Telefondayken iki (yazıyla) kat dikkat edeceğim
Gözden kaçırdığım olursa cadı görmeden @SJack bana mesaj at, yoksa durum fena gibi
Telefondayken iki (yazıyla) kat dikkat edeceğim
Gözden kaçırdığım olursa cadı görmeden @SJack bana mesaj at, yoksa durum fena gibi
Görmeyi en son beklediğim yorum diyebilirim, güldürdüysem bile farkında olmadan yapmışımdır.
Bir gün ben de yazarım bu başlığa, ama malum, o gün bugün değil.
Biraz olduğundan eminsiniz, değil mi?
Aslında hiç yapmıyorum Bunlar hep üstüme kurulan komplo
Telefondayken dikkat edeceğim zaten ama yine de işi garantiye aldım. Cadı görmeden @SJack uyaracak beni, öyle umuyorum
Tanınmamak için profil resmimi bile değiştirdim
@Agape forumun sempatik cadısıdır. Herkes onun gözünde potansiyel bir kurbağa adayıdır.
@Arqonquin üyeleri uzaktan gizli gizli, sessizce takip edip cadıya bir takım bilgiler uçurur. Cadının en has yardımcısıdır. Dikkat edilmesi gerekir.
@SJack robot denetmendir. Bazı zamanlar gönderimi o değil, üzerime yolladığı system tarafından düzeltilir. Emojiden önce nokta koymadan rahat edemez.
@Ozgur çevirilere fısıldayan adamdır.
@alper forumun kitaplar konusunda bilgi deposu, adeta ayaklı kütüphanesidir.
@_Ged Matrix filmini anımsatır. Sanki kaset koyulan yere kitap koyar ve kafasına yükler gibi bir his oluşturur. O derece hızlı ve çok kitap okur.
@Rena ve @Melisa bir Harry Potter serisini 100 kere bile olsa sıkılmadan tekrar tekrar bitirebilirler. Forumun güldüren üyelerindendirler.
Yapmayın bunu, güldürmekle alakam yok benim.
Harry Potter kısmına katılıyorum ama:)) (Bu emoji sayılmaz, nokta koymadım o yüzden).
Ne istiyorsun benden ya. Bari gizli gizli kin güt. Popomu kollamaktan önüme bakamaz oldum
Evet, doğru. Harry Potter filmlerini sıkılmadan tekrar tekrar izliyorum.
Mesele filmse pek katılmıyorum maalesef.
Bir de Harry Potter abartılıyor diyor
Seriyi çok seviyorum. Ben Harry Potter’dan başka fantastik seri yokmuş gibi davrananları diyorum. Bu konuda abartıyorlar.
Bu forumun benden çektiği ne ya .
Kendi adıma konuşmam gerekirse imreniyorum
O da senin problemin. Benim problemim bana yetiyor. Ayrıca gizli kin gütmeyi de hiç sevmem. Açık açık olsun ki herkes ne düşündüğümü bilip sana kin beslesin. Sonra kadim kurbağalığa laf ediliyor filan hiç haz etmiyorum.
Ben zaten bir kadim kurbağa kadar çirkin bir münzeviyim o yüzden bence gerek yok mananı bana harcamana
Manasız benim kurbağa skilim, sen meraklanma.
Ben de sizlerin arasında bulunmaktan çok memnunum. Bu ay kendim başta olmak üzere herkesi şaşırtmayı planlıyorum.
@Melisa