Malazan Book of the Fallen

Evet, ama 2. baskıyı yapmamış Ay Bahçeleri. Ben KY satışını 10la çarpmanın makul bir satış rakamı verdiğine inanıyorum. Haşhaş Savaşı için;

İlk kitap gayet güzel, onu oku en azından, ben 2.yi okurken de biraz zorlanmıştım ama yine de iyiydi, 3 beklemede hala. :smiley:

Kesinlikle. :slight_smile:

2 Beğeni

Okudum zaten :slight_smile: Sadece 3.kitabı Rin’e katlanamadığım için yarım bıraktım yoksa 1 ve 2.kitap güzeldi. Kızın triplerinden soğudum. Devamlı bir trip :joy:

1 Beğeni

Zaten iyi olsa neden çıkmasın, bekleyerek erişilmesini iyice zorlaştırıyorlar. Demek ki dünya KR forumlarından ibaret değil. Bunu seçimlerde anlamalıydık :))

Şu an ki sıralamamı yaptım.

Bonehunters / Dragons of Fate / 6 kitap Drizzt / Reaper’s Gale / Barut Büyücüsü (İngilizcesini temin ettim)

Sonra da saçma ama ana projem Shannara re-read.

Ara projeler: Germinal / Suç ve Ceza / Sefiller re-read

2 Beğeni

Onu senin fikrini de dahil ederek Can’a yazdım hocam, karışıklık için pardon.

1. kitap beni Rin’e doyurduydu. Bünye sakinleşirse 3ü okuyacağım bir gün. :smiley:

Bak İlahi Kentler diyoruz, başka güzellikler de var, Shannara’yı yaşlanınca re-read yaparsın. Kıyma zamanına. :smiley:

4 Beğeni

Seni mi kıracağım, çeviri iyi dedin? Yoksa eng alacağım.

3 Beğeni

Yaprak Hanım’ın çevirisi, gayet güzel. :+1:

4 Beğeni

Tutu bence. Alican bey serinin ilk kitabının iyi sattığını söylemişti. Ama Malazan okuması zor bir eser o yüzden devam kitaplarının çok satmamış olması muhtemel. Ben bile 2. kitabı okurken 1000 kere bırakma noktasına geldim. Allah’tan sabredip okuyabildim.

2 Beğeni

Ben daha okumaya başlamadım ama ilk 3 kitabı aldım. Yarım kalırsa çok üzülürüm :joy: İngilizce çok ağır olmayan kitapları okuyabiliyorum ama göz gezdirdim biraz Malazan hiç de hafif sayılmaz. Bir de ben yoruluyorum ya İngilizce okurken. Sırf çevrilmeyen kitapları okuyabilmek için kursa yazılacağım galiba :sweat_smile:

2 Beğeni

İsmet’in dediği gibi kalmasa da çok uzun yıllar sürer. O da bu seri için kopuş demek. Sürekli geriye dönük aynı kitabı hatırlamak için okuyamazsın. 2022 - 3.kitap / 2023 Eylül’e geldik 0 kitap. Her sene 1 olsa, zaten 2029 oluyor :slight_smile:

2 Beğeni

Ahahaha çok inandırıcı evet ondan gelecek bilgi :slight_smile: aslında artık sormamak lazım, gelince fiyata bakılır, alınır ya da alınmaz devam. Muhtemelen 1 kişi alıp, paylaşacak sürekli o da satışları öldürür.

2 Beğeni

Ortada 4. Kitap yok ama forumun en çok ziyaret alan konularından birisi oldu tekrar.

@Bunn-Y Kraken’i salın artık…

2 Beğeni
  1. baskıyı yaptığı düşünülürse doğru olma ihtimalli var aslında. Malazan gibi bir serinin ilk kitabının çok satması tuhaf değil. Akılçelen bile Sanderson kitapları ile köşeyi dönerken. Malazan’ın az satması tuhaf olurdu.
2 Beğeni

Emekli olunca sallanan sandalyemde okurum artık😄

3 Beğeni

80 yaşında sallanan sandalyende Malazan okurken, ailen gelip de sana “Bu kadar zamandan sonra bile mi?” diye sorarsa, sen de “Her zaman” diye yanıt verecek misin hocam?

Always

image

3 Beğeni

80 yaşında re-read sözüm olsun yaşarsak :joy:

2 Beğeni

4 gelmeden 47 mesaj yapılır mı abiler :smiling_face_with_tear: valla heyecan yaptırdınız :joy: .

3 Beğeni

Baktık çıkacak gibi değil, dayanamadık 47 mesaj yaptık :joy:

1 Beğeni

Heyecan olmasın durumlar genelde şöyle oluyor.

:slight_smile:

@Haplo Malazan çıkmadı zaten Drizzt de çıkmadı, ben İngilizce okuyorum çıkana kadar başka dil öğrenip o dil de okurum.
@isos81 Bir gün herkes Malazan’ı okuyacak
@nefarrias_bredd ilk kez okuyacak olanları kıskanıyorum, unutsam da tekrar okusam.
@Artorias Kral katili 3. kitap çıksa parası neyse verir alırım.
@Haplo O kadar konuştuk hala çıkmamış.
@BiblofilYouTube İki usta üçüncü katta çalışıyor, 4 işçi bugün birinci katta su içiyor.
ben: Malazan’ı boşverin o paraya kaç tane kaşarlı pide yeriz.
@Haplo Zaten Drizzt de çıkmadı.

14 Beğeni

Ben: PC’nin başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama çıkmayacak biliyorum :notes:

4 Beğeni

@MelihAntepli Malazan çıksaydı gider kitapçıdan karpuz sergisinde karpuz seçer gibi seçer alırdım.

5 Beğeni