Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Paul di Anno vefat etmiş. RIP

2 Beğeni

Az önce gördüm. Üzücü. Her ne kadar Iron Maiden, Dickinson’lı albümlerle meşhur olmuş olsa da, Di Anno’nun vokalde bulunduğu Killers albümü enfestir.

1 Beğeni

Efsane bir vokaldi kendisi. Huzur içinde uyusun.

2 Beğeni

Bu paylaşım başlığını rock ile birleştirsek iyi olurdu sanki

1 Beğeni

Şunun outrosundaki gitar düzenlemesi ne mükemmel ya

Herhalde onu ancak yöneticiler yapabilir.

1 Beğeni

Gojira geliyor!

5 Beğeni

Finallerden sonra gelme nezaketini gösterdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum kendilerine.

1 Beğeni

Organizatör abiler The Halo Effect gelsin!

Habere bak yuhhh… 10 yıldır gelmiyorlardı sonunda be.

Olimpiyatlardan sonra kaşesi sağlam artmıştır bunların. :grin:

3 Beğeni

Amorphis geliyor! Heyt be!:fire:

3 Beğeni

Batıracaklar bizi galiba, 2 yıldır yeminli hacılar gibi ülkeye geliyor gruplar nazar değmesin. Demin 2 adet DT bileti alabildim şaşkınım.

1 Beğeni

Dolandırıcı Nachtmystium geri dönmüş.

@Waxillium hocam Black Curse’a bakmadıysanız kaçırmayın bu deliliği.

1 Beğeni

Cool World’ü paylaştım sanıyordum paylaşmamışım paylaştığınız iyi oldu benim epey hoşuma giden bir albüm sludge sevenlerin mutlaka dinlemesini öneririm.

1 Beğeni

Bir önceki albümleri de cazgır gibiydi heriflerin halen metallum’da olmaması büyük ayıp.

1 Beğeni

2020 albümlerini kulak ucu dinleyip pes etmiştim, grubun diğer albümlerine şimdi bakarken farkettim ben de. O zamanlar bu kadar sert müziğe tahammüllüm yoktu, sanırım ekşi’den biri tavsiye etmişti. Attım playliste en uygun vakitte dinleyeceğim hocam :pray:.

Yol boş geçmesin diye Tribulation’un albümünü açtım da baya hoşuma gitti iki tur daha çeviririm. Clean yerlerde Fernando Ribeiro tadı mı aldım ne!

1 Beğeni

İyice Gotik Rock’a evrilmeseler iyiydi ya. Albüm fena değil fakat ben bu heriflerin The Formulas of Death tarafını daha çok seviyorum.

1 Beğeni
1 Beğeni

Ukraynalı black metal grubu Drudkh’un eski davulcusu Mykola Sostin (Amorth) Ukrayna - Rusya savaşında cephede hayatını kaybetmiş. RIP

3 Beğeni