Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

1 Beğeni

images - 2020-12-17T095504.925
Vay be, yaşlanmışlar gerçekten.

2 Beğeni

Black Therapy; In the Embrace of Sorrow, I smile

2 Beğeni
4 Beğeni
4 Beğeni

Hemen ardından bi’ Huma Kuşu dinlerim, hiç sekmez.

3 Beğeni

:sleepy:

https://www.nuclearblast.de/de/produkte/tontraeger/vinyl/vinyl-boxset/amorphis-vinyl-collection-2006-2020-9-colours.html

4 Beğeni

Fiyatları ne kadar da güzel öyle :grinning:

Müthiş gerçekten. 3-5 tane alasım geldi. :d

1 Beğeni

https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX3t4g5jBiG8c?si=O0wKv1GrRFCHrVtBJG1Qkw
Güzel liste. Kapakta da Tool var elbette. Normalde hakim olduğum türlerdeki Spotify listelerini pek sevmem ama bu iyi olmuş.

1 Beğeni

Muhtemelen tanınan metal gruplarının hepsini dinlemişimdir. Ancak haklarında çok güzel yorumlar yapılmış zaten. Merak ediyorum Riot Games’in metal grubu Pentakill’i dinleyeniniz var mı?

4 Beğeni

Spotify listelerini çok kullanmadığım için şarkılar nasıl seçiliyor bilmiyorum ama galiba grupların en çok dinlenen şarkılarını koymuşlar. Progresif METAL listesinde Silent Lucidity falan var.

1 Beğeni

Büyük ihtimalle klasik diyince en çok dinlenenleri eklediler. Silent Lucidity’ye ben de garip baktım.

1 Beğeni
5 Beğeni
1 Beğeni
5 Beğeni
2 Beğeni

Merhaba arkadaşlar, ben spotify’da playlistlerimi alt türlere göre ayırmaya çalışıyorum. Arada bazı grupları hangisine koysam diye takılıyorum… Her alt tür için de ayrı playlist açmak istemediğim için yakın türleri beraber koyup her şey için ayrı açmıyorum.
Elimdeki playlistler şunlar:
heavy&thrash
power&folk
death&black
symphonic&gothic
rock&roll
sadece rock :slightly_smiling_face: (son zamanların rock grupları için)

Opeth hangisine koyulmalı sizce? Progressive olarak ayrı playlist açmak istemiyorum, en yakın Progtressive death metal diyor ama ona da uyduramadım yani.

Biraz kafaya taktım ama listelerin artık düzenli ve tutarlı olmasını istiyorum yıllardır yapmaya üşendiğim için. :sweat_smile: O yüzden arada böyle sorular sorabilirim, umarım yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

@noronikkirbac @Elmakurdu23
Tamamdır death&black uygundur diyorsanız, oraya ekliyorum. Çok teşekkürler.
Progresif için ayrı playlist açacak kadar şarkı henüz birikmediği için uygun yerlere koymaya çalışıyorum. :sweat_smile:

3 Beğeni

Death&black albümüne konulmalı bence.Progresif death metal şarkıları da var.Black metal türünde işleri de var.

1 Beğeni