Paul di Anno vefat etmiş. RIP
Az önce gördüm. Üzücü. Her ne kadar Iron Maiden, Dickinson’lı albümlerle meşhur olmuş olsa da, Di Anno’nun vokalde bulunduğu Killers albümü enfestir.
Efsane bir vokaldi kendisi. Huzur içinde uyusun.
Bu paylaşım başlığını rock ile birleştirsek iyi olurdu sanki
Şunun outrosundaki gitar düzenlemesi ne mükemmel ya
Herhalde onu ancak yöneticiler yapabilir.
Gojira geliyor!
Finallerden sonra gelme nezaketini gösterdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum kendilerine.
Organizatör abiler The Halo Effect gelsin!
Habere bak yuhhh… 10 yıldır gelmiyorlardı sonunda be.
Olimpiyatlardan sonra kaşesi sağlam artmıştır bunların.
Amorphis geliyor! Heyt be!
Batıracaklar bizi galiba, 2 yıldır yeminli hacılar gibi ülkeye geliyor gruplar nazar değmesin. Demin 2 adet DT bileti alabildim şaşkınım.
Dolandırıcı Nachtmystium geri dönmüş.
@Waxillium hocam Black Curse’a bakmadıysanız kaçırmayın bu deliliği.
Cool World’ü paylaştım sanıyordum paylaşmamışım paylaştığınız iyi oldu benim epey hoşuma giden bir albüm sludge sevenlerin mutlaka dinlemesini öneririm.
Bir önceki albümleri de cazgır gibiydi heriflerin halen metallum’da olmaması büyük ayıp.
2020 albümlerini kulak ucu dinleyip pes etmiştim, grubun diğer albümlerine şimdi bakarken farkettim ben de. O zamanlar bu kadar sert müziğe tahammüllüm yoktu, sanırım ekşi’den biri tavsiye etmişti. Attım playliste en uygun vakitte dinleyeceğim hocam .
Yol boş geçmesin diye Tribulation’un albümünü açtım da baya hoşuma gitti iki tur daha çeviririm. Clean yerlerde Fernando Ribeiro tadı mı aldım ne!
İyice Gotik Rock’a evrilmeseler iyiydi ya. Albüm fena değil fakat ben bu heriflerin The Formulas of Death tarafını daha çok seviyorum.
Ukraynalı black metal grubu Drudkh’un eski davulcusu Mykola Sostin (Amorth) Ukrayna - Rusya savaşında cephede hayatını kaybetmiş. RIP