Hiç konuşulmamış, şaşırdım. Main riff ve main riff’in girdiği her yer çok güzel. Onun dışında biraz dinledikten sonra diğer kısımlar biraz sıkıyor, biraz da uzun tutulmuş bir parça. Ortada rapçi bir abimiz giriyor. Güzel bir şarkı genel olarak.
Ice T rapin büyük isimlerindendir. Metal camiası sever T abimizi. Hatta enter sandman ana riff’i kendisine aittir.
Hiç bilmiyordum bu kadar değer gördüğünü. Hele hele Enter Sandman’in riff’inin ona ait olması çok şaşırttı beni.
Valla güzel single yoklukta dinlenir. Albüm kapağını ilk gördüğümde heyecanlanmıştım zaten. Bize böyle işlerle gel LoG asabımızı bozma.
Bütün işgalci mültecileri mancınıklarla geldikleri b*k çukuruna geri postalayacağız az kaldı. Heriflerdeki cürete bak sinirden kafayı yiyeceğim.
Herifler (!) gelmiş ülkemizde bir elleri yağda bir elleri balda yaşadıkları yetmiyormuş gibi bir de insanların yaşam ve giyim tarzlarına müdahale hakkını kendilerinde buluyor. Ümit Özdağ’a hak vermemek elde değil. Bu güruhun en kısa zamanda geldikleri yere gönderilmeleri gerekiyor.
Abi bu işgalcilerle birlikte “Kanıt yok bir şey yok, inanmayın bu fake haberlere” diyen tatlı su hümanistlerini-liboşlarını da sınırdışı etmek lazım. Çünkü bu ülkeye mülteciler kadar zarar veriyorlar. Hadi bu heriflerin düşündüğü gibi bu haber gerçek değil varsayımında bulunalım. Yine bu işgalcilerin herhangi bir vatandaşa giyimi kuşamından dolayı saldırma olasılıkları yüzde doksan dokuz. Çünkü bu herifler vahhabi ve eğitimsiz oldukları için gittikleri ülkelerde kendi iğrenç kültürlerini empoze etmeye çalışıyorlar. (Örneğin devlet dairelerinde burka giymenin yasak olduğu Danimarka’ya gidip orada faşix Danimarka burka giymemize engel oluyor ühü ühü diyen Suriyeliler gibi). Zaten ülkemizdeki işgalci tiplerin de nasıl olduklarını gayet iyi biliyoruz. İpini koparan buraya geliyor. Her gün onlarca hatta yüzlerce Türk genci Suriyeliler Afganlar ve Pakiler tarafından katlediliyor. Mülteci sever hümanistlere göre sanki Afganlar, Suriler, Pakiler felan çok hoşgörülü, kendileri gibi olmayan kişilere karşı her zaman saygılı ve müsamahalı davranan kişilermiş de bu metalci kardeşimize saldıramazlarmış gibi algı yaratmaya çalışıyorlar. Umarım başlarına bunun gibi bir olay gelir de o zaman nasıl büyük bir problem içinde olduğumuzu anlarlar.
Adamlar savaştan kaçmak için gelmiyor artık. Daha rahat bir yaşam sürmek için geliyorlar. Türkiye elini kolunu salayarak gidebileceğin bir iş arama merkezi gibi artık mülteciler için. Türkiye acilen yok onlar bizim din kardeşimiz yok efendim onlar masum ayaklarını bırakmalı. Ülkelerinde çıkan savaştan bellu zaten nasıl bir toplum oldukları ve kafa yapısına sahip oldukları. Düzgün bir toplum olsalar ülkelerinde iç savaş ya da çeşitli terör grupları çıkmazdı. Unutulmamalıdır ki islam coğrafyası çok kaderi bir toplumdur(Yahu bunu koskoca Osmanlı denizcisi Barbaros Hayerttin paşa bile fark etmiş)
Bizim tek yaptığımız kaderci oldukları için düşünmeyen, üretmeyen arap ve afganları ülkeye almak. Gelenlerin çoğu ya sigortasız çalışıyor ya da ilahiyat mezunu oldu.
"Araplar, cenk sanatını bilmez bir kavimdirler. Çölde çapulculuk yapmakla ordu halinde cenk etmeyi aynı şey sanırlar. Cenk sanatını bilen İspanyol kafiri bile Türk leventlerine daima mağlup olagelmişken, hangi akılla bilinmez, bu Arap kabileleri olur olmaz yerde Türkler’in karşısına çıkıp perişan olurlar. Zira onlarda insan canı gayetle değersizdir. Kulluklarını bilip tedbir alacakları yerde, “her şey Allah’tandır” deyip budalaca ölürler. İyi silahları yoktur. Olsa da kullanamazlar. Ateşli silahlarla araları iyi değildir. Sonra en büyük mağlubiyet sebepleri şudur ki, kitle halinde döğüşmenin kaidelerini asla bilmezler. Padişah hazretlerinden bizzat ricamdır ki emrimizde arap leventi bulundurmayınız! "
Barbaros Hayrettin Paşa
Yarın çıkacaktı oysa ki, yine korsana yenik düştü.
Ben de çok mutlu olmuştum ama devamının gelmeyeceğini duyunca mutluluk yerini üzüntüye bıraktı.
Eski şarkıydı bu zaten, grubun dağılmasından evvel yapılmıştı. Stüdyo kaydı 2018’de ellerindeydi ama yayınlanmadı. Ağzımıza bir parmak bal çaldılar…