Okuma Etkinliği - Tanrıların Gölgesi (Kanyeminliler Destanı #1)

Hangi hız :joy: bir haftada 100 sayfa okuyamadım :sweat_smile: .

4 Beğeni

Tek hızlı giden benim ki ben bile yavaş kaldım :smile:

2 Beğeni

İstemeden tur bile bindirebilirsin, sıkıntı yok o konuda. :slight_smile:

3 Beğeni

@MelihAntepli @Vordue @Pyrewrath sizleri mi kırıcam. Katıldım hocamlar. Ama konuda acemiyim haberiniz olsun. :blush:
Bu akşam itibariyle okumaya başlıyorum.
Konuda bahsettiğiniz şu Varg ve Kan yeminlileri merak ettim bakalım neler okuyacağız

4 Beğeni

Bölüm 19, sayfa 200 ler itibari ile hikaye @Gelu nun dediği gibi 3 ayrı koldan hikaye anlatılmaya devam ediyor. @MelihAntepli in dediği gibi hala bir karşılaşma ve kesişim yok :smiley: . Muhtemelen kitabın yarısından fazlasında bu şekil devam edip sonlara doğru kesişecek muhtemelen.

Aslında bu 3 hikaye kolu kendi içinde yavaş yavaş olgunlaşıyor ama bir üst ana hikaye henüz yok gibi, büyük bir macera beklentisi ile seriye başlayanlar biraz hayal kırıklığı yaşayabilir bu nedenle. Şu an için hala evreni ve karakterleri tanıyoruz denilebilir. Orca’nın hikayesi hariç diğerleri henüz olgunlaşamadı bile, diğer iki hikayede hala yan karakterlere falan alışıyoruz :slight_smile: .

Bölüm 17 sayfa 180 lerden spoiler

RIP koca savaşçı :smiling_face_with_tear: Kitapta Odin de yok ama seni kafamda Valhalla ya gönderdim artık :smile: Çiftliklerinin saldırıya uğrayacağı aslında gümbür gümbür geliyordu hikaye akışında, Orca saldırı sırasında evde yakalanmasın diye bir yan yol yazmış yazar sanki. Froa’yı ziyaret kısmı biraz eğreti geldi gözüme ama sonrasında gelen Orca’nın duygusal ve hiddetli chapterı kitabın şu ana kadarki en güzel yerlerindendi

4 Beğeni

Benim de şimdilik en beğendiğim kısım burası oldu. Froa kısmı biraz havada kalmış bence de.

3 Beğeni

Ben de an itibariyle 19. bölüme geldim. Son iki bölümde tempo arttı. Hem Orka hem de Kan Yeminliler tarafında.

Thorkel’e üzüldüm. En beğendiğim karakterdi. Ama dediğin gibi olacaklar belliydi kitabın başından beri -Thorkel’in ölüp, oğlanın kaçırılması. Bundan sonra Orca’nın intikamını izleyeceğiz gibi gözüküyor.
Gudvarr’a da çok sinir oldum. Onun ölümünü sabırsızlıkla bekliyorum.

4 Beğeni

Kitabı anca sipariş vermiş bulunmaktayım da 7-9 gün teslim diyor, ciddi mi bu? 7 günde kargo mu kaldı şu senede. :smiley:

4 Beğeni

350.sayfaya geldim. Kitap giderek güzelleşiyor gibi ama bakalım.

3 Beğeni

Benim sipariş hala “sevk için hazırlanıyor” kısmında, şaka gibi cidden 9 günde falan gelecek sanırım :smiley:

3 Beğeni

Nerden aldınız ayıptır sorması? Ona göre o siteden uzak duralım :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Kitapyurdu… İndirim var diye buradan aldık, bu da dönüşü oldu :smiley:

3 Beğeni
  1. bölüm:

Orka ve diğerlerinin yolu birbirleriyle bu Drekr vasıtasıyla kesişecek bence. Elvar’ın geçmişiyle yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak bakalım.

2 Beğeni

Kitapta son yüzlüğe girdim.

@Pyrewrath bence ilk kitapta birleşme görmeyeceğiz. İkinci kitapta belki görürüz. Acaba 3 ayrı hikaye mi okuyacağız diye de düşünüyorum. Yani bir birleşim olmayacak ama bu karakterlerin hikayelerini ayrı ayrı okuyacağız. Böyle bir ihtimalde düşünüyorum.

1 Beğeni

Erikson reyiz gibi bir birleşme olursa tadından yenmez diyerek umudumu korumak istiyorum. :smiley:

2 Beğeni

Gelin, gelin! Bölümler 35 ve 37’de Orka şov var

3 Beğeni

Bölüm 30 civarı kaldım ben, çok gezmekten okuyamadım 2 gündür :smiley: Bi gaz verip bu haftasonu bitirmem lazım gibi, haftaya kalırsa çok es vermem gerekecek kitabın ortasında :smiley: .

2 Beğeni

Bir 100 sayfam daha var ama hızlanmak için güzel bir motivasyon oldu hocam, bu arada maşallah bu ne hız. :slight_smile:

3 Beğeni

Kitabı çok beğendim ben şuana kadar. Bundan sonra saçmalamaz diye umuyorum yazar. Martı ikinciyi bassın, yazar da üçüncüyü yazsın diye bekleyeceğim.

4 Beğeni
  1. Bölüme geldim, tahminimden daha iyi bir kitapla karşılaştım. Sürükleyici, kolay okunuyor. Karakterleri de sevdim. İyi ki kitabı es geçmemişim.
4 Beğeni