Malazan Book of the Fallen

Sağ kol biraz garip duruyor ama güzel kapak.

1 Beğeni

Kitaptaki hatta serideki en muhteşem sahnelerden birisini yapmışlar. Bayıldım. :heart_eyes:

6 Beğeni

Ben de sahneyi görmeyi çok bekliyordum. Kapak belli olmadan umarım bu olur diyordum sonuç müthiş :heart_eyes:

2 Beğeni

Buzun Anılarının kapağı mı bu?

1 Beğeni

Hey yavrum hey. Ulu savaşçı Kaladin Stormblessed savaş alanına teşrif etmişler.

3 Beğeni

Evet. Broken Bindings tarafından satışa açılacak.

3 Beğeni

Köprücü başı Kaladin

1 Beğeni

Saruman değil mi bu?

1 Beğeni

Pump, pump, pump.

https://twitter.com/PetrikReads/status/1774788498341683616

2 Beğeni

Kaç euroya ateşleyecekler bunları acaba :))

1 Beğeni

Bu kitapların yeni kapları tr için de geçerli mive ne zaman sartışa sunulur tr çıkarsa

1 Beğeni

Bunlar normal basım olarak Amazon vb yerlerde satılacak mı yoksa koleksiyoncu işi mi?

1 Beğeni

Son yıllarda Malazan’ın global olarak anlam veremediğim şekilde artan şöhretine ve Türkçe’ye bile çevrilerek yayınlanması üzerine nihayet bu kallavi seriye başlamaya karar verdim.

Açıkçası uzun zamandır okuru aptal yerine koymayan, yazım tarzı basbayağı young-adult’a göz kırptığı halde kan ve gore sahnelere yer verdiği için yetişkinlere hitap ettiğini iddia eden, karakterlerin yaşadıklarını bir günlük, bir travelogue havasında anlatan -yol kenarında soluklanıp kurutulmuş et ve keçi peyniri yediler- ve belli karakterleri ancak günlük yaşamlarının detaylarıyla, tekrarladıkları huylarıyla sevdirebileceğini, benimsetebileceğini sanan -Zaman Çarkı, evet sana sesleniyorum- serilerden farklı hissettirebilecek daha modern bir şeyler arıyordum. Yaptığım tüm araştırmalar aradığımın bu olduğu konusunda beni ikna etti.

Henüz ilk kitaptayım. Anlatım tarzı şu ana kadar okuduğum fantazya eserlerine hiç benzemiyor. The Black Company seven bünyeme iyi gelecek gibi durmakta. Hood utandırmasın.

13 Beğeni

Gevezelik ettiği oluyor ama arada da döktürüyor ha…

Our souls might as well be trapped inside a haunted keep. Sure, we built it – each of us – with our own hands, but we’ve forgotten half the rooms, we get lost in the corridors. We stumble into rooms of raging heat, then stagger back, away, lest our own emotions roast us alive. Other places are cold as ice – as cold as this frozen land around us. Still others remain for ever dark – no lantern will work, every candle dies as if starved of air, and we grope around, collide with unseen furniture, with walls. We look out through the high windows, but distrust all that we see.

6 Beğeni

Dün itibariyle 7’yi bitirdim. Kafamda tekrardan bir değerlendirme yaptım ve güncel sıralamam;

6=3>7>2>5>4>1 şeklinde sıralandı. Kitaplar ilerledikçe, gene değişebilir :slight_smile:

6 Beğeni

@isos81 Azrail Fırtınası dediğimde gülmüştün, şimdi ne oldu ha!! Mutlu musun? :angry:

2 Beğeni

Paylaşmış mıydık bunu

https://x.com/PetrikReads/status/1786425553375162371

9 Beğeni

Özer, Patrick Rothfuss okudum. Bir an heyecan yaptık.

1 Beğeni

1 Nisanı da tufalanmadan geçmiştik oysa ki :smile: . Bir an başlıkları karıştırdım sandım :smile: .

Çizimi acayip beğendim bu arada.

2 Beğeni

Offfff! Çok iyi olmuş ya.

2 Beğeni