Dimi yaa etkinliğin ele başları bile daha kitaba başlamamışken biz burda birileri yazsa da hemen atlasak diye bekliyoruz. Üzücü…
Heheh, tabi. Steven Erikson reyiz “onu öyle bırakmaz”.
Bir yerde okumuştum. Bu kitapta aslında çok önemli gibi gözüken karakterlerin hikayesi birden yok oluyor diye. Yazdığın şey buna benzer bir ironi olabilir mi
Bunu onaylayamadığım gibi inkar da edemem.
Ama kaçıyorsuuuun yaw
Bu kitapta 2 karakteri bayağı sevdim. 1.ncisi Whiskeyjack - 2.ncisi Itkovian. Kısa kısa okumak keyifli olsa da bazen Kruppe görünce Caladan reyiz gibi oluyorum ya
@Artorias ne varmış halimde hocam ? bitirdin mi kitabı? Öldü sonunda görmüşsündür.
Helin hiç iyi değil. Hep beni hedef gösteriyorsun. Bu millet bu numaraları yemiyor artık.
Yok henüz okumadım. @taurenim 'i bekliyorum. Şubat gibi anca başlarız gibi duruyor.
Yalnız haplo reis ortaya bombayı atınca herkes doldu buraya. Ama kitabı okuyan kimse yok hâlâ bence etkinliği değiştirip random konuşma etkinliğine döndürelim böyle daha eğlenceli oluyor hahaha
Caladan reis çok pasif kalmadı mı sence de yaw bu kitapta
Herkesin bir rolü ve kitabı var diyorum Rand ile Paran arasındaki benzerlikler de az korkutmuyor değil
Hahaha rand beni pek sarmadı. İlk kitapta favori sahnelerim perrin karakteri ile şu an açıkcası paran da çok sarmadı ve yazar da bu karakterin sarmayacağını anlamış olsa gerek ki onu birden destenin efendisine çevirip mühim bir rol vermeye başlamış bence
he birde en sinir olduğum karakterlerden biri de Nayneiv ablam bu arada tam bir cazgır hahaha
Ooo hemen bana suç atılmış.
Sen başlamıyorsun diye burda biz konuşamıyoruz bak gördün mü
Ahaha aslında başlarım ama nasılsa şubata kadar vakti var diye ağırdan alıyorum sanırım. Ama @Artorias’ı bilmem tabii bahane mi değil mi.
Sanki bir tık yük atmış gibi üzerinden ne dersin
Suç atmadım yahu seni bekliyorum işte.
Attın işte, çarpıtma…
Bende başladım ama fiziksel olarak fazla ağır, okumaya vakit ayırmakta zorlanıyorum şu an ağrılarım var Tam oturarak okunacak kitap, ama yatarak okuyabiliyorum o da çok yoruyor elde beş kilo
. Okuma standının da kapasitesini aştı biraz 1000 sayfa cilt olunca.
İlk 150 sayfa itibari ile şimdilik;
-Yırtıkyelken’in yeniden doğuşunu önceki kitapta anlamıştık zaten ama beklediğimden baya fazla bir şey çıktı Utanmasa herkesi esas duruşa gerecek
-Paran’a pek sempatim yok ama ona da epey bir power up epey bir rol gelecek gibi duruyor
-Leydi Gıpta/Envy ilgi çekici girdi, bekliyorum onun hikayesini de bakalım.
-Tez Ben reis dünyanın tüm derdine düştün ama başka kimsenin umursayacağı yok bence Burn’ü .
Yeni giren köprüyakar askerler ve tüccar koruması askerleri bir ara birbirine karıştırdım onun harici çok sıkıntı yaşamadım okurken şimdilik. Savaş konseyi toplanmacası da beklediğimden uzun bir chapter oldu ama güzel ve doyurucu bölümlerdi.