Neil Gaiman Kitapları

Lucifer serisi derken ? :sweat_smile:

1 Beğeni

Yanlış bir isim mi kullandım?

1 Beğeni

Bu Gaiman’ın yazarı olduğu bir seri değil, Gaiman’ın Sandman’de yarattığı Lucifer karakterinin devam hikayelerini anlatıyor, yani Gaiman bu öykülerin sadece fikir babası sayılır. Ben yeni bir çizgi roman mı yazdı acaba diye merak edip sordum :sweat_smile:

Bir ara GerekliŞeyler basacaktı bu seriyi yani en azından ben öyle hatırlıyorum ama sonra ne oldu bilmiyorum. İthaki basmayacak ama. Çünkü Gaiman kitaplatı değiller.

2 Beğeni

Ortalama ömre sahip bir okurun hayatının iki haftası kırmızı ışıkta beklerken geçiyorken üç haftası Gaiman önsözü okumakla geçiyormuş.

10 Beğeni

Yeni

5 Beğeni

Merhaba, Ara Dünya 3. kitaba dair bilgisi olan var mı? Çıkış tarihi olsun, efendime söyleyeyim çıkış tarihi umudu olsun. :grin:

Kitaplar oku beni diyor ama bu yorumunuzdan sonra bekletsem daha iyi olacak sanırım.

2021’den önce gelmeyecek demişlerdi.

2 Beğeni

Ben sormuştum galiba ama ne cevap verdiklerini hatırlayamadım.

Galiba @Ozgur 'ün dediği gibi 2021 demişlerdi, geçenlerde forumda gelen cevap paylaşılmıştı.

1 Beğeni

Arkadaşlar uzun süredir bekliyorum Sandman almak için. Tamamlanmamış seri almıyorum. 10. Kitap son mudur artık alabilir miyiz yoksa seride çıkacak başka kitap(lar) var mıdır? Goodreads’de 11 ve 0. kitaplar görünüyor ama bitince kutulu mu beklemeli yoksa şimdi almalı mı?

1 Beğeni

11 ve 0 da basılacak. Ama kutulu olur mu bilmem.

1 Beğeni

Kutu çok mühim değil. 11 ve 0 çıkınca toplu almak daha mantıklı mı diyorsunuz? Bekle bekle sıkıldım şu seriyi

1 Beğeni

Seri ilk yayınlandığında 10. ciltte bitti. 11. Cilt sonradan çıktı. 0 ise serinin 25. Yılını kutlamak amacıyla çıkarıldı. Yani okumak istiyorsanız ilk 10 ciltte hikaye bitiyor. 11i sonradan alıp okumanız da sorun olmaz. 0 zaten hepsinden sonra okunmalı basılma sırasına göre okuyorsanız.

5 Beğeni

Merhaba herkese. Ben Gaiman’dan Mezarlık Kitabı’nı okumuştum ve kitaba bayılmıştım. Sonra İskandinav Mitolojisini aldım ama aradığım Gaiman dilini pek bulamadım o kitapta. şimdi de Amerikan Tanrılarına gözü diktim ama başlayamadım :smiley:

5 Beğeni

İskandinav Mitolojisi tam olarak onun eseri değil, Nesir Edda kaynak alınarak yapılmış bir çalışma olarak görebilirsiniz. Mezarlık Kitabı, Amerikan Tanrıları ve İskandinav Mitolojisi’ne göre çocuk kitabı kalıyor. Size ilk Yokyer ve Anansi Çocukları’nı öneririm. Sonradan Amerikan Mitolojisi’ne geçmeniz daha iyi olur. Amerikan Mitolojisi karma mitolojileri içeriyor, mitoloji bilginiz yoksa anlamakta sıkıntı çekebilirsiniz ve sizi içine çekmez.

Bana göre Neil Gaiman’ ın en iyi kitabı Amerikan Tanrıları, çok severim. Neil Gaiman hayranlarını ikiye bölen eser. Seveni kadar sevmeyeni de çok.

Bu arada foruma da hoş geldiniz.

2 Beğeni

Hoş bulduk Rıhtım, forumsuz takip ediyorum uzun zamandır da şimdi bir gireyim demiştim. :slight_smile: Yokyer’i çok eleştirmişlerdi. Anansi Çocukları hakkında bilgim yok.
Mitoloji bilgim hiç fena değil aslında sadece İskandinav Mit. tanıtımlarında Gaiman üslubunu katmış deniyordu bir de o efsanevi kapak derken alıp okudum. beğenmediğim kısım oydu. Öneri ve sıcak karşılaman için teşekkür ederim. :smiley:

2 Beğeni

Anansi Çocukları,Amerikan Tanrıları spin-off gibi bir kitap.Amerikan Tanrılarında çok sevilen bir karakter üzerine yazılmış bir romandır.Yeni Neil Gaiman okumaya başlamış birine önerebileceğim bir kitap değil aslında.Yokyer,Yolun Sonundaki Okyanus ya da çizgi roman seviyorsanız Sandman’i kesinlikle öneririm.Pdf okurum diyorsanız Kıyamet Gösterisi ve Yıldıztozu’nun pdflerini gönderebilirim :slight_smile:

3 Beğeni

Teşekkür ederim, ağabeyimde Kıyamet Gösterisi var. O bayağı Terry Pratchett hayranı o yüzden ondan alabilirim ama Yıldıztozu’nu gönderirsen sevirim :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Matemdeki çizimler çok hoşuma gitti.

Tepkim Temsili

5 Beğeni

Offff offf offf nasıl sevap point kazandın anlatamam. The little gold book of ghastly stuff ı ne zamandır arıyordum.
Yani ne diyeyim en büyük indirimlere denk gel, hiç ummadığın yerden en çok istediğin kitap karşına çıksın.

Merhaba acaba kıyamet gösterisinin pdf ini atar mısınız bana da?