Sadece kış aylarında dinleyecek değiliz.
Wacken 2023’ün biletleri çıktığı gibi bitmiş.
İlk iki single çok daha başarılıydı kesinlikle. Eğer AC/DC veya Rammstein değilseniz lütfen bütün parçayı tek riffle bitirmeyin.
Eski In Flames elemanlarının oluşturduğu, The Halo Effect’in ilk albümü yayınlandı. Önceden yayınladıkları 4 şarkı da harikaydı.
Saxon albümünde Predator adlı şarkıda Hegg, Biff Byford’a vokallerde eşlik etmişti.
Amon Amarth albümünde de Biff Byford konuk vokalist olarak yer almış. Çok da iyi ve güzel olmuş bence.
Bu versiyonu daha çok hoşuma gitti, klasik versiyonu bana çok boğuk geliyor benim gibi düşünenler varsa bu versiyonunu daha çok seveceğinize eminim.
The Great Heathen Army albümü çıkmadan önce zaten Amon Amarth’dan umudu çoktan kesmiştim. 2019 çıkışlı Berserker albümlerinden sonra zaten Amon Amarth yokları oynuyordu; The Great Heathen Army de üstüne tuz biber niteliğinde bir albüm olmuş resmen. Neredeyse son üç albümdür heyecanlandıracak hiçbir iş yapmıyorlar. Grubun mitolojik tarafta baydığı ve böyle garip gurup işlere yöneldiği eleştirilerine ben tamamen katılıyorum. Abi hele şu “Heidrun” şarkısında herifler resmen keçi meletmişler. 3:40’da giren keçi melemesi ve ardından “Who’s the goat ? Who’s the goat ? Heidrun Heidrun” kısmı grubun ne hallere düştüğünün açık bir göstergesi bana kalırsa. Heidrun nedir necidir diye araştırdığımda karşıma “Heiðrún veya Heidrun, İskandinav mitolojisinde Læraðr ağacının yapraklarını tüketen ve einherjar için bal likörü üreten bir keçidir.” tanımlı bir cümle çıktı. Adamlar artık İskandinav mitolojisinin suyunu öyle bir sıkmışlar ki bilmem ne ağacının bilmem neyini üreten bir keçiye atıfta bulunan bir şarkı çıkarabiliyorlar. Artık bu grup bana Sabaton tadı veriyor ve nerede o eski Amon Amarth demekten kendimi alamıyorum. Albüme dair güzel olan neredeyse tek bir şey var; o da prodüksiyonu. Benden bir 5.5/10 puan işler ama bu albümü, 2022’nin Kreator ile birlikte en büyük hayal kırıklığı yaratan albümleri arasına koymam. Zaten böyle olacağını tahmin ediyordum.
Bloodbath’in yeni tekili yayımlanmış. Konuk olarak Gorguts’tan Luc Lemay var.
The Halo Effect’in albümü beklediğimden güzel çıktı.
Arch Enemy’nin albümü de 4/5 oldu benim için. Clean vocal olayı da Alissa’nın aslında ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi dinleyenlerine.
http://www.pasifagresif.com/2022/08/james-hetfield-25-yillik-esinden-bosaniyor/
James Hetfield eşinden boşanacakmış. Umarım bu boşanma sürecinde “vur vur rakı bira şaraba” mottosu ile hareket edip alkole tekrar başlamaz.
Davayı Papa Het açmış. Dediğin gibi olmaz umarım.
Hüüü amaaa ya öf yani
Diğer albümleri daha iyi
https://drive.google.com/file/d/1v3VrfyGL0xTThd7yoEDey2n--lIc2ME1/view
Lirikal olarak birbirlerine iyi yedirilmiş dizeler. Altyapı zaten Rammstein olarak kalmış.
Behemoth’un yeni tekili yayımlandı. Paylaşılan dört single içerisinde The Deathless Sun ile birlikte en iyi şarkı bu kanımca. Yine de 2022’nin en büyük hayal kırıklığı yaratacak albümlerinden biri olacağını düşünüyorum.
Hadi bu kafayla yeni bir albüm yazın be abiler
Bir The Satanist beklemiyorum ama Behemoth üzmez bizi ya.
Son yıllarda ortaya çıkmış Polonya menşeili birçok black metal projesi var. Sektörde İskandinavların bile pabucunun dama atılmasına sebep olabilecek kalitede müzik yapıyorlar. Odraza da bu gruplardan biri; Mgła ve Kriegsmachine ayarında, eli yüzü düzgün müzik dinlemeyi sevenlere şiddetle bu albümü tavsiye ediyorum.