Oathbringer - Fırtınaışığı Arşivi 3. Kitap Okuma Etkinliği

Valla ideal şartlarda 15 Eylül’de başlayalım demiştik üstat, ama 5. kitaptan hala ses seda yok. Sonbaharda gelir diyorduk. Akılçelen hattından bir soralım bakalım.

Dilerseniz 1-2 ay falan erteleyebiliriz 5. kitaba daha yakın tarih olsun diye. 15 Eylül’de başlayalım, hızımızı aldık derseniz ben ona da okeyim :smile: .15 Eylül’de başlarız diye ayarladım ben kendimi :smile: .

1 Beğeni

Şafakparesini de çıkarın aradan bu esnada, gerçi @isos81 başlamış.

2 Beğeni

Aynen, Tanrıların Gazabı’nı bitirdikten sonra onu okucam :smile: .

1 Beğeni

Ben daha 3. Kitabı yarılayamadım. Bir türlü elim gitmiyor kitaba. :frowning: Yıllık izinde aradan çıkarırım umarım. Ama 1 hafta boyunca dokunmayacağım 25’ine kadar yani.

2 Beğeni

Ben gaza gelmişken önden mi gitsem acaba, zaten İngilizceden okuyorum. Etkinliklere her türlü katılırım ama bilemedim. Belki araya başka seriler alırım.

Dawnshard dün akşam bitti. @Tilqi_Gin ama pek başarılı bulmadım. 3/5 veriyorum. Edgedancer daha iyiydi.

2 Beğeni

Tadı beraber güzel :smile: Ama sen bilirsin. Şimdi müsait vaktin vardır ileride yoğunlaşırsın falan, bilemedim. İstersen Akılçelen’den gelecek cevabı bekleyelim önce.

1 Beğeni

Tamamdır, haber edersin. Ben de araya birkaç kitap sıkıştırırım bu süreçte.

Beklemedeki tek endişem, araya çok zaman girerse tadı kaçıyor ve olaylar vs. unutuluyor. O yüzden biz her türlü dörde başlayalım, gerekirse beşi bekleyelim derim ben.

2 Beğeni

Kasıma sarkma ihtimali yükselmiş. 4. kitabın etkinlik başlangıcını ne yapalım ?

• 15 Eylül
  • 15 Ekim
0 oylayan
1 Beğeni

@isos81 biz kaybetmişiz ya :joy:

Başka kullanmayan kaldı mı bilemedim ama, anketin sonucu değişmez gibi zaten :smile: 15 Ekim’de Savaş Ritmi etkinliğinde görüşürüz dostlar.

3 Beğeni

Bot basayım mı ankete ?:))

1 Beğeni

Hahah ekran görüntüsünü de aldım, artık resmiyete kavuştu :smile: .

1 ay ertelemek daha iyi olur belki de ya, 5. kitap Kasım’ı da geçebilir gibi hissediyorum ben.

2 Beğeni

Ben zaten araya başka kitaplar aldım, başlamadım dörde. Ekimi de geçirmeyelim ama, unutmayalım olayları. :slight_smile:

4 Beğeni

Dayım siz neler yapıyorsunuz böyle ya :smile: Bu düğüne biz nasıl davetli olmayız Sanderson enişte? O kadar Shallan bölümü okuduk :joy:

2 Beğeni

Deli lan bunlar! Keşke biz de orada olsak. :sweat_smile:

2 Beğeni
  1. Kitaba artık :grinning:

Bu yıl ne konsept yapacaklar acaba.

3 Beğeni

Utahta bile yaşasan gireceğin garanti değil. Bu yılki sistemleNexus etkinliğine kayıt oluyorsun, rastgele çekiliş ile belirli bir süre içinde bilet alma hakkı tanınıyor, vakit geçerse alamıyorsun. Biletler kişiye özel, yani değişim veya satış imkanı da yok, sadece full iade seçeneği var. Yani hızlı olup alayım veya basayım parayı alayım diye bir seçenek yok. Alan birinin yerine gireyim seçeneği de yok. Karaborsayı önlemek ve bütün katılmak isteyenlere olabildiğince eşit şans tanımak icin bu sistemi geliştirmişler ama bu da biletleri almayı tamamen şansa bağlıyor.

Nexus’a bilet alabilenler Worldhopper Balosu bileti için başvuru yapabiliyor.

3 Beğeni

Ben böyle şeylere çok coşuyorum yahu. Müthiş bence.

2 Beğeni

Köprücü kostümlerimizi giyer, iki halay çekerdik :joy: . Kız tarafı çok zayıf kalmış, biz kız tarafı olarak kaynarız o kapıdan gireriz :joy: .

Çok hoşuma gitti benim de, epey özenerek çok güzel bir organizasyon yapmışlar.

2 Beğeni

Şafakparesi’ni okudum, epey beğendim ben. Uzun da gelmiyor, kısa da gelmiyor tam tadında ve kararında :grinning_face_with_smiling_eyes: . Birtakım önemli gelişmeler de oluyor, Savaş Ritmi’ne geçmeden arada okumanız tavsiyemdir.

4 Beğeni

Oathbringer ikinci cildi bitiremeyen ben napacağım acaba? Malazan’da 800’e gelirken nedense bu ikinci cilde elim hiç mi hiç gitmiyor.

2 Beğeni