Michael Ende bir ay içinde çıkmaz ama 2020’nin ilk aylarında kitapçılara bakın. Beşinci günün şafağında… Yok o değildi.
Az kaldı biraz sabredin 
Michael Ende bir ay içinde çıkmaz ama 2020’nin ilk aylarında kitapçılara bakın. Beşinci günün şafağında… Yok o değildi.
Az kaldı biraz sabredin 
Bize göre mi ilk ay, size göre mi ilk aylar?
Neyse, neyse gelsin de. ![]()
Dikkat ederseniz çoğul kullandım 
2020’nin ilk ayları bayağı dolu galiba takviminiz. Hyperion sarkmaz inşallah çok.
Kemal Beyciğim merhabalar,
Nevernight serisi sanırım üç kitapmış. Şu an iki kitabı ciltli olarak basılmış. Son kitaptan sonra kutulama gibi bir durum olur mu? Böyle bir duyum aldınız mı? Sevgiler. 
Bende almak için kutulanmasını bekliyorum. 3 kitaplık kutu çok şık duruyor ama bu serinin boyutları değişikti sanırım umarım kutulamaya sorun teşkil etmez.
Hyperion konusunda ciltli basma düşüncesi şimdilik yok. Ayn Rand’in hacimli eserleri ciltli basılabilir. Kapaklar elimize geçince daha kesin konusabilecegim. Dagger and coin serisi şimdilik birkaç ay nefes alsın, şu yoğun program biraz hafiflesin diyoruz.
Biz serileri genelde bitirince kutuluyoruz. Bir duyum almadım ama muhtemelen kutulanir.
Bu kapak meselesi nedir böyle?
Neden sizi bu kadar bekletiyorlar ? 
Merhabalar @Everfever Bey, Road Brothers hakkında değerlendirme sonucu belli oldu mu?
Ayn Rand kitapları ile ilgili bir gelişme var mı
İyi günler.
Sorum Kızıl İsyan serisi ile ilgili. Çoktandır sormayı planlıyordum fakat hep aklımdan çıkıyordu, şimdiye kısmet oldu. Bildiğiniz gibi Dark Age isimli beşinci kitap geçtiğimiz temmuz ayında yurt dışında yayınlandı. Acaba Türkiye edisyonu ne zaman gelir? Bununla ilgili bir çalışmanız var mıydı?(Çeviri, hazırlık vb. gibi.)
Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, kolay gelsin. İyi çalışmalar.
Gece gece Witcher izliyorum yine içimde bir özlem doldu sorayım dedim…Witcher serisi ciltli gelecek mi acaba yakın zamanda? Böyle birşey düşünüyor musunuz? Ayrıca özel baskı bir Witcher kitabı harika olurdu gerçekten harika olurdu ne olur yapın yalvarıyorum 
Daha önce Scott Pilgrim ilgi görmemişti dediniz. Peki hakları hala Pegasus’ta mı? Başka bir yayımcının basma ihtimali var mı?
Henüz kesinleşmiş bir şey yok.
Gençlik bölümünün kitabı olduğu için hangi aşamada olduğunu net olarak bilmiyorum ama 2020 içinde piyasada olacaktır.
Düzenleme: Çevirisi tamamlanmış. 2020’nin ilk yarısında çıkarmak istiyoruz.
Şşşş… Çaktırma.

Haklarının bizden düşmüş olması lazım. Başka bir yayıncı ilgilenir mi, ne yapar bilemem.
Beni bir heyecan sardı ![]()

Seriyi alacaktım, bu cevabın üstüne erteleme kararı aldım. Ciltli kitap bir tık öndedir benim için. Epsilon GoT serisini ciltli basacak diye elimdeki seriyi sattım. 2020 güzel mi olacak ne? Umarım fiyatları çok uçuk olmaz.
2019’un son birkaç ayı bile muazzam oldu dolayısıyla 2020’yi düşünemiyorum bile.Yayınevlerinde bir düzelme var,ciltli baskılar artıyor,özel baskılar geliyor,kaliteli kitaplar çıkıyor…Birde ciltli Witcherlar gelirse - ki elimdeki tüm Witcher kitaplarını elden çıkarırım sanırım- muazzam olur 
Hadi bir haber daha patlatayım 
Witcher Evreni @mit çevirisiyle önümüzdeki birkaç ay içerisinde geliyor arkadaşlar. Fiyatı ne olur bilemem ama ciltli, büyük boy, dört renk, kuşe kâğıda, aliyyülâlâ bir kitap olduğunu söyleyebilirim. Ozalitinden bile heyecanlanmıştım. Matbaadan gelince ne hissederim bilmem.