Malazan Book of the Fallen

Önce biteni bitir, o ara diğerleri de çıkar :smile: .

2 Beğeni

Dur şimdi karıştırma :joy:

ZÇ da ne biter ya hemen. Bir de 7-8-9 a o kadar sövüldü ki, yaklaştıkça anksiyetem tuttu.

1 Beğeni

Yarım bıraktıkların ya tamamlanmış ya da tamamlanacak pozisyonda. Hemen kralkatili güncesine başla belki şans getirirsin. :joy:

1 Beğeni

Sen zevksiz adamsın, 7-8-9’a bayılırsın. :slight_smile:

Ben 6.malazanin ilk çeyreğimi bitirdim. Gayet hoş. Bence malazan devam et.

7 biraz yavaş, kötü değil. 8 kötü. 10. kitap iyi bir seri için yazılmış en kötü kitaplardan biri, nokta. 9 aslında iyi bir kitap ama sanırım 8 ve 10 gibi iki kötü kitap arasına sıkıştığı için iyi hatırlanmıyor.

Dal git 6’ya gitsin.

1 Beğeni
  1. kitap herhangi bir fantastik edebiyat yarışmasında bile en kötü kitap arasına girebilir. Çocukluktan sonra ilk defa Elayne bölümlerini atlayıp gitmişti.

Ne ayıp bir şey ya. Püh.

Malazan okurum ya. Bu sene dönerim Malazan’a ama önce ZÇ 6

4 Beğeni

ben malazan serisine başalamayı düşünüyorum. geri kalan dört kitap bu sene yayımlanır mı, ithaki bir açıklama yaptı mı?

Hayır. Seneye biteceği bile şüpheli.

2 Beğeni

Serinin tamamlanma temposu daha düşük olur muhtemelen. Net bir bilgi yok ama 2026 da biterse benim için sürpriz olur :sweat_smile:

2 Beğeni

1.5 yıla biter gibime geliyor. Yarım kalmasında :sweat_smile:

2 Beğeni

başlamaktan vazgeçtim. bir de bunu bekleyemem. bitsin ondan sonra başlarım.

Seriyi beğenen kadar beğenmeyen de var. O yüzden başlayacağınız zaman sadece ilk kitabı alıp okuyun, beğenirseniz devam edin derim ben.

2 Beğeni

Bence ilk kitapla kalmayın. İkinci kitabı da okumak lâzım. İlk kitap tiyatro metni gibi yazıldığı için sahne sahne. İki ve sonrasında üslup değişiyor. Sevme ihtimali daha artabilir.

1 Beğeni

Bu türkçe basımlarındaki kitap ayraçlarının fotoğraflarını internette bulma imkanım var mı? Aradım ama bulamadım. Sadece 1-2 tanesi vardı.

Konu içerisinde var hocam da arayıp bulman gerekecek. Toplu olarak ben de görmedim.

1 Beğeni

Önlü arkalı çektim. 6. ayraç köşeli acaba sadece bende mi öyle.

Edit: Şimdi baktım ciltlisi de ciltsizi de köşeli gelmiş 6. kitapta. Ulen İthaki. İki elinizle bir ayracı kırpamamışsınız yine. :d

6 Beğeni

Ben şu tarz bir şey bakıyordum ama galiba yok. Bir tek bu ve bir tane daha bulabildim. Yine de teşekkürler. Bunu da şöyle bırakmış olayım.

1. ciltten çıkan ayracın bir yüzü bu. Fotoğrafta paylaştım ama gözünüzden kaçtı sanırım.