Malazan Book of the Fallen

Bunlar şömiz (dust jacket) çizimi imiş. Cilt kapakları Simonetti çizimleri (İthaki karton baskısı ile aynı) olacakmış.

Bu arada ilk iki kapak birlikte şöyle:

7 Beğeni

Yüksek çözünürlüklüsünü bulmak lazım. :drooling_face:

1 Beğeni

O işin uzmanı sensin. :slight_smile:

1 Beğeni

Çizer daha paylaşmamış, paylaşmayabilir de hi res olarak, ilk kitabınkini de paylaşmamış pinti adam. :sweat_smile:

Cama ekmek banmaya devam.

2 Beğeni

Upscaling yaptım, ince detaylara bakınca cozutabilir.

7 Beğeni

Aklıma gelmedi bile, ellerine sağlık hocam.

2 Beğeni

Hepsi satışa çıksın da alalım.

1 Beğeni

Yazın çıkacak diyorlar. Bakalım fiyatlar ne olacak. Bir de standart ciltli + şömiz ise almayabilirim. İç sayfalarda da çizim görmek isterim.

2 Beğeni

Özellikle bizim gibi ülkeler için kitaplar ayrıca dijital olarak ta satışa sunulmalı.

Zaten enflasyon ve kağıt maliyeti yüzünden sürekli zamlanan bu piyasada, en azından e-kitaplar bize bir süre nefes aldırabilir.

Yurtdışında satılan çoğu yeni çıkan kitap, dijital olarak ta çıkış yapıyor. Biz hala kağıt baskı için yayınevi nazı çekiyoruz.

1 Beğeni

E-booklar da aşırı pahalı değil mi ya ?

1 Beğeni

Amazon’da İngilizce kitapların genellikle kindle versiyonları yarı yarıya ucuz oluyor. Bizim burada nasıl olur hiç bilmiyorum.

2 Beğeni

Çünkü fiziksel kitaplarda vergi indirimi alıyor yayınevleri o yüzden fiziksel satıyorlar e-kitap versiyonuna ekstra telif ödemek zorundalar bir yayınevi editörüne sormuştum bana böyle cevap vermişti.

3 Beğeni

Audiobook’ta olabilir sanki ?

1 Beğeni

Ben kitapları okurken daha çok zevk alıyorum sanırım. Dinlerken kaçırıyorum.

4 Beğeni

Yayıncılar kitapları fiziksel kitap sevenlere ya da kitaplığında kitap görmek/göstermek isteyenlere satıyor. (Korsan kitabı ahlaki bulmayanlar da bu kümede.)
Kitap metnini ücretsiz edinmek isteyenler korsan dijital kitap kullanıyorlar.

Böyle bir durumda yayıncılar tek müşterileri olan fiziksel kitap sevenleri ellerinden kaçırmak istemiyorlar. Elektronik kitaba yatırım yapmak yerine güçlerini garanti gördükleri yerde harcıyorlar.

Ekleme: Seriyi sevdiğim ve kitapları bir an önce okumak istediğim için Malazan kitaplarını çıkar çıkmaz alırım. Şimdi korsan halleri telegram gruplarına düşmüş mü diye baktım, ilk kitap düşmüş.
İlk kitabın amazon fiyatı 227 lira. Eğer bu kitabı şimdi okuyacak olsaydım 227 lira vermek yerine pdf’sini indirmeyi düşünürdüm.

3 Beğeni
  1. kitabın pdf’ini nereden bulabilirim ?
1 Beğeni

Türkçe mi, İngilizce mi ?

2 Beğeni

Türkçe. İngilizce olarak 10 kitabın olduğu epub’u indirmiştim mecbur.

1 Beğeni

Tekrar baktım, yanlış görmüşüm. İkinci kitabın İngilizce halini paylaşmışlar.

Telegram uygulamasından baktım.

2 Beğeni

3.kitabın kapağı belli olmuş. Ben bayıldım müthiş olmuş.

13 Beğeni