2011 küçükçiflik park konserinde aklimda kalan en önemli hatira hic bir insan evladinin canli icra etmeyecegıni düşündügüm ve 100lerce kez dinledigimi tahmin ettigim Mastodon grubunun Blood mountain albumunden Bladecasther sarkisini calmasiydu. Alisik olmayan kulaklari oldukca rahatsiz edebilecek, oldukca deneysel bu sarkiyi kusursuz sekilde canli dinleyince aslinda o konser doyum olarak benim icin bitmisti.
Hallowed Be Thy Name sarkisinin bazi kisimlari calintiymis bu arada haberiniz olsun.
Çalanlar başka özgün şarkı Iron maiden ın
Herhalde dava farkli sonuclandi cunku ben caliniti diye biliyordum.
Bunu bilmiyorum, daha önce Papa Roach grubu Hallowed Be Thy Name şarkısının rifflerinden arakladı Last Resort şarkısını yazdı filan. Ben bu olayı kastetmiştim. Haberi okuyayım
Beckett’in Life Is A Shadow isimli şarkısından aşırdığı iddiası var. Dava açılmıştı ama sonuçlanıp sonuçlanmadığını bilemiyorum
Sen kral grupsun,sarkisi
2 ay once bu grubu sevmedigime inanmak istrmiyorum.
Violent revolution albumunu ne kadar çok dinlemiştim. Bir çok klasik süper şarkısı bulunan teutonic trash metal diye adlandırılan mükemmel grup. 2003 yılında Rock The Nation Festivaline gelmişlerdi. Canlı göremedik ama video bootlegleri bulunmaktaydı.
Kreator + Sodom bence metal muxigin en iyi temsilcileri.soyle bakiyoeum hangi sarkilari iyi diye sonra farkediyorumki adamalarin kotu sarkisi yok.
Yalniz kreator slayere gore daha agrasifmis gitari bayagi hizli caliyorlar.
Kreator - Slayer ikisininde agresif sert parçaları var. Sodom ayrı güzel zaten.
Muhammed kulak alışkanlığı önemli, neyle başlarsan öyle gider. Ben alman gruplarını sevmesemde seninle aynı tarzlarda başlamıstım.
Eskilerden sevdiğim bir kaç klasik albüm paylaşmak istedim;
Konser videoları ve solo gitar davul ve bass videolarını takip et. Dinlediğin şarkıların amatör müzişyenler tarafından çalındığı videoları izle ve ne kadar emek harcandığını işleyişin nasıl ilerlediğini gör.
Bu sıralar sürekli, Ozzy Osbourne’nun No More Tears albümü dinliyorum. Road to Nowhere şarkısına taktım. Zakk Wylde aşmış resmen. Adam saf yetenek.
Sagolasin dostum. Kulagim metal muzige alisti ilk basra iç gidiklayan seyler artik nini gibi gelmeye basladi. Su anda tek sıkıntım metal dinleken gaza gelmemek.
Paylastigin sarkilarida en kisa zamanda dinliyecegim,Simdi zamanim yok malesef.
Gece gece metal dinliyesim tutu
Kimse haber vermemiş. Grup veda turnesine çıktı. Yarın çıkıp “fanlar dağılmamızı istemedi, devam edeceğiz” de diyebilirler tabii. Neyse, bilet fiyatları aşağıdaki gibi:
Standart: 231 TL
Sahne Önü: 363 TL.
Hammer Müzikte ise:
Standart: 210 TL
Sahne Önü: 310 TL
Arkadaslar bir sey sorabilirmiyim oylesine yazmisim gibi gorunecek ve kimse cevap vermeycek biliyorum ama sorum su,
Exodus grubunun bonded By Blood albumundeki tum sarkilar sizcede birbirine benzemiyormu? 2 gundur dinliyorum sanki sarkilar hep ayniymis gibi geliyor. Bir yardimci olursanuz cok sevinirim😢
Hiç olurmu riff festivali bir albümdür. Zamanina yapilan thrash albümlerine göre cokta melodiktir. Piranha gibi çok sevdigim bir yapiti barindirir.
Albümü dinlemeyeli yillar oldu ama unutamadigim No love sarkisinin solosunun girdigi bölüm ve bitisine kadar ki bölüm efsanedir. Zaten albüme muhtesem demekten baska bir düşünce yakistiramiyorum. Vokaller sert, temposu düsmeyen saf thrash metaldir. Zaten albümü özel yapanda budur.
Gitar tonları ve vokalin düsmeyen temposu yüzünden ayni cizgide gidiyormus gibi geliyor ama bu albumun karakteri, albümü özel yaoan bu durum.