Okuma Etkinliği - Buzun Anıları (Malazan #3)

Evet, Malazan ana konusunda konuşmuştuk. Minor bir spoiler orası.

Ben yanlış mı okudum, hood jaghut mu yani? O kısmına hiç dikkat etmedim çünkü olayın

Buna da bir cevap gelmedi. Arada kaynadı sanırım @isos81 @nefarrias_bredd bir bakar mısınız size zahmet buna da

Ben daha başlamadım okumaya. O bölümü de hatırlamıyorum maalesef.

Türkçesi’nden buldum şimdi. Güne anlamlı bir söz bırakıyorum.

“Bütün ölümler anlamsız ve gereksizdir, dostum. Ta ki yaşayanlar onlara anlam kazandırıncaya dek”

Buke

4 Beğeni

Mustafa Kemal Erwin Smith ondan esinlenmiş. :slight_smile:

Okumaya başlayanlar parmak kaldırsın lütfen.

Katılacağını belirten 16 kişi var ama kimseden ses çıkmıyor. :thinking:

3 Beğeni

Valla ben iş güç arasında fırsat buldukça atıyorum hocam bir iki sayfa, mevzulardan geri kalmayayım diye (bahane tabi). Ama ingilicceden okuyorum, bende Türkçe yok daha :confused:

2 Beğeni

Başlayamadık ki :roll_eyes: Bugün biraz boş vaktim var başlarım diyordum sağlık sigortalarını yenilemeye saatler gitti :triumph: Elimin altına koydum ama hayırlısı bakalım bugün/yarın/öbür gün…

1 Beğeni

Ben bitirdim, dragonlance de bitti, 4’e devam.

1 Beğeni

Sayfa 267 ye kadar gelmeyenler okumasın.

Itkovian ve adamlarının Tlann Imasslar tarafından K’ell Avcılar’ dan kurtarıldığı kısım çok hoşuma gitti. Ata ırkların gücünü bir kez daha görmüş olduk ve bence buzdağının görünen kısmı bu sadece. Olaydan sonra Itkovianın durumu açıklarken Pannion sözcüğünü kullanması ve binlerce Tlan Imass’ ın pür dikkat kesilip ona odaklanması tüyler ürperticiydi. Böyle yapmalarının sebebi de Pannion’ un bir Jaghut sözcüğü olmasıymış. Bu nasıl bir nefret, nasıl bir hırs Tlan Imass abilerim ablalarım? Şu ana kadar seride en çok merak ettiğim kısım bu iki ırk arasındaki rekabet. Tlan Imasslar şu ana kadar okuduğum kadarıyla bana gereğinden fazla hırslı ve fanatik bir ırk gibi geldi. O yüzden çok yaşasın Jaghutlar !

5 Beğeni

İlerleyen zamanlarda sana bu savaşın nedenini daha iyi bir şekilde anlatacaklar merak etme. Bakalım o zaman bunu söyleyecek misin :))

1 Beğeni

Ben bitirdim. Muhabbet açılsa da hoplasam diye bekliyorum ama ses soluk yok kimsede. O yüzden zaman çarkına başladım şu an onu okuyorum :joy:

2 Beğeni

Ben günler önce başlamıştım ama işler güçler ve dünya kupası derken başladığım gibi duruyor.

Hayırlısı… :slight_smile:

2 Beğeni

Az olmasını bekliyordum ama 0 olmasını beklemiyordum, şaşırdım valla. Gecikme, fiyat derken dağılmış ekip.

1 Beğeni

Diğer 2 kitapta ne kadar güzel konuşmalar var diyerekten bir hevesle buraya geldim ama sanırım ben nazar değdirdim biraz kusura bakmayın hahaha

Benden kaynaklı da olabilir, üstüne alınma :joy:

1 Beğeni

Bir suçlu var ise >>> @Artorias

Bence parmak doğrultmayalım, onun yerine Quick Ben övelim. Odunsu (ağaçsı?) şarap denince gülümseyen kaç kişiyiz mesela burda? :roll_eyes:

1 Beğeni

Uzun zamandır böyle güzel şarap içmemiştim :joy: ben abim ve kuruppe abim mükemmeller ya. İlerleyen zamanlarda Kuruppenin bence saha başka şeyleri çıkacak sanırım, sence?