Malazan Book of the Fallen

Önce biteni bitir, o ara diğerleri de çıkar :smile: .

3 Beğeni

Dur şimdi karıştırma :joy:

ZÇ da ne biter ya hemen. Bir de 7-8-9 a o kadar sövüldü ki, yaklaştıkça anksiyetem tuttu.

2 Beğeni

Yarım bıraktıkların ya tamamlanmış ya da tamamlanacak pozisyonda. Hemen kralkatili güncesine başla belki şans getirirsin. :joy:

2 Beğeni

Sen zevksiz adamsın, 7-8-9’a bayılırsın. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben 6.malazanin ilk çeyreğimi bitirdim. Gayet hoş. Bence malazan devam et.

1 Beğeni

7 biraz yavaş, kötü değil. 8 kötü. 10. kitap iyi bir seri için yazılmış en kötü kitaplardan biri, nokta. 9 aslında iyi bir kitap ama sanırım 8 ve 10 gibi iki kötü kitap arasına sıkıştığı için iyi hatırlanmıyor.

Dal git 6’ya gitsin.

2 Beğeni
  1. kitap herhangi bir fantastik edebiyat yarışmasında bile en kötü kitap arasına girebilir. Çocukluktan sonra ilk defa Elayne bölümlerini atlayıp gitmişti.
1 Beğeni

Ne ayıp bir şey ya. Püh.

Malazan okurum ya. Bu sene dönerim Malazan’a ama önce ZÇ 6

5 Beğeni

ben malazan serisine başalamayı düşünüyorum. geri kalan dört kitap bu sene yayımlanır mı, ithaki bir açıklama yaptı mı?

1 Beğeni

Hayır. Seneye biteceği bile şüpheli.

3 Beğeni

Serinin tamamlanma temposu daha düşük olur muhtemelen. Net bir bilgi yok ama 2026 da biterse benim için sürpriz olur :sweat_smile:

3 Beğeni

1.5 yıla biter gibime geliyor. Yarım kalmasında :sweat_smile:

3 Beğeni

başlamaktan vazgeçtim. bir de bunu bekleyemem. bitsin ondan sonra başlarım.

1 Beğeni

Seriyi beğenen kadar beğenmeyen de var. O yüzden başlayacağınız zaman sadece ilk kitabı alıp okuyun, beğenirseniz devam edin derim ben.

3 Beğeni

Bence ilk kitapla kalmayın. İkinci kitabı da okumak lâzım. İlk kitap tiyatro metni gibi yazıldığı için sahne sahne. İki ve sonrasında üslup değişiyor. Sevme ihtimali daha artabilir.

2 Beğeni

Bu türkçe basımlarındaki kitap ayraçlarının fotoğraflarını internette bulma imkanım var mı? Aradım ama bulamadım. Sadece 1-2 tanesi vardı.

1 Beğeni

Konu içerisinde var hocam da arayıp bulman gerekecek. Toplu olarak ben de görmedim.

2 Beğeni

Önlü arkalı çektim. 6. ayraç köşeli acaba sadece bende mi öyle.

Edit: Şimdi baktım ciltlisi de ciltsizi de köşeli gelmiş 6. kitapta. Ulen İthaki. İki elinizle bir ayracı kırpamamışsınız yine. :d

7 Beğeni

Ben şu tarz bir şey bakıyordum ama galiba yok. Bir tek bu ve bir tane daha bulabildim. Yine de teşekkürler. Bunu da şöyle bırakmış olayım.

1 Beğeni
  1. ciltten çıkan ayracın bir yüzü bu. Fotoğrafta paylaştım ama gözünüzden kaçtı sanırım.
1 Beğeni