Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Birkaç gün önce single olarak yayınlanmış ve müzik platformlarında yerini almış. Keşke Youtube’da sevdiğim tüm performanslar böyle single veya albüm olarak yayınlanıverse bir anda. :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Abigor’un kurucu gitaristi Peter Kubik yaşamına son vermiş. :astonished: RIP

2 Beğeni
2 Beğeni
4 Beğeni

Bu bağlantıda spotify kullanmayanlar için.

1 Beğeni

John Nödtveidt’in ihtihar sebebiyle P.K.'nınki aynı sanırım.

image

2 Beğeni

Öküz gibi bir Randy vokali var şarkıda ama benim her dinleyişimde Chris Adler’a dibim düşüyor. Terazi gibi elleri var pislik herifin, kickleri falan saymıyorum bile. Gözümde en muazzam davulcu bu herif.

3 Beğeni
1 Beğeni

Lamb of God ve Mastodon ortak şarkı yapmış:

3 Beğeni

Yeniler. Şöyle doksan derece mevsimlerde karlı ve soğuklu albüm salmayın be kardeşim.

2 Beğeni

Batushka devrinin sonu gelmiş. Grubun kurucu gitaristi Krzysztof Drabikowski, grubun vokaliyle yaşadığı sorun sonrası kendi kurduğu gruptan resmen kovulmuştu. Vokalist Bart’ın ele geçirdiği Batuşka’dan sonra Krzystof da Kiril alfabesiyle yazılan Batuşka’sını kurarak isim hakkı davası açmıştı. Nihayet dava sonuçlanmış ve gördüğünüz gibi vokalistin Batuşka’sı ismini PATRIARKH olarak değiştirmek zorunda kalmış. Vay be.

Edit: Beğenmedim

1 Beğeni

Winterfylleth’i ilk kez dinliyorum hocam, yine yaptınız yapacağınızı :grin:. Hemen flac diskografi bulup indirdim. Tabii Spotify’dan da dinleyerek yaptığım korsan işin vicdani kısmını nötrledim (bence olur ya)

1 Beğeni

Bence de etik anlamda hiçbir sorun yok oyna devam hocam. Sevindim beğenmenize. :slight_smile:

1 Beğeni

Minnettarım valla, bana çok güzel şarkılar, gruplar kazandırdınız :pray:

2 Beğeni

Geldi sonunda. :fire: @Waxillium hocam WW1 temalı melodik black metal severseniz bir göz atabilirsiniz albüme.

2 Beğeni

Albümden sadece master of puppets ve orion dinliyordum ki az önce bunu keşfetmemle vurulmam bir oldu, arka arkaya kaç defa dinledim sayamadım.

Bilindik baba parçalar dışında hiçbir metallica albümünü baştan sona dinlememişim onu farkettim. Kimbilir ne cevherler kaçırıyormuşuz yav.

2 Beğeni

Grubu ilk defa gördüm, kulaklığımı alıp geliyorum hemen hocam.

Edit: Yeni grupmuş biraz araştırdım, müzikal olarak çok sevdim fakat dilinin Almanca olması sebebiyle her bir şarkının sözlerini çeviriye emanet ettim. Ne kadar düzgün çevirdiğiniyse hiç bilmiyorum. Döşland Döşland :grin: milliyetçi damarları da var sanırım abilerin.

Edit 2: Melodiler ateş ediyor valla gece gece duvarlara tosluyorum. Bu konseptte Mineywerfet (yanlış yazmış olabilirim) vardı sanırım, tam olarak aynı olmasa da oralara götürdü beni

“Minenwerfer” imiş.

1 Beğeni

Beğendiğim bir şarkı olunca hemen grubun ya da kişinin diskografisine bakıyorum. İlk dinlemelerim genelde snipped olsa da, koştur koştur dinlerken bile sanatçının az buçuk benlik olup olmadığını anlıyorum. Böylelikle sonrasında kritik dinlemeye geçiyorum.

Ama artık böylesine kült olmuş, adını sürekli duyduğum ve sevdiğim müzik türüne damga vurmuş isimleri muhakkak detaylı şekilde dinlerim, benim tarzım olmasa bile.

Böyle, muazzam bir müzikal kaliteye sahip olmasına rağmen arka planda kalmış bayağı bir müzik olduğunu anlıyorum hocam.
Bu da keşfedilecek çok müzik var hissiyatını hem iyi hem kötü anlamda oluşturuyor :sweat_smile:

1 Beğeni