Pegasus Yayınları Soru Hattı

Ana seri 7 kitap, son kitap 2013 yılında yazılmıştı. 1. ve 2. kitabın arasında geçiyor sanırım. @mit inceleme yazısı yazmıştı hatta.

3 Beğeni

Bildiğim kadarıyla ikisi de basılacak.

2 Beğeni

Gölün Hanımı, Fırtına Mevsimi ve Witcher Evreni bir aksilik olmazsa peşpeşe ve kısa süre içerisinde basılacak. Ancak bir binbaşı aksilik (Kötü ceviri örneği. Çözene on puan, on puan, on puan.) olma ihtimalini gördükçe yaprak gibi titriyorum.

9 Beğeni

Çeviri hatası : (Major Problem) / ( Büyük Sorun|aksilik ) / (Binbaşı aksilik)
Puanımı witcher kitap ayracı olarak alabiliyor muyum :joy:

3 Beğeni

Üstadım siz güzelce kitapları çıkarırken ben de kılıcımı yağladım ve iksirlerimi hazırlardım bekliyorum. Sebepsiz yere eleştiri yapmak için fırsat arayanların ensesinde bitivereceğim. Zorlu bir düşman ama hallederiz. Siz rahat olun.:grin:

Saygılarımla,
Witcher Torcheim

3 Beğeni

Aynı zamanda HIMYM göndermesi olduğunu anlayana ekstra puan var mıdır? :smile:

4 Beğeni

Mark Lawrence’ın yeni serilerini 2020’de görme ihtimalimiz var mıdır acaba? :upside_down_face:

1 Beğeni

2020 yılı içinde Mark Lawrence’ın Kızıl Kraliçe’nin Savaşı serisine başlayacağız. @Everfever bir hafta önce bunu yazmış.

2 Beğeni

Okumuştum onu. Bir serisi daha var Kızıl Kraliçe haricinde, belki beraber basılır. Neden olmasın…

2 Beğeni

Şu an 2. Kitabı okuyorum, 1 kere kızıl kraliçe ifadesi geçti. Serinin adı olan kraliçe bu sanırım aynı evrende geçiyor olmalı.

2 Beğeni

Dikenlikler Kralı kitabında flashback olmayan bütün bölümlerin başlığı Düğün Günü. Sizin kitabınızda da öyle mi?

2 Beğeni

Evet öyle bende de kitabın ortalarındayım.

2 Beğeni

Orijinal metine bakmadım ama güzel baskı hatasıymış. :smiley:

2 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam o bir baskı hatası değil. Sabah tekrar kontrol ederim ama hatırladığım kadarıyla flashback olmayan bütün bölümler bir gün içinde geçiyor ve o gün düğün günü. Sürprizi bozmuş olmadım, değil mi?

7 Beğeni

Baskı hatası değil ki.

2 Beğeni

Teşekkür ederim, herhangi bir sürpriz bozulmadı. Kitabı bi karıştırınca aynı bölüm isimleriyle karşılaştım şaşırdım. Bu arada çok temiz bir çeviri ve editörlük çalışması olmuş. Emeğinize sağlık.

2 Beğeni

Michael Ende’yü yıl bitmeden görecek miyiz acaba? Gerçekten bu kış çok ihtiyacım var onun kitaplarına. Hemen stok yapmam lazım. Tatilde odamdan çıkmayıp yatağımda yatıp onları okumayı planlıyorum. Ama çıkmazsa hayallerim cumburlop suya düşer :pensive: .

4 Beğeni

Şimdi benim de canımı çektirdiniz. :pleading_face:

3 Beğeni

Sanırım bu forumda Michael Ende’yü en çok konuşan insanlarız. Birgün herkes sevecek ama :joy: .

3 Beğeni

Ben tek istediğim bütün kitaplarının bir çatı altında yeniden çıkması. Pegasus başladığı için artık ondan böyle bir atılım bekliyorum. Geç de olsa olur benim için önemli olan gelmeleri.:blush:

1 Beğeni