edit: Okunup tüketilmesi değil, son yüzyılın filozoflarından birisi olarak irdelenmesi ve ders alınması gerekiyor bence.
Umberto Eco, eklersen güzel olur. Ben de yeni keşfettim uzun uzun kitapları ne güzel ucuza basılmış.
edit: Okunup tüketilmesi değil, son yüzyılın filozoflarından birisi olarak irdelenmesi ve ders alınması gerekiyor bence.
Umberto Eco, eklersen güzel olur. Ben de yeni keşfettim uzun uzun kitapları ne güzel ucuza basılmış.
James Graham Ballard?
Listeme aldım. En kısa sürede ekleyeceğim.
Talep gözümden kaçmış Umberto Eco’yu da listeme aldım.
İsteğim doğum günü hediyesi oldu.
Merhaba Serhat,
Benim elimde Simon Beckett’ın tüm kitapları var fakat henüz hiçbirini okumadım.
Rica etsem bir başlık açabilir misin.? Böylelikle oradan okuyucu yorumlarına ulaşabilirim.
Müsait olduğunuz bir vakit ben de Nick Hornby eserleri başlığını isteyebilir miyim? Teşekkürler
Haftaya hazırlayabilirim. Yarışma şuan önceliğimde
Friedrich Nietzsche güzel olur.
Jack London gelebilir mi acaba?
Daha önce böyle birşey yazmıştım. Aynısı Jack London içinde geçerli.
Doğru, haklısınız. Bu hiç aklıma gelmemişti
Şuan yeni açılacak konular üzerinde çalışıyorum. Kapakları düzenliyorum. Şuan için 7-8 konu hazır gibi. Haftaya yeni bombalar patlar.
Bu gibi durumlarda sadece Türkçeye çevrilmiş kitaplarının isimleri ve orijinal yazım yılları olsa yeterli olabilir, belki kalitesinden emin olduğunuz bir ya da iki yarın evinin adını yazabilirsiniz.
Oğuz Atay, Tomris Uyar, Virginia Woolf, Hermann Hesse ve Doris Lessing kitaplıkları çok güzel olurdu.
Bana hep üvey evlat muamelesi yapsan da bir yazar daha isteyeceğim. Sitede adı sadece bir kere anılmış Yukio Mişima