Bu kitap hakkında en çok beklediğim, kitabın 2.yarisindaki Kaladin dövüşü ile son 10 15 sayfadaki olacaklara vereceğiniz tepkiler. Eşsiz bir kitap okuyorsunuz gençler.
Yav 10-15 sayfa güzel şey ve Kaladin savaşı okuyacağız diye 1200 sayfa kitap mı yazılır? Allahın yok mu senin Sanderbot?
Yok yav bence ilk 4 kitap arasında serinin aksiyonu ve gizemi en yüksek kitabidir. Açık ara olarak da en sevilen kitabı olması lazım. Yağ gibi kılçıksız akıyordu 10 sene önce okurken.
Beşinci bölüme geldim. Artık kitabın sonuna yaklaştım klasik Sanderlanche’i yaşarız sanırım.
Bu bölümde Shallan beni şaşırttı gülen yüzünün arkasında gizlediği bir karakter vardı ama babasını öldürmesini beklemezdim. Acaba annesini de mi o öldürdü?
Ara söz kısmında merak ettiğim konular açıklanmıştı. Harap ovaları biliyoruz ama Alethkar ne durumda bilmiyorduk öğrenmiş olduk. Ayrıca Taravangian karakteri ile ilgili yeni öğrendiklerimiz de baya ilgimi çekti.
Yarın kitabı bitirmeyi umuyorum bakalım neler olacak?
Ben de seninle aynı yere geldim.
Kaladin için sözleri söylemek dışında bir ihtimal kalmadı. Muhtemelen Shallan sayesinde bunu öğrenecek. Syl’i öldürmesini tam anlamadım ama acaba düşüşten kurtulmak için onun enerjisini mi emdi yoksa ani düşüş aralarındaki bağı mı kopardı?
Tavarangia kısmı ilk başlarda çok sıkıcı geldi ama son sayfalarda önemini belirtti. Bu istatistik meselesi acaba psikotarih benzeri bir şey mi?
Neyse. Son kısım artık dozu artırmalı. Yoksa ilk kitabın gerisinde olacak benim gözümde.
Çok güzelmiş neden olmasın vaktim olursa dosyasına bakayım bende beğendim😅