Malazan Book of the Fallen

Bu arada ben de birçok hatayla karşılaştım. Sadece imla da değil üstelik, bazı cümlelerde anlatım bozukluğu var. Yıl sonuna yetiştirmek için mi oldu acaba bu hatalar? Diğer kitaplarda vardı ama bu kadar fazla değildi.

1 Beğeni

Kemikavcılar - 636. sayfa

İmla hataları havada uçuşuyor. Azalacağına artmaya başladı hatta.
İnsanların pdf kitap okumalarına laf yapacaklarına, yayınevlerinin kalitesiz işler yapıp bir de üzerine fiyatları artırmalarına ses çıkarsalar daha makul olurdu.

13 Beğeni

Broken Bindings’in dördüncü kitaba ait ilk görseli.

13 Beğeni

Ekrana ekmek banıyorum :sweat_smile:

Rıhtım olarak birleşip bu baskılardan bana hediye edin yılbaşı hediyesi olarak :santa:

2 Beğeni
  1. Kitabi yeni bitirdim. Acikcasi daha cok bu koldan ilerleyen hikaye ve karakterler ilgimi cekiyordu. Simdi 9. Kitaba kadar bir daha Anomander Rake’i Caladan Brood’u falan goremeyecek miyiz?

O kadar beklemene gerek kalmayacak hocam.

1 Beğeni

Rake ile Brood 8.kitaba kadar yok hocam.

2 Beğeni

Kemikavcılar’da 216. sayfadayım. Simdiye kadar okuma seyrim kefiyli gitse de kitap biraz fazla bölük pörçük hissettirdi. Şöyle ki; hikaye çok fazla karakter üzerinden, çok farklı şekillerde ilerliyor. Sanıyorum yazar, hikaye akışının düzenini bozmamak için, hikayeyi bir çok yerden küçük küçük ilerletmeyi tercih etmiş.

Ayrıca, önceki mesajlarda da belirtildiği gibi benim de gözüme birkaç tane yazım hatası çarptı. Ölümcül değiller ama tat kaçırıyorlar.

2 Beğeni

Malazan Book of the Fallen serisinin 7. kitabı olan Reaper’s Gale hakkında bir duyuru veyahut haber paylaşımı yapıldı mı? (Yeni kitabın yolunu gözlemeye başladım😅) ve bu arada yeni kitap şu kapakla gelebilir

Şahsen bu kitap özelindeki en iyi cover edition

6 Beğeni

Benim tahminim 2025 mayıs ayından önce 7. kitap çıkmaz. Yılın son aylarında da 8. kitap çıkar.

2026 sonunda İthaki 10 kitaplık seriyi tamamlar.

2 Beğeni

Ankara ve İstanbul kitap fuarlarında çıkar 7 ve 8.

Sen ne zaman başlıyorsun en baştan okumaya? Seri tamamlanınca mı?

2025 Kasım -Aralık gibi 8 çıkar. Başımıza taş düşmez yolumuza ayı çıkmazsa ben de okumamaya 2025 sonunda ilk kitaptan yeniden başlarım diye düşünüyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

İlle de okumam diyorsun, gözümden kaçmaz :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

:slight_smile:
Demek ki iyi saatte olsunlar “iyisi mi okumak için 10. kitabı bekle” diyor. :slight_smile:

2 Beğeni

Sissoyluyu yeni bitirdim buna da baslamayi düşünüyorum Wind and Truthu beklerken

1. sayfaya geldim. Kitap, önceki kitaplarda da olduğu gibi, edebi keyfi orantılı ve sürekli şekilde veriyor. Özellikle Malazan’ın bu, çok tutarlı olma, yönünü seviyorum.
    Şimdilik puanım 8/10. Eğer güzel bir final yaparsa (öyle umuyorum) 9/10’a çıkmamak için önünde bir engel bulunmuyor.

Ayrıca, büyük bir farkla, seride en çok yazım hatası barındıran kitap bu. İthaki’nin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor, çünkü bu çok amatörce bir iş olmuş.

2 Beğeni

Kemikavcılar’ı bitirdim. Benim için doyurucu ve keyifli bir okuma süreci oldu.

Serinin önceki kitaplarına kıyasla, iyi veya kötü diyemeyeceğim Kemikavcılar başından sonuna kadar tutarlı şekilde ilerleyen hikayesiyle beni memnun etti.

Özellikle kitabın sonundaki pençe kısmını okuduktan sonra yazarın kaleminin taşıdığı enerjiye bir kez daha hayran kaldım.

Kitaba verdiğim puan: 9/10

Eleştiri: Bu kitapta İthaki -af edersiniz- bombok bir iş çıkarmış. Hayatımda daha önce bu kadar yazım yanlışının bir arada bulunduğu bir kitap okuduğumu hatırlamıyorum.

7 Beğeni

Son 150 sayfası çok acayip bir tempoda geçer. Benim en sevdiğim kitap olmuştu. İngilizce okuma kararımı gene tebrik ettim :slight_smile:

3 Beğeni

O imla ve yazım hatalarını görünce okurken kendim o boşlukları tamamlıyormuşum gibi oldu xD Bende 900 lü sayfalarda bulunuyorum, bugün veya yarın kitabı bitiririm. Şu ana kadar seride beğenerek okuduğum en iyi kitap olduğunu söyleyebilirim. Sıralama yapacak olursam şu şekilde olurdu herhalde; 6>3>5=2>1>4

2 Beğeni