2031 picki var, multiple dediği verdiği 1+bu = 2 olabilir. AD+ Knecht + 2 frp belki.
Aynen @M3rett0 un dediği gibi 2031 pick ini diyorlar, zaten Lakers ın herhangi bir takasta kullanabileceği 2 tane 1. tur hakkı vardı. 2029 ve 2031. Ve bunların daha değerli olacak olanı 2031 iken gidip sadece 2029 u alıyorlar .
Hatta Luka yı verince kendi aldığın 2029 un da değerini çöp hale getiriyorsun, 4 sene sonra Lakers ligin dibinde olmayacak Luka ile.
Zaten bu Lakers ın tarih boyu her yaptığı takasın soygun olması beni çok itiyor ya Her takasta mutlaka karlı çıkıyor adamlar, o nedenle hiç sevmiyorum galiba
.
@Estranged Hocam Spurs fanı olmaya geri dönme zamanı gelmiş o zaman . 2-3 doğru yan takviye hamlesi ile seneye batı finali ayarına gelecek bir kadro kuracaklar diye düşünüyorum.
Demek istediğim şuydu: Mikal bile 5 frp’ye gitmişken, Luka’nın Dalton + 10 frp etmesi lazımdı. Adamların hepi topu 2 frp’si var, anlamlı değil yani Dalton + multiple pick. Ne yapacaklardı yani, Dalton + 2 pick mi vereceklerdi. And more kısmında ne vardı bilmiyorum ama dediğim gibi çok anlamsız geldi ekran görüntüsündeki yorum.
Zaten doncic i pazara çıkarsalar 5 ten fazlasını bile alırlar ya, OKC var Houston var ellerinde ne malzeme var bu takımların .
Görselde more derken oyuncuları diyor bence, çünkü lakers ın kullanabileceği max 2 tane first pick bilgisi kesin bilgi. Diğerlerini ya daha önce takasladılar, ya da zamanı gelmedi. 7 yıl mı 9 yıl mı bir süre var, bu sürenin ötesindeki draft haklarını zaten kullanamıyor takımlar.
2029 + 2031 + Davis + Knect + Reaves ( belki başka biri ama değerli bir kadro parçası ) + 1 tane de çöp oyuncu vs gibi bir ilk teklifti demek istiyorlar muhtemelen.
O değil de kaç gün geçti hala canımı sıkıyor şu soygun takas .
Ne yapacaklardı yani, Dalton + 2 pick mi vereceklerdi
Davis yerine demiyor, Davis’e ek olarak bunlar verilecekti.
Olması gerekeni söylüyorum; Reaves + Knecht + Davis + 2029 + 2031 + 4 tane 2.tur + utah jazz takımının tamamı + ismet’in 12 aylık maaşı + lakers hissesi.
Haftalığım > Luka’nın NBA kariyeri.
Butler Golden State e gitmiş;
Warriors receive:
Jimmy Butler
Heat receive:
Andrew Wiggins
Kyle Anderson
P.J. Tucker
2025 first-round pick (protected, Warriors)
Jazz receive:
Dennis Schröder
Pistons receive:
Lindy Waters III
Josh Richardson
Butler tek yıllık uzatmasındanferagat edip 2 yıllık 121 milyonluk uzatma da imzalamış diyorlar. Tüm derdi buydu zaten Heat in çok da işine yaramış gibi gözükmese de Miami/Butler draması da sonunda bitti, kangren e dönmüştü o iş.
Başka takaslar da olmuş, Ingram Raptors a falan gitmiş ama en günün en bomba takası Butler gördüğüm kadarıyla .
Fantezide işime yarayacak istatistikler yapsın başka bir şey istemiyorum rezil etti takımımı sağ olsun.
Texas(Dallas) valisi yıllardır kumara karşı çıkıyordu, şimdi yavaş yavaş izin vermeye başladı. Büyük tesadüf…
İleride USA vs Dünya karması formatı getirmeden önce bir test mi edelim dediler acaba .
Muhtemelen öyle yaptılar. Yoksa böyle seçim olması zor. Bildiğin müsade ettiler birbirlerine.
“ADAM gibi ADAM” olmuş bu.
Alper ve Nikola nerede ben orada