Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Aynen dediğiniz gibi Minenwerfer de tema olarak bunlarla aynı. Aradaki tek fark müzikal olarak onlar biraz daha war metale yakınken bunlar daha melodik, daha catchy pasajlar yazıyor. Sevindim beğenmenize. :metal:t2: Bu arada bu Kanonenfieber’in kurucusu olan Noise adlı elemanın Non Est Deus diye ayrı bir projesi daha var. O grupta da daha çok Mgla tarzı işler yapıyor.

1 Beğeni

Not aldım, eve dönünce ona da bi’ kulak kabartayım.

1 Beğeni

Arkadaşlar Marduk 17 sene sonra ANKARA’ya geliyor 29 Ocak’ta. Bilet fiyatı da çok uygun kaçırmayın sakın. :partying_face: :partying_face:

1 Beğeni

Her halükarda alayım bilet, dönersem giderim, dönemezsem satarım. Teşekkürler hocam. 2 burger parasıymış yav.

1 Beğeni

Hocam biletin iade edilebilir versiyonunu alın isterseniz ne olur ne olmaz. Arada 70 80 lira bir şey oynuyor sadece.

1 Beğeni

Bir başka Blood Incantation alametifarikası daha. Bıyıklı kel metalciden korkacaksın harbiden bu nedir yav.

Hey gidi günler, “ulan köpek madem böyle şeylerin var neden söylemiyorsun” olmuştum. Nostalji olsun.

1 Beğeni

Ayrıca bu salak herif yine “çok değiştim” diye Spotify’da son albümünü Burzum New isimli bir kanalla paylaşmış. Sabırlar ver Allah’ım. Ta Nisan ayında yayınlanmış bir de, yeni gördüm.

1 Beğeni

Varg

:joy::joy::joy: cuk oturmuş (20 karakter falan :grimacing:)

1 Beğeni

Bu nasıl adanmışlık bu nasıl bir hayvanlıktır. Teknik death metalin son yıllardaki yüz akı olan bu Finli dostlarımızı selamlıyorum.

2 Beğeni

Halo Effect son yılların en sevdiğim metal grubu. Toplama bir grup ve eski In Flames’i özleyenlere istenileni veriyorlar. Yeni albümleri March of the Unheard, 10 Ocak 2025’te çıkacak. Albümden in single Detonate’i yayınlamışlar.

3 Beğeni
1 Beğeni

Bu adamları yarım saatten fazla dinlediğimde çevreye geiger sayacının ibresinin dahi ölçmeye yetişemeyeceği düzeyde Plütonyum salınımı yapıyormuşum gibi hissediyorum yok böyle bir ayılık.

Alice in Chains’in gitaristi Jerry Cantrell, 4.stüdyo albümü I Want Blood’ı bugün yayınladı. Üstad yine ıskalamamış ve harika bir albüm yayınlamış.

4 Beğeni
2 Beğeni
1 Beğeni

İkisi farklı türden ama Winter Storm ve Shining’i arka arkaya dinlediğim için yazayım Shining’i daha çok sevdim.