Parlayan Sözler - Fırtınaışığı Arşivi 2. Kitap Okuma Etkinliği

Selamlar, Fırtınaışığı Arşivi serisi okuma etkinliklerimize 2. Kitap Parlayan Sözler ( Words of Radiance ) ile devam ediyoruz. Etkinlik başlangıç tarihimiz bir önceki etkinliğimizde kararlaştırdığımız gibi 15 Mayıs. 45 günlük bir etkinlik süremiz olacak, sonrasında bir aksilik olmaz ise 15 Temmuzda 3. kitabın etkinliğini yaparız :smile: .

Önemli bir uyarı olarak tekrar hatırlatalım, şu anki güncel baskılarda bu kitap ikiye bölündü ve güncel baskısı iki cilt. İlk baskıları tek ciltti. Etkinlikte tüm kitabı yani 1. ve 2. cildi beraber okuyacağız;

image

İkinci önemli uyarımız da spoiler butonu kullanımına dikkat edelim. İlk kitaptan spoilerlı paylaşımda sıkıntı olmaz. Bu kitaptan okuduğumuz yere kadar olan sayfa/chapter vs belirterek spoiler butonu kullanıp paylaşalım ki henüz o sayfaya gelmemiş arkadaşlarımız spoiler yemesin :smile: .

Sonraki kitaplardan da spoiler vermeyelim lütfen :smile: .

İlk mesaja eklenmesi işe yarar link/başlık/ıvır zıvır okuma zevkimizi arttıracak her türlü kaynağı iletebilirsiniz :slight_smile: .

Roshar İnteraktif Harita

Kralların Yolu özet videoları ( İngilizce )
https://youtu.be/xPjANCHBAe4?si=n3trVc2XV-DCQJd3
https://youtu.be/T_2OAvr4Z2s?si=ZptfKvlESqNs4KV3

5 Beğeni

Ben yavaştan başlayıp 100 sayfa kadar okudum.

4 Beğeni

7 Beğeni

Ben arada Savaşkıran’ı okuyayım dedim ama daha bitiremedim ya, yarısında falanım. Önümüzdeki 2-3 gün ona yükleneyim bari :smile: .

3 Beğeni

Ben de başladım iki gün önce. 100 sayfa okudum. İlk kitap sonrası olması gerektiği gibi başladı. Geçmişe dönüş ve güncelde sakin geçen olaylar.

4 Beğeni

Okuyan arkadaşları burada da takip edeceğim. Detayları hatırlamada da faydası olacaktır en azından.

3 Beğeni

İşte beklediğim etkinlik sonunda geldi çattı🤭 @Vordue hocam bu ikinci kitabın devamında geçen ve sınırsız arcanium kitabının içinde yer alan Hudutaşar adlı bir novella vardı. Bence onu da bu etkinlik içinde eklemiş olalım. Üçüncü kitabına kadar bitiririz artık bu iki eseri😅

4 Beğeni

Parlayan Sözlerden sonrasında Edgedancer / Hudutaşar var benim de okuma listemde. Ama üst üste eklemeyelim şimdi göz korkutmayalım :joy: Olmadı öbür ay, ya da etkinliğin sonuna doğru falan ona ayrı bir etkinlik açarız.