Drizzt ve Ejderha Mızrağı bekleme süreci kitaplaştırılsa çok satar mı bilmiyorum ama kalınca birkaç cilt olacağı kesin ![]()
Verdin mi siparişleri? ![]()
Benim acelem yok, %50 beklerim. Sen de bekle bence, birden fazla alacaksın, ciddi fiyat farkı oluşuyor.
Vallahi bilemedim ya. Kendime alsam sadece alıp geçtiydim şimdi. Çok tutuyor gerçekten. ![]()
Kapakların hangi görsellerden olacağı belli mi önceden? Takip ettikleri bir artwork mü var düzenli olarak, merak ettim.
Fransız Kapakları olması lazım.
Marc Simonetti çizimlerini kullanıyorlar.
Ciltli içinse kendileri minimalist bir tasarım yapıyor diye biliyorum.
Fransız çizer işte. Doğru hatırlamışım. Minimal tasarımı pek beğenemedim bu sefer. Belki sonra alışırım. Şu fiyat işini çözelim öncelikle yaklaşık 1k fark yapıyor. ![]()
Bu konuda elinde büyük bir koz var: Ciltsiz almak ![]()
Ben kendime hem ciltli hem de ciltsiz alıyorum zaten. ![]()
Yok bea, alacağım kişiler var dedin ya ciltsiz al geç işte ![]()
Citli başlattım insanlara şimdi al setin bozulsun demem. İşe girerler umarım. ![]()
Başta karar veremeyip ilk kitabı hem ciltli hem ciltsiz iki tane almıştım. Sonra ciltli devam ettim. Ufaktan bir pişmanlık sardı bünyemi. Yine ciltlisini alırım o sorun değil de ne bileyim tadım kaçtı.
%50 indirime kadar ben de beklerim. Fiyatlar bence çok yüksek. Kuşe kağıtlı kitap fiyatlarına gelmiş.
İlknokta yetkilisine %50 İthaki indirimini sordum dün. Kasım ayında kesin var dedi. Ben %50 indirimi bekleyeceğim.
HBO dışında bunun hakkını verecek başka bir oluşum yok bence.
Valla isterse Blu TV yapsın, biri yapsın yeter ki. ![]()
Amazon alsın da millet kafayı yesin o zaman. ![]()