Nick Altı Yorumları

:frog: :grimacing:

Telefondayken iki (yazıyla) kat dikkat edeceğim :upside_down_face:

Gözden kaçırdığım olursa cadı görmeden @SJack bana mesaj at, yoksa durum fena gibi :sweat_smile:

2 Beğeni

Görmeyi en son beklediğim yorum diyebilirim, güldürdüysem bile farkında olmadan yapmışımdır. :smile:

Bir gün ben de yazarım bu başlığa, ama malum, o gün bugün değil.

Biraz olduğundan eminsiniz, değil mi? :slight_smile:

2 Beğeni

Aslında hiç yapmıyorum :smirk: Bunlar hep üstüme kurulan komplo :sweat_smile: Telefondayken dikkat edeceğim zaten ama yine de işi garantiye aldım. Cadı görmeden @SJack uyaracak beni, öyle umuyorum :sweat_smile: Tanınmamak için profil resmimi bile değiştirdim :crazy_face:

5 Beğeni

@Agape forumun sempatik cadısıdır. Herkes onun gözünde potansiyel bir kurbağa adayıdır.

@Arqonquin üyeleri uzaktan gizli gizli, sessizce takip edip cadıya bir takım bilgiler uçurur. Cadının en has yardımcısıdır. Dikkat edilmesi gerekir.

@SJack robot denetmendir. Bazı zamanlar gönderimi o değil, üzerime yolladığı system tarafından düzeltilir. Emojiden önce nokta koymadan rahat edemez.

@Ozgur çevirilere fısıldayan adamdır.

@alper forumun kitaplar konusunda bilgi deposu, adeta ayaklı kütüphanesidir.

@_Ged Matrix filmini anımsatır. Sanki kaset koyulan yere kitap koyar ve kafasına yükler gibi bir his oluşturur. O derece hızlı ve çok kitap okur.

@Rena ve @Melisa bir Harry Potter serisini 100 kere bile olsa sıkılmadan tekrar tekrar bitirebilirler. Forumun güldüren üyelerindendirler.

7 Beğeni

Yapmayın bunu, güldürmekle alakam yok benim. :sweat_smile:
Harry Potter kısmına katılıyorum ama:)) (Bu emoji sayılmaz, nokta koymadım o yüzden).

3 Beğeni

Ne istiyorsun benden ya. Bari gizli gizli kin güt. Popomu kollamaktan önüme bakamaz oldum :smile:

2 Beğeni

Evet, doğru. Harry Potter filmlerini sıkılmadan tekrar tekrar izliyorum. :slightly_smiling_face:

:joy:

2 Beğeni

Mesele filmse pek katılmıyorum maalesef.

Bir de Harry Potter abartılıyor diyor :smirk:

1 Beğeni

Seriyi çok seviyorum. :slightly_smiling_face: Ben Harry Potter’dan başka fantastik seri yokmuş gibi davrananları diyorum. Bu konuda abartıyorlar.

1 Beğeni

Bu forumun benden çektiği ne ya :joy::joy:.

5 Beğeni

Kendi adıma konuşmam gerekirse imreniyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Ben @_Ged kendime örnek alıyorum. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

O da senin problemin. Benim problemim bana yetiyor. :buyucu: Ayrıca gizli kin gütmeyi de hiç sevmem. Açık açık olsun ki herkes ne düşündüğümü bilip sana kin beslesin. Sonra kadim kurbağalığa laf ediliyor filan hiç haz etmiyorum. :buyucu:

2 Beğeni

Ben zaten bir kadim kurbağa kadar çirkin bir münzeviyim o yüzden bence gerek yok mananı bana harcamana :smile:

1 Beğeni

Manasız benim kurbağa skilim, sen meraklanma. :buyucu:

2 Beğeni

Ben de sizlerin arasında bulunmaktan çok memnunum. :hanci: Bu ay kendim başta olmak üzere herkesi şaşırtmayı planlıyorum.
@Melisa :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni