NBA Forum

2031 picki var, multiple dediği verdiği 1+bu = 2 olabilir. AD+ Knecht + 2 frp belki.

Aynen @M3rett0 un dediği gibi 2031 pick ini diyorlar, zaten Lakers ın herhangi bir takasta kullanabileceği 2 tane 1. tur hakkı vardı. 2029 ve 2031. Ve bunların daha değerli olacak olanı 2031 iken gidip sadece 2029 u alıyorlar :smile: .

Hatta Luka yı verince kendi aldığın 2029 un da değerini çöp hale getiriyorsun, 4 sene sonra Lakers ligin dibinde olmayacak Luka ile.

Zaten bu Lakers ın tarih boyu her yaptığı takasın soygun olması beni çok itiyor ya :joy: Her takasta mutlaka karlı çıkıyor adamlar, o nedenle hiç sevmiyorum galiba :joy: .

@Estranged Hocam Spurs fanı olmaya geri dönme zamanı gelmiş o zaman :smile: . 2-3 doğru yan takviye hamlesi ile seneye batı finali ayarına gelecek bir kadro kuracaklar diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Demek istediğim şuydu: Mikal bile 5 frp’ye gitmişken, Luka’nın Dalton + 10 frp etmesi lazımdı. Adamların hepi topu 2 frp’si var, anlamlı değil yani Dalton + multiple pick. Ne yapacaklardı yani, Dalton + 2 pick mi vereceklerdi. And more kısmında ne vardı bilmiyorum ama dediğim gibi çok anlamsız geldi ekran görüntüsündeki yorum.

Zaten doncic i pazara çıkarsalar 5 ten fazlasını bile alırlar ya, OKC var Houston var ellerinde ne malzeme var bu takımların :joy: .

Görselde more derken oyuncuları diyor bence, çünkü lakers ın kullanabileceği max 2 tane first pick bilgisi kesin bilgi. Diğerlerini ya daha önce takasladılar, ya da zamanı gelmedi. 7 yıl mı 9 yıl mı bir süre var, bu sürenin ötesindeki draft haklarını zaten kullanamıyor takımlar.

2029 + 2031 + Davis + Knect + Reaves ( belki başka biri ama değerli bir kadro parçası ) + 1 tane de çöp oyuncu vs gibi bir ilk teklifti demek istiyorlar muhtemelen.

O değil de kaç gün geçti hala canımı sıkıyor şu soygun takas :joy: .

Ne yapacaklardı yani, Dalton + 2 pick mi vereceklerdi

Davis yerine demiyor, Davis’e ek olarak bunlar verilecekti.

Olması gerekeni söylüyorum; Reaves + Knecht + Davis + 2029 + 2031 + 4 tane 2.tur + utah jazz takımının tamamı + ismet’in 12 aylık maaşı + lakers hissesi.

Haftalığım > Luka’nın NBA kariyeri. :slight_smile:

Butler Golden State e gitmiş;

Warriors receive:
Jimmy Butler

Heat receive:
Andrew Wiggins
Kyle Anderson
P.J. Tucker
2025 first-round pick (protected, Warriors)

Jazz receive:
Dennis Schröder

Pistons receive:
Lindy Waters III
Josh Richardson

Butler tek yıllık uzatmasındanferagat edip 2 yıllık 121 milyonluk uzatma da imzalamış diyorlar. Tüm derdi buydu zaten :smile: Heat in çok da işine yaramış gibi gözükmese de Miami/Butler draması da sonunda bitti, kangren e dönmüştü o iş.

Başka takaslar da olmuş, Ingram Raptors a falan gitmiş ama en günün en bomba takası Butler gördüğüm kadarıyla .

1 Beğeni

Fantezide işime yarayacak istatistikler yapsın başka bir şey istemiyorum rezil etti takımımı sağ olsun.

1 Beğeni

Texas(Dallas) valisi yıllardır kumara karşı çıkıyordu, şimdi yavaş yavaş izin vermeye başladı. Büyük tesadüf…

1 Beğeni

Allstar takımları da belli oldu. Avrupa vs Amerika olacak gibi final.

1 Beğeni

İleride USA vs Dünya karması formatı getirmeden önce bir test mi edelim dediler acaba :smile: .

1 Beğeni

Muhtemelen öyle yaptılar. Yoksa böyle seçim olması zor. Bildiğin müsade ettiler birbirlerine.

1 Beğeni

“ADAM gibi ADAM” olmuş bu.

1 Beğeni

Alper ve Nikola nerede ben orada :muscle:

1 Beğeni

@alper seni arıyorlar. :slight_smile:

1 Beğeni