Oathbringer - Fırtınaışığı Arşivi 3. Kitap Okuma Etkinliği

Ben 4 e kadar okudum orda da yoktu kaçırmadıysam. :joy: 5. Kitapta açıklanmıştır muhtemelen.

2 Beğeni

5.kitabın en sonunda açıklanıyor, çok kritik bir bilgi spoiler yiyeceğiniz muhabbetlere girmeyin :)))

2 Beğeni

:smile: :smile:

image

Cevaplara daha çok yolumuz var, belli :smile: .

1 Beğeni
  1. Kitapta belli oluyor.

@RolandDeschain bunu burada yazmasan iyiydi. Şahsen ben bu bilgiyi yazarın kitap dışı paylaşmasından da pek hoşnut değildim.

Elçilerin durumu pek iyi değil. Hepsinde zihinsel ve duygusal sıkıntılar var. En berrakları Nale gibi duruyor, onun halini de gördünüz. İkinci kitapta Nale’in Jezrien hakkındaki yorumunu hatırlayın

“Praise Yaezir,” he said. “Herald of Kings. May he lead in wisdom. If he ever stops drooling.”

Jezrien’in hali böyle mesela. Jezrien çok kısa bir pasajda bir yerde görüldü, bu kitapta da göreceksiniz ama o olduğunu anlar mısınız bilemem.

Neyse kitabın sonlarına doğru bir gelin bakalım bir.

2 Beğeni

Dün gece burada spren dahi yoktu. Şimdi spoiler’lı muhabbet dönüyor. Ben en iyisi Kaya’nın güvecine doğru uzaklaşayım.

3 Beğeni

Sonraki kitaplara dair bilgi verilmesini ben de pek istemiyorum ki zaten yasak etkinliklerde. Muhtemelen o olay açıklandığında vereceğimiz “vayy be” tepkimiz şu anda %50 azaldı. :slight_smile:

Anlayabileceğimi hiç sanmıyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben en iyisi mağarama döneyim. :roll_eyes: Mağaramda mağaram. :joy:

Güldürdün beni.

3 Beğeni

Çok özür diliyorum arkadaşlar yazarın kendisi açıklayınca önemli olmadığını düşünmüştüm. Siliyorum şimdi hemen. Kusura bakmayın valla kötü oldu. :pensive:

3 Beğeni

Olayın arkasında histen fazlası var, açıklanacak orası da.

2 Beğeni

Okçu Telebmiş. İyi tahmin. :slight_smile:

1 Beğeni

Üçüncü bölüm bitti. Genel olarak durgun bir bölümdü ve önceki bölüm gibi pek beğenmedim. Kurgusal olarak da keza zayıftı, hiç merak etmedim olacak bitecek şeyleri. Dörtte biraz gaza basarlar umarım.

Elhokar’ın ölmesi tıpkı Sadeas gibi gereksizdi. Tam herif kendini buluyorken hem de. Ölmeden hemen önce kelimeleri söylüyordu dicem ama Parekılıcı yanında belirdi. Bu sefer Jasnah gibi ölümden dönebileceğini sanmıyorum. Çok büyük hata ettin Brandon Efendi, bunu hiç sevmedim.

Shallan bildiğimiz Shallan. Yine bir ton gereksiz sahnesi vardı. Çok da vakit harcamaya gerek yok. Tek diyeceğim umarım Kaladin’le aşk yaşamazlar. Hele sırf aşk yaşasınlar diye Adolin ölürse Sanderbot’a iyi küfür ederim.

Azure ilgi çekici bir karakter. Daha önce karşılaştığımız biri mi emin değilim. Shadesmar hakkında da bilgi sahibi. Bakalım altından ne çıkacak.