Okuma Etkinliği - Buzun Anıları (Malazan #3)

Ben ilk yarısını daha çok sevmiştim ama ikinci yarısı da çok epik tatmin edecektir.

1 Beğeni

Kitabın son 200 sayfasına 2 buçuk ay ara verip bitirdim. Bu akşam bölüm özetleri ile hafızamı tekrar tazeleyeceğim.
2.kitabi hemen bitirdikten sonra 3.kitap beni baya yordu. Savaş hazırlık süreci bana çok çok uzun geldi. Bir türlü başlamadı gibi. Seri beni çok zorluyor, halen atmosfere ve konulara alışamadım. Muhtemelen seriye ara vericem gibi ama bilmiyorum zaman çarkınida bu kafada bırakıp sonra seriyi tek nefeste bitirmiştim.
Kafamdaki karışık sorulara anlam verince devam ederim gibi.
2.kitabı çok sevmiştim ama bu kitap biraz yordu beni.
O yüzden 2 > 3 diyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Kitabı bitirenler yardımcı olabilir mi?

Bu kitaptaki Tayschren mevzusunu pek anlayamadım. Kılık değiştirmesi ve tam olarak görevi neydi kısaca hatırlatabilir misiniz?

Özet

Benim hatırladığım kadarıyla imparatoriçe tarafından Köprüyakanlar’ın hareketlerini takip etmesi için orduda görevlendirilmişti. Dujek aslında Laseen’e ihanet etmemiş ve hâlâ onun komutanlarından biri ama Whiskeyjack ve dolayısıyla ekibi öyle değildi. Kitabın sonlarında da Tayschren’in (Artanthos) aslında Köprüyakanlar’a ihanet etmediği ve farklı bir şey planlarken işlerin sarpa sandığını okuyoruz.

Bir yıl önce okuduğum için bu kadar hatırlıyorum, yanlış bile olabilir :sweat_smile:. Zaten seri bitince seriyi yeniden okumayı düşünüyorum.

1 Beğeni

Bi arada 4.kitap için bir etkinlik oluşturulmamiş galiba. 4.kitap için fikirlerimi nereye beyan etsem daha iyi olur?

1 Beğeni

Burası uygun olur gibi ama sürprizbozan varsa spoilerlarsanız iyi olur :slight_smile:

2 Beğeni

Melih Hocam en uygun başlığı bırakmış zaten :grin:

2 Beğeni

Malazan spoiler başlığı var. Oraya yazabilirsin. Her halükarda spoiler etiketine alman iyi olur.

1 Beğeni