Tamam kabul yukarıda yazdığım çoğu şey iç içe ama 5 yılda bitmeyecek kadar büyük gibi geliyor bana. Umalım da dediğiniz gibi güzel işlenir.
East Blue’yu izleyip bırakmak battle shounenleri zirvede bırakmak gibi bir şey benim için. Bu atmosferi ve samimiyeti başka hiçbir One Piece arkında bulamazsınız. Belki Davul Adası. Tabii onun dışında Foxy arc- MF arası da çok sağlamdır ama East Blue’nun tadı çok ayrı.
Dün animesinde Big Mama hikayesini bitirdim. Sonundaki şarkı ve devamında ilk bölümden parçaları izlemek duygulandırmadı desem yalan olur. Nereden nereye.
Big Mam arc’ı bir de mangadan bakmanızı tavsiye ederim çünkü belli şeyler filler. Atıyorum Cracker Luffy dövüşünün çoğu filler.
Bir de çok az manga sayfası kullanıyorlar animede. Akıcılığı engelliyor.
Wano’da şu an seri epey hızlandı, hoşunuza gider bence.
Wano ve hoş kelimeleri aynı cümlede mi?
O kadar gereksiz uzamasından belliydi
Arc bitince başlıyorum bölümlere, o arada listemdeki kısa animeleri bitiriyorum.
WCI’ye nazaran en azından hızlı ve akıcı. WCI akmıyordu Luffy’nin kazanıp Sanji’yi alıp gitmesini bekliyorduk. Wano arap saçı gibi. Daha zevkli.
Ancak şu var ki, Wano pek çok şeye darbe vurmuş bir arc. O açıdan ciddiye almayanları da anlıyorum.
Sen bir de Wano’daki uzatmaları gör ya.
Kısa anime olarak 12 bölümlük Tokyo Magnitude var. Çıtır çerez, hoş bir tad bırakıyor ağızda onu önerebilirim.
Onun dışında ben de JoJo serilerine başladım onu izliyorum. Part 3 sezon 1’in sonundayım.
Dr Stone izlemeyi düşünüyorum ama sonrası için önerdiğin animeye de bakarım.
Editör yeni bölümü okuyunca ağlamış. Bakalım ne çıkacak.
Sanji, anime de en çok sevdiğim karakter. Sanırım bundan bahsediyor orada.
Yeni bölüm spoilerı.Anime takip edenler bakmasın.
. Kinemon ve Denjiro’nun kılıcı ulaşabiliyor sadece Kaido’ya.Diğerleri fıs.Kaido ve Kızıl Kınlar aşağı düşüyor.
-Kısa bir flashback görüyoruz.Ebeveynleri,küçük Kaido’ya korku hissetmediği sürece darbe alamayacağını söylüyor.Kaido’nun tam olarak bir insan olmadığını görüyoruz.Metal gibiymiş bazı yerleri bizim oğlanın.
-Luffy direkt Momo’ya yardıma gidiyor.Ama Gifter’lar tarafından durduruluyor.Yamato babasına gidiyor.Onu kendisine yaptıkları için öldüreceğine yemin ediyor.
-Kozuki’nin Samurayları,Canavar Korsanları’na dalıyor.Ortam bir anda savaş alanına dönüyor.Canavar Korsanları şokta çünkü Kaido aşağı düştü ve Kızıl Kınlar hala yaşıyor.
-Ortam karışmışken Shinobu Momo’ ya ulaşıyor.Black Maria Shinobu’yu blokluyor.Aynı anda Law Black Maria’yı blokluyor ve Shinobu’ya Momo’yu alıp gitmesini söylüyor.
-Luffy olanları görünce Kın’lara yardım etmek istiyor.Queen ile karşılaşıyor.Parmağını ısırıp “Yeni haki tekniğini bu balon adam üstünde deneyeceğim diyor.”
-Big Mom,Queen’i yumrukluyor ve “O benim diyor”
Aşırı açasım geldi… Ama anlamam büyük ihtimal 100lerdeyim hala.
Anlaman çok zor. 800 küsür sayı okuyunca unuturum diyorsan bak.
Teach ve ekibi bu en güçlü zoan türü meyvenin peşine düşmez mi? Kaido’nun öleceğini düşünürsek.
Takip eden yok ama yeni bölüm spoilerı.
. Sanji vs calamity (not jack)
Brook appears
break next week
Bölüm tek kelimeyle HA-Rİ-KA.