Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Bruce Dickinson öncesi, ön grup Malt, sahnedeyken bu fotoğrafı çektim. Bruce Dickinson sahnedeyken, hiçbir anı kaçırmamak için video ya da fotoğraf çekmeyeceğim diye kendime söz verdim.
Çok güzel bir konserdi. İyi ki bu konseri kaçırmamışım. Sakarya’dan konsere gitmenin zor geldiği yaşlara gelmeme rağmen bu yorgunluğa değdi.

3 Beğeni

Bugün öylesine bir kayıt yapıyım dedim ama şarkının tonunu pek uyduramadım. VST plugin ve doğru tonu yakalama işlerinden anlayan varsa yorumlarına açığım.

3 Beğeni

Gojira daha önce birkaç kez dinlemeyi denememe rağmen pek ilgimi çeken bir grup değil fakat bu performanslarına ve şarkıya gerçekten hayran oldum. Dijital platformlarda mevcut olduğunu umut etmiştim fakat kaydı yok, Fransız İhtilali zamanında söylenen Ah! Ça ira marşını yorumlamışlar. Tek umudum en kısa zamanda tekli olarak vs. kaydını yapıp yayınlamaları çünkü sağolsun spikerler konuşup durduğu için videoda ağız tadıyla dinlenmiyor şarkı.

4 Beğeni

Bu adamları olimpiyata dahil etmeyi kim akıl ettiyse alnından öpmek lazım.

4 Beğeni

Açılış gösterisinden sonra Spotify’da Gojira’nın dinleyici sayısı 400k artımış. Şimdi alayı orada burada Stranded ve Silvera paylaşıp poserlik yapıyordur. :joy:

2 Beğeni

Opeth yeni bir single yayınladı ve bence eski ile yeni tarzlarının güzel bir sentezi olmuş. Albüm de bu tonda olacak deniyor ancak albüm ismi son albümleri olur mu düşüncesi yarattı bende açıkçası. “The Last Will and Testament”

4 Beğeni

Yorumsuz versiyonu

3 Beğeni

Saxon dedi adam ya. :smiley: Buraya daha sık takılmalıyım. Yeni yüzyılın içine hep beraber tükürmek dileği ile…

1 Beğeni

1 Beğeni
2 Beğeni

Swallow the Sun’ın yeni albümü “Shining” 18 Ekim 2024’de piyasaya sürülecek.

Şarkı Listesi:

1. Innocence Was Long Forgotten
  2. What I Have Become
  3. MelancHoly
  4. Under the Moon & Sun
  5. Kold
  6. November Dust
  7. Velvet Chains
  8. Tonight Pain Believes
  9. Charcoal Sky
  10. Shining
2 Beğeni

Evren üzerinde yapılmış açık ara en hayvan grindcore albümü. Hastasıyım.

1 Beğeni

Var olan formülden devam etmiş babalar.

2 Beğeni

Dikkat: Nile albümü ortamlara saldı. Niyet ettim Amon-Ra rızası için Nile dinlemeye.

1 Beğeni
4 Beğeni
3 Beğeni

Wintersun - Time II sonunda geldi. Dinlemeden direkt buraya şutladım. Güzeldir umarım, yıllardır erteliyorlardı zira.

Edit: İlk dinlemede bile bayıldım albüme, özellikle kapanış şarkısı Silver Leaves beni mest etti.

3 Beğeni