One Piece

Hasır Şapka Korsanlarının oyuncu seçimleri açıklandı.

Bütün hepsini ayrı ayrı tweet atmışlar, onun yerine ben direkt hepsini içeren bir fotoğraf atayım.

Mangakanın mesajı

@magicalbronze

4 Beğeni

Luffy bayağı tatlı duruyor. :smiley:

1 Beğeni

Bugünün haber listesindeydi kendileri. Birazdan gelecek hatta :krs: Siz de güzel toparlamışsınız, ellerinize sağlık. :pirate_flag:

2 Beğeni

Seriyi çok severdim bir dönemler ancak tüm ilgim soğudu ve fan kitlesinden yerli yabancı pek hazzetmiyorum. Gördüğüm en kötülerinden hatta.

Bir ara baştan okumayı düşünüyorum ama zamanında hissettiğim duyguları tekrar hissedebilmeyi umuyorum. One Piece’in gönlümdeki yeri her zaman ayrı olacak. Ki nickim de oradan geliyor zaten. :smiley:

2 Beğeni

Hayırdır inşallah, bir sıkıntı mı oldu?

1 Beğeni

Senelerimi verdiğim, zamanında çok sevdiğim manga serisidir.Ne yazık ki son yıllarda berbat bir ilerleyişe sahip.Çöp bir seri oldu kısaca.Bu zamana kadar okumamış varsa okumasın gerek yok.

Manganın yeni bölümüyle alakalı bazı duyumlar var da, yavaştan doğrulanıyorlar. Gerçekten çıkarsa mangaka artık ne yaptığını bilmiyor demektir. Neyse bölüm gelsin de bir.

1 Beğeni

Animesini Wano Arc öncesi bırakmıştım. Spoiler çok dert etmediğimden YouTube da arada denk geldiğinde yeni bölümlerde neler olmuş bir bakıyorum. Hangi konuda konu can sıkmaya başladı merak ettim, müsait bir zamanınızda yazar mısın?

Law spoilerı mı? Onun doğru olduğunu sanmıyorum ama doğru olmasını isterdim.

Big Meme zaten iki arktır rezil rüsva ediliyor, Law ikiye ayırsa ne ayırmasa ne a.

Seride çok daha ciddi sıkıntılar var.

1 Beğeni

Ben de whole cake ortalarında, bıraktım demeyelim de, ara verdim. Spoiler dert etmem. İm luffy’nin anası çıksa güler geçerim.

1 Beğeni

BM spoiler doğru çıktı deme.

Doğru değildir yüksek ihtimal epey olanaksız duruyor. ikili kazanırsa kombine bir saldırıyla olur bu, ki BM düşmüştür bence de ama Law’un teklemesi şeklinde değildir. ha keşke doğru olsa ama.

1 Beğeni

Arkadaşlar, açıkçası marineford sonrası arclarin hiçbirinden tam bir randıman alamadım ben. Eğri oturup doğru konuşalım. Dressroba arc hariç hiçbirinde yukselmedim bile. Fishman island olsun, punk hazard olsun, zou olsun, heyecan dozu düşük plotu ilerleten ama çok yavaş arclardi. Whole cake arc’da sanji’nin ayrılmasını da yemedi kimse bence. Yeni bir enies lobby çıkmazdı ve çıkmadı da. Hasılı velkelam Oda çok uzattı, çok sundurdu. Merak etmiyor musun sonunu derseniz, ediyorum. Fakat, özet geç modundayim.

4 Beğeni

Yüz bölüm doldurdu boş muhabbet, seri başından beri heyecanlandırdığı İmparator korsan tayfalarını işlerken halen Arabasta tarzı hikaye işleyip de 2 bölümde tayfaların üstünü sileceksen ben öyle mangayı ne edeyim? Bir de demezler mi hep böyleydi, hep böyle değildi de neyse hep böyle olsun, insan gelişme bekler biraz değil mi? Halen daha aynı takıntılar, filler bölümler, öldürmekten kaçmaklar. Serinin zirvelerinin kapışmasında bile ölüm olması imkansız. Savaş falan denir mi o zaman buna? Wano’da sahte ölüm tavan yaptı iyice.

Serinin ilk yarısında uçurduğu beklentileri karşılamayan bir manga oldu One Piece. İleride şöyle olacak böyle olacak diye diye seri bitti. Şöyle efsane böyle efsane tayfaların kaptanı ayrı sıkıntı, tayfa üyeleri ayrı bir sıkıntı. Organizasyon olarak bırak tayfa demeyi grup bile demeyeceğim bir yığın karakter var gibi. Bunların yönettiği okyanuslarda ben de olurum Korsan Kral diyesi geliyor insanın.

Cidden beklenti meselesi ama bir yerden sonra Harry Potter’a bağlaması lazım böyle hikayelerin. Az da olsa dozun koyulaşması lazım. Ben böyle bir hikaye beklerdim One Piece’den. Şimdi adet oldu diye okuyorum sayılır. Bazı gizemler açıklansın diye bekliyoruz artık. Dövüşler gram ilgimi çekmiyor.

2 Beğeni

9 senedir falan güncel takip etmesem üzülmem de verdiğim emeğe üzülüyorum. Bana yazık seni sevdiğim için bana yazık.

Son bölüme ne cevap vereceğimi bilemedim. Ortalama bir One Piece bölümü değildi, büyük bir olay olmuştu sonuçta. Ama iyi de değildi.

Bölümde olacak ne varsa önceden spoiler almıştım belki de ondandır. Spoiler almayı bırakmam gerekiyordur belki de.

1 Beğeni

Dövüşler bende artık heyecan uyandırmıyor. Bir Teach kaldı son dalım ne İm ne Ryokugyu sadece Teach. O yüzden x karakter y karakteri yenmiş ne fark eder durumundayım. Bölüm sonundaki Zunesha muhabbeti falan asıl ilgi çeken kısım onu da kürdan ucu kürdan ucu verecek galiba. Wano sonu Zou’daki gibi bir bilgi yığımı bekleyebiliriz.

1 Beğeni

Tiç ilk anlatıldığı andan itibaren serideki en ilgi çekici karakterdi, hala da öyle. Seyir zevki hepsinden fazla. Çok özgün bir tipleme kesinlikle One Piece için.

Wano bence Rosa veya WCI gibi gitmeyecek, final ark’dan önceki son viraj olduğu için büyük olaylar göreceğiz.

Tiç’i son gördüğümüzde “Onu hükümete bırakmaktansa kendime almayı tercih ederim” gibi bir cümle kullanmıştı. Burada Robin’i kastetmiş olabilir bence ark sonu kendisini görebiliriz.

Tiç, Im sama, Dragon ve Mihowk için heyecanlıyım ben hala. Umarım bu karakterlerin hakkını verir.

Op’da bir karakter işlenene kadar ilgi çekicidir ancak. BM sonrası bundan iyice emin oldum.