Bu aralar bunu kullanıyorum.
Bazen de Ves’i kurtarmak için Roche’un Asılmış adam ağacında Geralt’ı beklerken olan bu resmi.
Bu aralar bunu kullanıyorum.
Bazen de Ves’i kurtarmak için Roche’un Asılmış adam ağacında Geralt’ı beklerken olan bu resmi.
Şimdi dikkat ettim bu arka planın hikayesini anlatmamışım. Sanki dalga geçiyorum gibi durmuş. Konuya hızlıca açıklık getireyim.
Bir zamanlar arka planımda bir görsel vardı. (Hatırlamıyorum ne olduğunu) Gel zaman git zaman bir gün arka planım dikkatimi çekti. “Yahu,” dedim kendi kendime “sanki benim arka planımda bir ağaç filan vardı.” Dosyaları kurcaladım filan ama bir şey bulamadım. Bir türlü hatırlayamadığım ne olduğunu. Sonra da “Amaaaan, böyle daha güzel olmuş.” diyerek boş verdim.
Tamamen boş kullandığınız için aslında uzun süredir kullanıyorsunuz. Farklı farklı resimler falan kullandıkça insan değiştirdikçe, değiştirmek istiyor. Boş veya sade bir arka plan kullandığınızda çok uzun süre hatta yıllarca değiştirmeyebiliyor insan. Bende de bunun mavisi var ondan şey etmiştim Yıllardır duruyor, değiştirme ihtiyacı duymuyorum bende.
Açıkçası ben görsel kullandığımda da değiştirmem genelde. Telefon bozulup da tamir edilemeyecek noktaya gelirse ancak o zaman yeni telefon alacağım ki ekranı değiştireyim. Bilgisayar için de aynısı geçerli bir yerde.
Hımmm. Aslında anime severim fakat sadece severim. 500 bölüm Naruto bölüm atlamadan izlemiş insanım. İsimlerini hiç söyleyemediğim bir on-on beş adet daha izlemişimdir. Ben sadece fanlık hissiyatı olmayan insanım. Bakın o kadar Diskdünya severim onu bile koymamışım. Daha ne diyeyim…
Şu an kullandığım kilit ekranı >_<
Ana ekranda da birkaç farklı anime karakterinin animasyonu var. Video olduğu için yüklenmedi.
Şu resime cidden oturup ağlayabilirim. Bu arada küçük bir bilgi, en aşağı öndeki turuncu ve mor rangerlar Bulk ve Skull. Hatta evrendeki ilk turuncu ve mor ranger onlar kabul ediliyor şuan ki aslında normalde de pek fazla değil sayıları.