Malazan Book of the Fallen

iki güldük diye kızma hemen. :disguised_face:

1 Beğeni

@Nadalia idi sanırım, o da son kitabı pek beğenmemişti. Neyse, kitap okumaya dönebilirsem (yakın zamanda pek sanmıyorum) okurum sanırım seriyi. Türkçesi de çıkar belki o zamana. En azından kendim değerlendirmiş olurum. Seversem de ne ala.

Ayrıca:

Sen ZÇ’ye başlamak istiyorsun sandıydım, ondan öyle yazdım :sweat_smile:

1 Beğeni

Bu sene şu Fırtınaışığı’na ben de gireyim de, böyle tartışmalara atayım kendimi :joy: Bir tek Sissoylu okumayla dalamıyorum :joy: .

Birebir aynı durumdayım. Beşinci kitabın çevirisi çıktıktan sonra birlikte başlayalım madem, etkinlik de düzenleriz belki. :slight_smile:

2 Beğeni

Daha hiç okumadım ama Fırtınaışığını :joy: 1 den başlıcaksak varım.

Zaten geçen sene başlayasım vardı, öteledim hep. 5. kitap da anca gelecek, ufaktan zamanı geldi gibi bu seri için :smile: .

Birden başlıyoruz tabii ki, başlamak için beşinci kitabın çıkmasını bekliyordum zaten. :slight_smile:

1 Beğeni

İkinci kitap sonrasını okumadım “Fırtınaışığı” sil baştan okumak için 5 bekliyorum.

Burak da 5. kitabı bekliyor galiba. @BiblofilYouTube

4 Beğeni

Evet, ben de üç kitabını okudum, savaş ritmi’ni aldım ama bekletiyorum. 5 çıktıktan sonra dönmeyi düşünüyorum. Aslında bu arada sissoylu okurum diyordum ama o seri de finalize olmamış görünüyor. Yeni roman yazıp duruyor. BSanderson beni baya karamsar etti seri bitirmeyerek. Finalize edile edile gitse daha iyiydi.

Elantris tek kitap diye onu okuduk, şimdi devamını yazıyormuş. Haydaa… Unuttuk gitti arkadaş. Bu öyle kitap çıktıkça başa dönelim okuyalım işine döndü, pek uygulanabilir değil. O yüzden epeydir Sanderson okumuyorum.

5 çıksın, bakarız.

4 Beğeni

Sissoylu serisini de 3+4 diye okuduk ya :slight_smile: bundan sonrasına bakalım hakkımızda hayırlısı. :slight_smile:

Bu uzun aralar başka kitaplarla meşgul olunca/okuyunca tekrar önceki bir seriye aynı şevk ve motivasyonla dönemiyorum ben. O nedenle biriktirip en azından virgül koyulacak kitapları bir arada okumaya çalışıyorum ama bu ara ne kadar uzun sürerse seriye ilgim de araya giren başka seriler kitaplar nedeniyle azalıyor.

3 Beğeni

Çizgi Roman mantığıyla takılan, “Bu kitaptaki olayları anlamak için 5 farklı karakterin serisini oku.” diyen yazarlardan kaçıyorum.

Sissoylunun ilk üçlemesi kendi içinde okunabilir. Devamını beğenmedim, zaten 7. kitap için de 6 sene mi ne bekletmiş.

7 Beğeni

Şu an programımda yok zaten ya. ZÇ 6 okurum önümüzdeki dönemde. Şu an büyük fantastik seri başka girer miyim, emin değilim.

1 Beğeni

İyiki okumaya başlamamışım sanderson nun kitaplarını.biten serisi yok galiba tekil kitapları var yanılmıyorsam (ritmatist di galiba) bakarsam bi ona bakarım.

Bence Sissoylu 3+4 olarak okunabilir. Elantris okunabilir, Alcatraz, Lejyon, İsimsiz’in Çocukları, Şafakparesi,Steelheart 'ın olduğu 3 kitaplık seri ve hatta Sınırsız Arcanum ve 5. kitap sonrası Fırtına Arşivleri okunabilir. Kozmer dışı zaten okunur da Kozmer içi de seriler kendi içlerinde okunabilir.

Diğer türlü Sanderson tamamlasın diye beklerken bir ömürlük kitap birikir. :slight_smile:

3 Beğeni

Ben Akılçelen’in nefesinin yeteceğini düşünmüyorum o yüzden el değiştirene kadar bekleyeceğim. 2 defa sil baştan seriyi aldım boyutunu değiştirdikleri için. 3.sünde pes ettim.

2 Beğeni

Oo güzel o zaman, bi etkinlik patlatırız üstat :smile: En son şöyle bir bilgi vardı;

sonra başka update geldiyse kaçırdım. Nisandan önce gelmez dediklerine göre mayıs/haziranı bulabilir.

Mart gibi başlasak, her ay 1 kitap okusak 5. kitabın çıkışına tertemiz denk getiririz gibime geliyor ne dersiniz? @alper ile @BiblofilYouTube da bu ateşi bekliyor bence seriye geri dönmek için :smile:

Etkinlik master @MelihAntepli de girer Fırtınaışığına :smile:

4 Beğeni

Uyar bana. O zaman martta başlayalım bakalım. :slight_smile:

1 Beğeni

:sunglasses:

Seri hangi kitapla başlıyor onu bile bilmiyorum ama etkinlik zamanı bakarız :slight_smile:

1 Beğeni

Birinci kitapla başlıyor Melih. :slight_smile:

2 Beğeni

Evet de adını bilmiyorum :joy: Kitapçıya gidip fırtına ışığı 1.kitap mı diyeceğim :grin:

1 Beğeni