Those Are Rookie Numbers
Bence çeviriyi bırakıp bırakmamaları değil de bu kadar geç çevrilmesi problem. 4. kitabı okurken ilk 3 kitaptaki detayların çoğunu unutmuş tek kişi ben değilimdir sanırım.
5. kitap 900-1000 tl gibi absürt fiyatlarda olursa sanırım satın almayı bırakıp, çeviri bitene kadar seriyi okumayabilirim. Çeviri 10. kitaba gelene kadar da Malazan okuyacak kadar İngilizcemi geliştirmiş olurum herhalde zaten.
Kitap satışlarından memnunlarsa, çeviri çok ilerideyse, nedir bu uzatmalar gram anlamıyorum.
3 ayda bir kitap çıkarıp seriyi bitireceğiz diye yola çıkıp, 2 yıl 3 ayda 4 kitap çıkardılar sadece. Son kitap çıkalı 6 ay oldu.
Hocam serileri şu kadar sürede bitireceğiz deyip yıllarca süründürmek İthaki’nin mottosu olabilir
Yapıştır gitsin. Buna para vermeyeceksin de neye vereceksin?
Para verilmesi gereken o kadar çok şey var ki…
Cilt başına 100 dolar olsa en az, toplamda 1000 dolar eder. Kargo margo derken bir ton para tutar. O yüzden muhtemelen bunu pas geçerim.
100 dolar mı bulaşılmaz…
1.000 USD’ye razıyız bea…
Can bu nasıl bir baskı olacak belli mi? Aralarda resimlerin olduğu deri cilt gibi bir şey mi acaba? Bir de bunun kargosu 200-300 dolar tutar kesin.
Büyük ihtimalle böyle bir şey olur çünkü birinci kitaba ait birden fazla görsel var. Daha önce Mediterranean Press’in yaptığına benzer ama ondan daha iyi bir şey çıkacağını düşünüyorum.
Evet öyle gibi gözüküyor. Neyse dur bakalım önce Türkçe seti tamamlayalım hayırlısıyla.
@Artorias 50 TL ile kaçırmışım millet ciltli alsın diye diğerine yüzde 10 az indirim yapmışlar
Sayemde oldu. Ben dedim ya %50’nin altındaki teklifler de ok hükmündedir diye. Sağ olsunlar dinlemişler.
Anomander her kitapta yeni bir soyadı kazanıyor. Rake, Drake, Purake, Dragnipurake…
Adı da Anomander değil, Anomandaris.
Yanlış bilmiyorsam tam adı Anomandaris Purake. Daha sonra Caladan Brood Anomander Rake diyor. Dragnipurake de kılıcına ithafen takılmış bir lakap.
Anomander Rake daha karizma.
5.kitap sanki Anomandaris Irake ile başlıyordu
Evet o da vardı, bu kadar hatırladığıma şükür.