Raistlin bencil şerefsizin önde gideni, Caramon ise adamın dibidir. ![]()
Buna katılıyorum, zaten Raistlin’i bu kendine özgü kişiliği yüzünden seviyorum.
Bununla birlikte Crysania kısmına katılmıyorum. Ya aşkı seçecekti ya da büyüyü; büyüyü seçti.
Bu arada amacı sadece Takhisis’i yok etmek değil, tüm tanrıları yok etmekti.
Crysania’nın güvenini yalan ve manipülasyon ile kazanıp sonra da piç gibi ortada bırakmak bence yaptığı ama neyse.
Doğru,tek tanrı olmak istiyordu orasını unutmuşum. Bu güzel tartışma için teşekkür ederim. 
Arkadaşlar yanlış başlık.
Asıl ben teşekkür ederim, bu sayede Raistlin’i biraz kayırdığımı fark ettim.
@Everfever Hocam kitap çıksın okur okumaz Malazan hakkında yazmaya başlayacağım.
Doğru sözcük “en tepelerde” olacaktı. En üstte olması tabi ki imkansız 
Bu kadar Ejderha Mızrağı muhabbeti dönmüş, yazık olacak sonra malazan başlığında unutulup gidecek
Moderatör arkadaşlar bir taşısa da ileride faydası olur seriyi merak edenlere fikir olur falan.
Çook çok çok boş vaktim olsa da en baştan komple okusam dediğim bir seri Ejderha Mızrağı. Zamanında bende bıraktığı tat çok hoştur ama şu anki olgunluğum ile tekrar değerlendirebilsem keşke.
Hocam ben bunu yaptım, pek de keyif almadım açıkçası. Ejderha mızrağı insanın hayatında belli bir dönemde okunması gereken bir seri diye düşünüyorum artık.
Bizimkisi de emeklilik hayali gibi bir şey ya zaten
.
Biz 15 yıl aradan sonra Drizzt’e geri döndük ve yine çok sevdik. Hiç belli olmuyor. 
Olgunlukla alakası yok. İlk başta ben de pek sevmemiştim sonra okuyacak saf fantastik kitap eksikliği yüzünden geri döndüm. Resmen ilaç gibi geldi, gözüm gönlüm açıldı böyle. Hala hazırda beklettiğim kitapları var diğer kitaplardan bunalırsam Ejderha Mızrağı’na “kaçacağım”.
Ben ilk kez okuyorum, atladığım bir seriydi, 13 kitabı birden aldım, 7’ye geldim. Bi şekil okutuyor ama ben ejderha mızrağı tadı yok

Ve bazıları da bunun çoktan gerçekleştiğini iddia eden bir sava inanıyor.
Kitap 1999’da çıkmış, sosyal medyadan böyle son 3 gün diye paylaşmak bana çok tutarsız geliyor. Biraz ergence. 2022’deyiz de ben böyle kitap tanıtımı görmedim dünyada. Film mi çektiniz anlamadım ki. Yeni nesil kitaplara aşina olanları yakalama çabası gibi…
Şimdi asıl soru şu fiyatı ne 
As bayrakları as:

Kitapların konusunu detaylı şekilde anlatabilir misiniz? Forumda konuşulduğu için almak isterim ama konusunu bilmiyorum.