Pegasus Yayınları Soru Hattı

Daha önce başka bir yerde dediğim gibi yayınevlerinin kâr marjları yüksek değildir. Hiçbir zaman da olmamıştır. Hesabınızda pek müdahale edeceğim bir yer yok, sadece internetten satışların büyük çoğunluğunda yayınevleri internet sitesiyle aracısız, dağıtım şirketi olmadan çalışır. O yüzden o kalemi düşebilirsiniz. Ancak vergi kalemini de unutmuşsunuz. Onu da eklemelisiniz.

Farklı sitelerde farklı paket içeriği olması normal (ayraç, eşantiyon vs.). n11’deki ayraca sahip olmak istiyorsanız belki de oradan sipariş vermelisiniz.

1 Beğeni

Franck Thilliez’in kitapları ile ilgili basmaya devam edilip edilmeyeceği ile ilgili soru sormuştum sizde kısa dönemde hayır ama ileride olabilir demiştiniz. Aradan bir iki ay geçti soru üzerinden ama yinede sorayım diyorum. :grinning: Kitaplara önümüzdeki yıl devam etme ihtimalinizm var mı yada sonraki yıl? Gelecek mi devamı?

@Everfever

Erken, hatta çok erken biliyorum ama, Witcher serisinin 6. kitabı tahminen ne zaman piyasada olur? :smiley:

Şu an için bir tahmin bile yapamam :slight_smile:

Bu witcher ları çeviren arkadaş acaba hikayenin devamını merak edip oyunlarıda oynamışmıdır :slight_smile:

Regaip Hanım’ın Witcher oyunlarını oynadığını hiç sanmıyorum. :slight_smile:

9 Beğeni

Merhaba, Jared Diamond Çöküş kitabıyla ilgili bir gelişme var mı? Çıkış tarihi verebiliyor musunuz?

Ve yakında göreceğimiz başka popüler bilim kitabı var mı söyleyebileceğiniz :slight_smile:

1 Beğeni

Tam tarihini bilmiyorum ama sanırım birkaç ay içinde çıkacak.

Yapay zekâ üzerine güzel bir popüler bilim kitabımız da yaklaşık aynı tarihlerde çıkacak diyebilirim.

4 Beğeni

Yazılım- Yapay Zeka alanında daha fazla kitap gelecek mi kitapları seçerken kriterleriniz nedir?

Gelecek. Birçok kriter var aslında ama ben daha önce Türkiye’de basılmamış veya az basılmış konulara ilgi duyuyorum. Bunun yanında ne kadar çok kişiye hitap edebileceği de önemli. Sosyal bilimler-populer bilim kitaplarında yazarın cv’si de çok önemli.

2 Beğeni

Kitabın ne olduğunu paylaşabiliyor musunuz? Yoksa çıkınca mı öğreniriz.

Henüz çıkmasına bayağı bir süre var ama yine de söyleyeyim:

Life 3.0 - Max Tegmark

Umarım çıkınca beğenirsiniz.

5 Beğeni

“Godel, Escher, Bach :…” tarzı kitapların gelmesini çok isterim bu kitabın da baskısı yok şuan maalesef.

Ben de çok isterdim ama Pulitzer ödüllü bile olsa satış adedi meçhul, 944 sayfalık bir devi basmak “hele ki şu dönemde” cesaret ister. Etiket fiyatı okuru, satış adedi yayıncıyı üzer.

Evet, haklısınız e-kitap olarak alacağım aslında kütüphanemde de durmasını isteyenlerdenim ben de nadir’e baktım 450 lira felan üzüldüm.

Kızıl Kraliçe serisinin yeni kitabının dahil olduğu bir kutulu versiyon çıkacak mı ne zaman çıkar çıkacaksa?

Çolak Kral’ın diğer kitabı için bir gelişme var mı acaba?

Cüceler Serisi devam etsin lütfeen
Umarım cevap verirsiniz Kemal Bey iyi çalışmalar

1 Beğeni

Savaş Fırtınası’nın da içinde bulunduğu kutulu bir set mutlaka yapılacaktır ama ne zaman olur bilmiyorum.

Cüceler serisi devam edecek.

Çolak Kral’ın diğer kitabı konusunda ise bildiğim kadarıyla bir gelişme yok.

Teşekkürler, sevgiler.

2 Beğeni

Yaaa Cüceler serisine devam edecek olmanız çok mutlu etti geçen sefer sorduğumda belli değil demiştiniz. Çok teşekkürler
Diğer sorulara da cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar

Cüceler kaç serilik bir kitap olacak yazar tarafından kaç tanesi çıktı türkiye’de iki tanesi var

2015 yılında 5. Kitabı çıkmış yalnız final olmuş mu halihazırda yeni kitap yazıyor mu bilmiyorum inanın

2 Beğeni