NBA Forum

Komplo teorileri çıkmaya başlamış bile. :smiley: En beğendiğimi paylaşayım.

NBA yönetimi aracılığıyla oldu takas.

Lakers kazandı çünkü Luka’yı aldılar.
NBA kazandı çünkü düşen reytingler güçlü bir Lakers ile toparlanır.
Peki ya Dallas? Mavericks’in yeni sahipleri Vegas’ta kumarhane işletiyor. Luka’yı yollamaları karşılığında NBA yönetimi Mavericks’in Las Vegas’a taşınmasına izin verecek.

Edit: Hahaha wikipediayı editlemişler hemen.

2 Beğeni

Sahiplerinin Dallas’ta kumarhane açacaklarını ve Dallas’da oranın reklam yüzü gibi kullanacaklarını söyledi Kaan Kural.
Rives’i alamadan başka draft hakkı alamadan Doncic’i takaslamak akıl tutulmasıdır resmen.Bridges’ın Gobert’in kaç tane draft hakkına gittiği ortadayken bunu yapmak işgüzarlıktan başka bişey değil.

1 Beğeni

Bu takastan sonra bırak kumarhane açmayı Dallasta sokakta kahve bile içemezler.

Bu arada takası yapan Dallas GM’iyle ilgili bir anekdot. Zamanında Nike’ın basketbol kolunda yöneticilik yaparken Stephen Curry’e Nike ayakkabısı için sunum yapıyor. Sunumda kullandıkları slayt KD’ye yaptıkları slaytın aynısı ve bazı yerlerde ismini değiştirmeyi unutmuşlar. Bir de üzerine Stephen yerine Seth diye seslenince Curry çıkıp gidiyor.

2 Beğeni

De’Aaron Fox da San Antonio Spurs e takas olmuş :confused: Çok tehlikeli bir takıma dönüştü şu an Spurs…

San Antonio Spurs get:

• De’Aaron Fox
  • Jordan McLaughlin

Sacramento Kings get:

• Zach LaVine
  • Sidy Cissoko
  • 2025 first-round pick (via Hornets)
  • 2027 first-round pick (via Spurs)
  • 2031 first-round pick (via Timberwolves)
  • 2025 second-round pick (via Nuggets)
  • 2028 second-round pick (via Bulls)
  • Their own 2028 second-round pick

Chicago Bulls get:

• Zach Collins
  • Tre Jones
  • Kevin Huerter
  • Their own 2025 1st-round pick (via Spurs)

Fox’u almaya biraz kasaydınız nolurdu caanım Orlando’m :confused: Cuk diye otururdu bizim takıma. LaVine çöpüne bile okey bir Kings varmış piyasada.

2 Beğeni

Harika olurdu ama bir o kadar da harika lüks vergisi vermek zorunda kalırlardı. :slight_smile:

1 Beğeni

Olsun ben üstat, para benim cebimden çıkmıyor nasıl olsa :joy: Ama Orlando’nun en büyük eksiği şutör ve kendine yaratabilen oyun kurucuyken böyle bir adam takasını istediğinde mal mal bakmaları da çok yazık oldu.

Franz Wagner e verdiğimiz max kontrat hep böyle elimizi bağlayacak :confused: .

Elbette bizi ilgilendirmiyor ama takım sahibini çok ciddi ilgilendirdiği için dolaylı olarak bizi de bağlıyor işte. :slight_smile:

Geçen sene şampiyon olan Boston 475 milyon dolar vergi vermiş. :exploding_head: :sweat_smile:

2 Beğeni

Adamlar vergiden batacaklarını görünce Boston’ı satışa çıkardı :joy: Ne güzel sistemleri var, valla çok özeniyorum. Savrukluk cezasız kalmıyor :joy: .

Kings’in aldığı pickler çok kötü.

2025 Hornets picki 1-14 korumalı neredeyse garanti 2 seconda dönüşecek.

2027’de Spurs’ün kötü olma şansı çok az. Wemby falan sakatlanıp tanklarlarsa bu pick işe yarar yoksa 20-30 arası bir pick gelir.

2031 Wolves picki o kadar uzaktaki, şu anki Wolves 2 seneye dağılsa, sonra 2-3 sene daha tanklasa 2031’e kadar yine competitive olur.

1 Beğeni

Peki bu bilgiyi kimsen aldın???

1 Beğeni

Kimsen sen!11!!!'1!!

KK’nin yalancısıyım. Ya da bir başkası da olabilir bilemeyeceğim. Ama Brad Stevens’tan olmadığı kesin. :slight_smile:

Allahım kaçanlara bak ya Luka ile ortalama üstü en az 3 oyuncu alırdık niye görmedin şunları Nicoooo

1 Beğeni

Kyrie de takasını istedi haberleri dolanıyor. Doğru mu yanlış mı bilemem artık.

1 Beğeni

Nbacentel o :smiley: Parodi hesap.

2 Beğeni

Nerede bizde o şans.

Dün paylaştığım komplonun başka bir versiyonu.

• Mavs sahipleri kumarhane planlarını Texas parlamentosundan geçiremedi.
  • Mavs güçlü ve popülerken, Mavs’ı Vegas’a taşıma gibi bir tehditte bulunamazlar.
  • Mavs’ı biçtiler ve artık bu tehdidi yapabilirler: “Eğer kumarhanemizi açtırmazsanız biz de Mavs’ı alıp çeker gideriz.”
  • NBA Dallas gibi büyük bir şehrin bırakılmasına izin vermez. Ama Mavs fanları Mavs’a küserse, ve Dallas yerine Las Vegas gibi daha potansiyelli bir şehir sunulursa neden olmasın?
1 Beğeni

Aklı başında hiç kimsenin yapmayacağı bir trade. Düşün, Reaves’i bile çekememişsin. O yüzden mutlaka bir bit yeniği vardır arka planda.

Doğruysa komedi :smiley:

1 Beğeni

Duncan-Parker-Ginobili üçlüsü fırtına gibi eserken Spurs fanıydım. Sabahın bir körü kalkıp maçlarını izlerdim. Sonra bu ekip dağılınca NBA’den koptum. Şimdi maçlara bakıyorum ama arada bir.

1 Beğeni

Multiple kaç? Mikal Bridges 5 first round pick aldıysa 25 yaşındaki Donçiç’e 15 pick filan vermeleri lazım ki Lakers’ın pick’i yok. Neresinden bakarsan bak elinde kalıyor bu iddia.

Donçiç’e multiple pick verebilecek tek kişi Sam Presti olabilir. :slight_smile: