Malazan Book of the Fallen

Drizzt ve Ejderha Mızrağı bekleme süreci kitaplaştırılsa çok satar mı bilmiyorum ama kalınca birkaç cilt olacağı kesin :slight_smile:

4 Beğeni

Verdin mi siparişleri? :slight_smile:

1 Beğeni

İşteyim şu an. Ciltnin Şömiz’i kötü ya beğenmedim tasarımı.

İndirimi %50 yapsalarmış iyiymiş.

2 Beğeni

Benim acelem yok, %50 beklerim. Sen de bekle bence, birden fazla alacaksın, ciddi fiyat farkı oluşuyor.

3 Beğeni

Vallahi bilemedim ya. Kendime alsam sadece alıp geçtiydim şimdi. Çok tutuyor gerçekten. :confused:

1 Beğeni

Kapakların hangi görsellerden olacağı belli mi önceden? Takip ettikleri bir artwork mü var düzenli olarak, merak ettim.

2 Beğeni

Fransız Kapakları olması lazım.

1 Beğeni

Marc Simonetti çizimlerini kullanıyorlar.

Ciltli içinse kendileri minimalist bir tasarım yapıyor diye biliyorum.

1 Beğeni

Fransız çizer işte. Doğru hatırlamışım. Minimal tasarımı pek beğenemedim bu sefer. Belki sonra alışırım. Şu fiyat işini çözelim öncelikle yaklaşık 1k fark yapıyor. :smiley:

1 Beğeni

Bu konuda elinde büyük bir koz var: Ciltsiz almak :grinning:

Ben kendime hem ciltli hem de ciltsiz alıyorum zaten. :slight_smile:

2 Beğeni

Yok bea, alacağım kişiler var dedin ya ciltsiz al geç işte :sweat_smile:

Citli başlattım insanlara şimdi al setin bozulsun demem. İşe girerler umarım. :upside_down_face:

2 Beğeni

Başta karar veremeyip ilk kitabı hem ciltli hem ciltsiz iki tane almıştım. Sonra ciltli devam ettim. Ufaktan bir pişmanlık sardı bünyemi. Yine ciltlisini alırım o sorun değil de ne bileyim tadım kaçtı.

1 Beğeni

%50 indirime kadar ben de beklerim. Fiyatlar bence çok yüksek. Kuşe kağıtlı kitap fiyatlarına gelmiş.

1 Beğeni

İlknokta yetkilisine %50 İthaki indirimini sordum dün. Kasım ayında kesin var dedi. Ben %50 indirimi bekleyeceğim.

2 Beğeni

Keşke dedirten görüntüler.

Kaynak.

5 Beğeni

HBO dışında bunun hakkını verecek başka bir oluşum yok bence.

8 Beğeni

Valla isterse Blu TV yapsın, biri yapsın yeter ki. :slight_smile:

1 Beğeni

Amazon alsın da millet kafayı yesin o zaman. :slight_smile:

1 Beğeni