Komplo teorileri çıkmaya başlamış bile. En beğendiğimi paylaşayım.
NBA yönetimi aracılığıyla oldu takas.
Lakers kazandı çünkü Luka’yı aldılar.
NBA kazandı çünkü düşen reytingler güçlü bir Lakers ile toparlanır.
Peki ya Dallas? Mavericks’in yeni sahipleri Vegas’ta kumarhane işletiyor. Luka’yı yollamaları karşılığında NBA yönetimi Mavericks’in Las Vegas’a taşınmasına izin verecek.
Sahiplerinin Dallas’ta kumarhane açacaklarını ve Dallas’da oranın reklam yüzü gibi kullanacaklarını söyledi Kaan Kural.
Rives’i alamadan başka draft hakkı alamadan Doncic’i takaslamak akıl tutulmasıdır resmen.Bridges’ın Gobert’in kaç tane draft hakkına gittiği ortadayken bunu yapmak işgüzarlıktan başka bişey değil.
Bu takastan sonra bırak kumarhane açmayı Dallasta sokakta kahve bile içemezler.
Bu arada takası yapan Dallas GM’iyle ilgili bir anekdot. Zamanında Nike’ın basketbol kolunda yöneticilik yaparken Stephen Curry’e Nike ayakkabısı için sunum yapıyor. Sunumda kullandıkları slayt KD’ye yaptıkları slaytın aynısı ve bazı yerlerde ismini değiştirmeyi unutmuşlar. Bir de üzerine Stephen yerine Seth diye seslenince Curry çıkıp gidiyor.
Olsun ben üstat, para benim cebimden çıkmıyor nasıl olsa Ama Orlando’nun en büyük eksiği şutör ve kendine yaratabilen oyun kurucuyken böyle bir adam takasını istediğinde mal mal bakmaları da çok yazık oldu.
Franz Wagner e verdiğimiz max kontrat hep böyle elimizi bağlayacak .
Mavs güçlü ve popülerken, Mavs’ı Vegas’a taşıma gibi bir tehditte bulunamazlar.
Mavs’ı biçtiler ve artık bu tehdidi yapabilirler: “Eğer kumarhanemizi açtırmazsanız biz de Mavs’ı alıp çeker gideriz.”
NBA Dallas gibi büyük bir şehrin bırakılmasına izin vermez. Ama Mavs fanları Mavs’a küserse, ve Dallas yerine Las Vegas gibi daha potansiyelli bir şehir sunulursa neden olmasın?
Duncan-Parker-Ginobili üçlüsü fırtına gibi eserken Spurs fanıydım. Sabahın bir körü kalkıp maçlarını izlerdim. Sonra bu ekip dağılınca NBA’den koptum. Şimdi maçlara bakıyorum ama arada bir.
Multiple kaç? Mikal Bridges 5 first round pick aldıysa 25 yaşındaki Donçiç’e 15 pick filan vermeleri lazım ki Lakers’ın pick’i yok. Neresinden bakarsan bak elinde kalıyor bu iddia.
Donçiç’e multiple pick verebilecek tek kişi Sam Presti olabilir.