Myers - Briggs Kişilik Testi

Ben en iyisi arkadaşlarım Marslıları ziyâret edeyim. Kim bilir belki Dünyanın sonu geldiğinde Mars’ı paylaşmak için onları ikna edebilirim. :joy:

1 Beğeni

Tekrar yaptım da bu oranlar nedir ya? Korkuttu beni :grinning:

2 Beğeni

Bende atayım. :slight_smile:

3 Beğeni

Ne kadar çok içe kapanık varmış :smiley:

3 Beğeni

Yeni bir cemiyet mi geliyor yoksa? :rofl: :rofl:

Bu testi iki sene önce de çözmüştüm. Telefonda ss almışım, şimdi buldum onu. Pek bi değişiklik yok ama içe dönük kısmı %97’den %75’e gerilemiş en büyük fark olarak.

2 Beğeni

Düşündüm ama tepki almayayım, zaten içe kapanıklar cemiyete girmek istemezler :yum: Ama denemeye değer… Ister misiniz ey içe kapanıklar?

3 Beğeni

BİRİ ÇAY SÖYLESİN…

4 Beğeni

2 Beğeni

Buyrun :tea:
Aslında bu başlığı anket olarak açsak nasıl olurdu Tabii 16 tane anket seçeneği olurdu ve forumda hangi kişilik tipleri var görmüş olurduk :thinking:

3 Beğeni

INFJ-T (SAVUNUCU) Dünyadaki en az görülen kişiliktir kendisi :smiley:

1 Beğeni

Lisede Yaptığımda ENTP yani Tartışmacı çıkmıştım. Üniversitede yaptığımda Arabulucu-INFP çıktım. F ve T hep %50 civarında ama yıllar içinde ciddi bir içe dönüklük yaşanmış bende :joy: Forumda da bayağı arabulucu varmış, napsak Arabulucu Cemiyeti mi kursak​:joy::joy:

3 Beğeni

Aslında normal o tarz kişilikler için uygun bir fprum burası. :slight_smile:

4 Beğeni

Önceden çözdüğümde (2 yıl önce) savunucu çıkmıştım şimdi arabulucu çıktı.

Savunucu özelliklerine baktım güzelmiş. Benim de ona uyuyor biraz ama kararlılık ve azim eksik işte… Kıskandım şimdi…

1 Beğeni

‘‘Önderler tutku ve karizma ile dolu doğuştan liderlerdir. Nüfusun yaklaşık yüzde ikisini oluşturan bu kişilikler, çoğu zaman başkalarına ulaşan ve onlara başarmak ve dünyada iyi şeyler yapmak için ilham veren politikacılarımız, koçlarımız ve öğretmenlerimizdir. Etkilemeye yol açan doğal bir güvene sahip Önderler, başkalarının kendilerini ve topluluklarını geliştirmesi amacıyla birlikte çalışması için kılavuzluk etmekten büyük gurur ve zevk duyarlar.’’ dedi. KATILIYORUM. :slight_smile:

1 Beğeni

Resmen ben. :astonished: Dünden önce ve dünden beri en az 6 kere çözmüşümdür ya advocate ya architect çıkıyorum.

Ben “Buyurucu” çıktım. İlginç.

Elbette her zaman değişir insanlar. Ama bugün böyle çıktım. :slightly_smiling_face: Birkaç küçük fark dışında doğru bence. (Ayrıca bazı yazılarımın kaynağı anlaşıldı sanırım. :joy:) Yazı ve düşüncelerimin kaynağı. :joy:

Tanıyabilceklerim ve benzediklerim: Barack Obama, Oprah Winfrey, The Oracle (Matrix), Morpheus (Matrix), Daenerys Targaryen (Game Of Thrones), Jennifer Lawrence, Sean Connery, Ben Afleck.
Açıklama

“Önder” kişiliği
Doğru yaptığınız her şey dışarıya doğru dalgalanır ve herkesi etkiler. Duruşunuz, kalbinizi parlaklaştırır veya endişelerinizi iletir. Nefesiniz, aşkı etrafa ışıklar halinde saçar veya odayı depresyona sokacak şekilde bulandırır. Kısa bir göz atışınız keyfi uyandırabilir. Sözleriniz özgürlüğe ilham verebilir. Her hareketiniz kalpleri ve zihinleri açabilir.

Önderler tutku ve karizma ile dolu doğuştan liderlerdir. Nüfusun yaklaşık yüzde ikisini oluşturan bu kişilikler, çoğu zaman başkalarına ulaşan ve onlara başarmak ve dünyada iyi şeyler yapmak için ilham veren politikacılarımız, koçlarımız ve öğretmenlerimizdir. Etkilemeye yol açan doğal bir güvene sahip Önderler, başkalarının kendilerini ve topluluklarını geliştirmesi amacıyla birlikte çalışması için kılavuzluk etmekten büyük gurur ve zevk duyarlar.

…Mücadele, Bizi Adil Olduğuna İnandığımız Bir Davayı Desteklemekten Uzaklaştırmamalıdır.
Önderler konuşma zamanı konuşma, iş zamanı iş yapan, samimi ve insanları önemseyen kişilerdir ve hiçbir şey onları liderliği ele almak, birliktelik sağlamak ve ekiplerini bulaşıcı bir hevesle motive etmek kadar mutlu edemez.

Haydi çocuklar, iyilik ve aydınlık için, sevgi ve barışın ışığı ile parlayarak, şarkı söyleyelim. İleri! :buyucu:

3 Beğeni

Bir savunucu da buradaymış

2 Beğeni