Etiket fiyatları tahmin ettiğin şekilde olursa %50 indirim döneminde fiyat uygun olur.
Satın almasak satış az diye devamını getirmeyecekler, satın alsak bu sefer 10 kitaplık serinin sadece 3’ü elimizde olacak. Seri tamamlanana kadar kitaplar kitaplıkta yatacak. Bir yılda sadece üç kitapla nasıl olacak bu iş
Belirli bir takvim yayımlanamaları güzel olmuş ama bence de 3 kitap az, en az 4 kitap olmalıydı ki en kötü 2.5 yıla bitsin seri ama buna da şükür. Tek merakım fiyatları şu anlık
Kesinlikle öyle. Kitap aralarını bu kadar uzun tutmaları hoş olmadı. En azından ilk iki kitap birer ay arayla çıksaydı ve ilk beş kitap 2022’de yayınlansaydı daha iyi olurdu. Bu tarihleri görünce aklıma gelen tek düşünce şu oldu:Eyvah seri yarım kalacak!
Normalde seri kitaplarda ÷2+1 olunca satın almaya başlıyorum. 10 kitap desek, 6. kitap yayımlanınca almam lazım. Ama bu seri için istisna kullanacağım.
Hayırlısı olsun, inşallah belirtilen tarihlerde çıkartırlar da bu hasret biter
Benim de en büyük isteğim orijinal kapakla basmaları olur ama şahsen Tor Books kapakları olsun isterim, Subterranean Press değil. Onu belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum
Link vermek gerekirse bu kapaklarla basılsın isterim: 81PZxkcqOFL.jpg (2000×2000) (ssl-images-amazon.com)
Bu kapaklara hayır demem ama önceliğimde değil: 1s9qaeg6z7661.jpg (4032×3024) (redd.it)
Değil mi? İlk başta çıkartırlarken de Malazan’ın ilk kitabının seriyi tanıtmakta yeterli olmayacağı hatta birçok okurun ilk kitapta çok sorun yaşadığı bilindiği için iki kitap aynı anda çıkartılacak diye planlanıyordu. Ertelene ertelene bugüne geldik, öğrendik ki bir ay daha ertelenmiş. Hadi onun sebebi belli desek en azından arayı daha kısa tutamazlar mıydı diye serzenişte bulunmak istiyorum yine de. Neyse ilk 3 kitaba girişmeleri bile bizim için büyük bir olay. Teşekkür ederim şimdiden.
OOO krakeni salmışlar, çok iyi haber🤗
Bence 3 kitapla çıkmak baya iyi strateji. Takvimi de makul buldum gayet. İdeal değil ama şartlar düşünüldüğünde makul.
Paylaştıkları videodaki alıntılardan yine gaza geldim yalnız. Daha yeni reread etmiştim halbuki, oh well
Aslında yayınevine sitemim yok. En azından Malazan için yok. Benimki daha çok endişe. Çünkü en azından ilk iki kitap birlikte basılsaydı daha çok satıp serinin devamını biraz daha garantiye almış olmazlar mıydı? Umarım seri yarım kalmaz. Yoksa kitaplar arası üç dört ay çok çok makul bir süre. Yineliyorum, umarım seri yarım kalmaz. Tek endişem bu.
Benim için de durum aynı. Ben ilk kitabı okudum üstelik. 2. kitaba kavuşmam doğum günüme kaldı artık. Ben de devamına dair teori üretiyorum sadece endişeden dolayı. Yoksa kavuştuk sonunda seriye. Okusam da çıkar çıkmaz alacağım.
Açıkçası desteklemek için ve imkanım elverirse ben de alacağım. (Şu an işsiz olduğum gerçeği ve kitabın fiyatı da önemli bir kriter)
Hem günümüz ekonomik şartları hem de serinin öyle çıtır çerez kitaplardan oluşmadığını düşünerekten yayın programını iyi buldum bende. 1 yıla yayılmış 3 kitap gayet iyi, 4 olsa tadından yenmezmiş.
Bu forumda çevrilmeyip adından bu kadar söz ettiren başka seri yok. Hayırlısıyla alıp okuyacağım. Umarım iyilik ve kötülük savaşı gibi klişe konulara sahip veya lotr’ çakması değildir.
Yeri gelmişken @isos81 hocamın şaheserini de linkleyelim: Malazan Book of the Fallen - isos81 tarafından #1144
Vay be, çok güzel bir rehber olmuş. Ellerinize sağlık.
Hepimize hayırlı olsun, artık eleştiri değil kutlama zamanı.
Kadehimi sana kaldırıyorum @Bunn-Y hocam.
Çevirmen belli mi? 202020
İyi iyi
Cihan Karamancı sanırım.