Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

3 Beğeni

sanırsam bu albumu 1000 kez filan kasetten dinlemişliğim vardır. Bruce Dickinson ve Janick Gers’in dönüş albumu 3 gitarla yaptıkları ilk album. Benim açımdan her şarkısı mükemmeldir.
kardeşleri Dance Of Death ve A Matter of Life And Death albumlerinide anmadan geçemeyeceğim. 2000 sonrası Maiden her şeyiyle güzel.

2 Beğeni

Kaliteli birkaç grupta ben söyleyeyim.

1. Alter Bridge
  2. Muse
  3. Nickelback
  4. Slash
  5. Five Finger Death Punch

Keyifle dinleyebilirsiniz. Cidden dinlemekten keyif aldığın gruplardır.

Adrian Smith de dönmüştü bu albümde. Üç gitar kullanılan bir albüm. Gerçekten her şarkısı çok güzeldir

2 Beğeni

benim kafa gitti Adrian Smith döndü doğru Janick Gers zaten gruptaydı :smiley:

1 Beğeni
3 Beğeni
5 Beğeni
4 Beğeni

Neredeyse tüm albumleriyle gönlüme taht kurmuş yegane gruplardan biri hepsini geçtim 17 yıl önce yayınlanmış olan Damage Done albumu harikadır.

2 Beğeni

Evet, Dark Tr.’yi ben de çok severek dinlerim. 97 yılında Akmar Pasajında bir arkadaşımın tavsiyesi ile The Mind’s Eye albümünü çekim kaset olarak almıştım :slight_smile: hala severek dinliyorum

3 Beğeni
3 Beğeni

James Hetfield rehabilitasyona girmiş. Metallica’nın Avustralya ve Yeni Zelanda turnesi iptal edilmiş.

1 Beğeni
3 Beğeni
2 Beğeni
2 Beğeni
2 Beğeni
5 Beğeni
5 Beğeni

Belki kişiliğini sevmiyorsunuz bilemiyorum, ama Black Sabbath ve Ozzy efsanedir. Metalin en iyi seslerinden biridir.
Özellikle canlı performanslarını paylaştım ki 70’li yılları yad edelim :slight_smile: ben 70’li yılları çok severim şahsen

4 Beğeni

Sesine, yaptığı müziğe ve efsaneliğine kesinlikle lafım yok, ama tam olarak neden sevmediğimi ben de bilemiyorum, bir gıcık geliyor bana :smiley:

1 Beğeni