni

Bence 5. kitap bu fiyatlara gelebilir. Seçim öncesi kitabın çıkacağını da sanmıyorum. Umarım çıkar. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben bu sene belki 1 kitap çıkar yaz aylarında diyorum. Bu fiyatları artık kimse veremez, ithaki’de kimse almıyorsa yarım kalsın mantığında bir işletme olduğu için, Allah Türkçe okuyan gönülverenlerine acısın…

5 Beğeni

Benim teorim Mayıs sonu 4. kitabı duyururlar ve diğeri de Aralık civarı elimizde olur şeklinde. Sonrasını allah bilir.

1 Beğeni

Fiyatlar bu noktaya çıkarsa milletin Malazan’dan ziyade birçok sorunu olacaktır. Kimse kitapla uğraşmaz. Şahsen ben bile %50 indirim bekleyip bir kitaba 500-600 TL vermek istemem. İthaki’nin yerinde olsam para kazanmıyorsam işler normalleşene kadar para kazandırmayan her şeyi dondururum. Bu sadee İthaki ile alakalı değil Alfa’nın da başında olsam aynısını yaparım. Önden güzelce bir yazı paylaşırım ama çat diye durdurmam her şeyi. :slight_smile:

2 Beğeni

Absurd rakamlara gelirsek bende kobo var malazan 10 in 1 kitabım var icinde direk ona başlarım :laughing: Aslinda orjinal dilinde okumak lazımda işte malazan gibi bir seride de kafayı çeviriyle çok yormak istemiyorum

1 Beğeni

Kesinlikle ingilizce seviyesi yeterli ise ingilizce okunmalı. Hem bu seri başlandıktan sonra 3-5 sene beklenebilecek bir seri değil. (Unutursun veya beklemek istemezsin) Ben 4’ün sonuna yaklaşıyorum, 2’de bu mu olmuştu yaw dediğim yerler olsu ki artık tamamen TOR re-read ile ilerliyorum. Zamanında @isos81 hocam uyardı ama dinlemedik…

@Artorias genel olarak katılmakla beraber, hayat devam ediyor. Kitaplarla ilgili bu cümleni geçen senede diyorduk ama bir şekilde alıyoruz. Ama usd/try hakikaten 27-28 lere gelirse, Malazan’da biter, şirketin kendisi de. Ama tabi kur 5’kende 17 ikende bu cümleleri kurduk, 14 Mayıs sonrası bir rüzgarla işler kısada belki sektöre yarar.

Ama senede 3 kitap politikası kesin gerçekleşmez. Veya ciltli baskılar devam etmez.

1 Beğeni